Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to DEWIACJA karmić piersią powyżej ROKU

Polecane posty

Gość gość

ludzie, taka sytuacja: jestem u kolezanki ma syna ok 3,5 roku poszlam do niej na poobiednia kawkę. Wiadomo pitu pitu bla bla maly sie bawil i w pewnym momencie podchodzi do niej pakuje jej sie na kolana i uwaga !!!!- rozpina jej bluzke, i pakuje jej sie w cycki!!! szooook . Ona nie nosi biustonosza wiec ten maly bierze sobie poprosytu jej hmmm krakowska kiełbase tudzież kiszke i zaczyna ją mamlać w buzi !!! o ona najzupełniej w swiecie kontunuuje ze mna rozmowe!! ja w szoku , widok jej piersi bedzie mnie przesladowal dobre kilka miesiecy jak tak mozna? czy to sie nie hoduje jakiegos dewianta?

Gość isabbbellla
weź sie dopisz do innego tematu o kp bo juz sie czytac nie da tego ileż można...nie mam nic przeciwko kp ale 100000 temat o tym samym powoduje u mnie mdłości :o sorry!

Gość gość
to dewiacja wpieprzać się w życie innych

ani ta matka ani to dziecko nie traktuje karmienia jako czynność seksualną i w ogóle nie myślą wtedy o seksie. Także jedyną dewiantką jesteś Ty bo kojarzy Ci się z seksem.

Gość gość
A dla mnie też to obrzydliwe, a sama karmiłam piersią, ale do 7 mż

Gość gość
no ok ale wydawało mi się ze kobieca pierś jest dla dziecka źródłem pokarmu a nie zabawy i mamlania? Ok rozumiem niemowlak ale prawie 4-latek chodzący do przedszkola?

Gość gość
to wg ciebie lepiej byc wyrodnica i pasc dziecko jak jakomś swinie mm? to jest zdrowe i cacy? kobieta rodzac dziecko naturalne to jest ze karmi piersia taka natura nasza zwierzeca ze tak napisze

Gość gość
A właśnie wg mnie lepiej być "wyrodnicą" i 3,5 letniemu dziecku co najwyżej dać mleko krowie a nie cyca.

Gość gość
Autorka tematu nie pisze żeby dziecko karmić mlekiem modyfikowanym, ale że chore jest karmić piersią 3,5 letnie dziecko. Kobieto naucz się czytać ze zrozumieniem

Gość gość
Ja jestem gorącą zwolenniczką karmienia piersią i pomimo, że przeszłam dramat w ciągu pierwszych tygodni i ledwo się nie poddałam teraz będę wyłącznie polecać. Ale 3,5 letnie dziecko karmić to jest GRUBA przesada. Dziecku nie można mieć nic do zarzucenia, bo tak jest nauczone i nie widzi w tym niczego złego, ale matka jest nienormalna. Tak dużemu dziecku pokarm matki nie jest już potrzebny, a bliskość zapewnia się w inny sposób, równie dobry. Wiem jak trudne jest odstawianie od piersi, nie tylko dla dziecka. Mój syn właśnie skończył rok, karmiłam go od 1,5 miesiąca tylko 2 razy na dobę. Od dwóch dni odstawiamy. Wieczorem synek płacze i ja też, ale przecież trzeba kiedyś przez to przejść i już. Właśnie takie mamusie wychowują przyszłych maminsynków, którzy mając własne rodziny nie potrafią się od spódnicy oderwać.

Gość gość
ja uwazam ze to nie wasza sprawa ile czasu ktora karmi, tak samo jak i nie wasza: do kiedy dziecko ssie smoczek, nosi pieluche itp zajmijcie sie swoimi dzieciakami

Gość Afromental
^Durny temat topiku,karmic dziecko 14-16 miesieczne to roznica niz karmic dziecko 3,5 letnie.I zeby nie bylo:corke karmilam rowno rok,synka karmie juz 14 miesiecy,ale tylko dwa razy dziennie przed spaniem,nie ciaga mnie za bluzke,nie krzyczy,nie domaga sie,na dobra sprawe oprocz meza,to nikt nie wie,ze on jeszcze pije moje mleko,ale dlaczego temat:Karmic roczne dziecko???jak dziecko z topiku ma 3,5 roku???

Gość gość
Niedługo to będą karmić do 18 roku życia. Masakra .

Gość gość
Według mnie to też nie jest normalne:O

Gość gość
Moja była szwagierka też karmiła ponad trzyletnią córkę ale najśmieszniejsze jest to,ze gdy mała chciała pierś w obecności innych osób to ona mówiła żeby przestała bo jest już duża a "cycuś" jest dla małych "dzidzi" natomiast kilka dni później słyszałam jak sama mówiła:"Julcia chcesz cycusia?no chodź do mamusi":O Czujecie to?

Gość gość
Polska to kraj zawisci. Kogo to obchodzi ile kto karmi piersia?! Pokarm matki jest dla dziecka naturalny i potrzebny dlatego kazda matka powinna sama zadecydowac ile chce karmic. Nie twoj biznes wsc****a babo.

Gość gość
zazdrość, bo muszą płacić za coś gorszego. Jak widzę dzieci na mm bez przerwy chorują, choćby mamy pisały że są takie zdrowe, jednak sądząc po otoczeniu widzę, że to nieprawda.

Gość gość
"zazdrość, bo muszą płacić za coś gorszego." Proszę cię, zastanów się co piszesz. Oczywiście, że kp nigdy nie zastąpi mm i nie ma co do tego wątpliwości, ale 3,5 letnie dziecko??!! Nawet zwierzęta (ssaki), którymi powoduje wyłącznie instynkt i dobro potomstwa wiedzą kiedy skończyć, tylko matki polki nie.