Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do tych, co ich imiona i nazwisko ma łączną liczbę 14

Polecane posty

Gość gość

Wątek dla tych, co po podliczeniu liczby imion i nazwiska wychodzi 14. Czy też macie takie problemy z ludźmi?

Gość gość
A jakie liczby są przypisane do poszczególnych liter? A jak mam dwa imiona to które wybrać? A jak mam nazwisko dwuczłonowe? A jak zmieniam sobie nazwisko np z Hitler na wiśniewski to co wtedy? Moje przeznaczenie zmienia się po decyzji urzędnika czy jeszcze przed?

Gość gość
aha a jak mam przedsionek przed nazwiskiem np. vol

Gość gość
Przedsionek? Chyba 'von' albo 'vel' bo o 'vol' nie słyszałem

Gość gość
przedsionek przed nazwiskiem... sikam :D

Gość gość
ja mam 22 :) :D

Gość gość
Znaczenie liczby mistrzowskiej 22 Numerologiczna Dwudziestkadwójka to kompilacja energii, aktywności i inteligencji. Osoby, którym odpowiada liczba mistrzowska 22, mogą spożytkować swój potencjał dwojako – pozytywnie, co pomoże osiągnąć sukces lub negatywnie, co może zakończyć się klęską. Wibracja 22 jest niezwykle energetyczna i żywotna, ma ogromny wpływ na ludzi, którym chętnie i ofiarnie pomaga. Jeśli Dwudziestkadwójka opowie się za „ciemną stroną mocy” i zacznie wykorzystywać swoje zalety oraz możliwości w niecny sposób, pogorszy to jej samopoczucie, gdyż w głębi serca zawsze pozostanie dobrą osobą. Numerologia 22 mówi, że osoba, której odpowiada, ma większe predyspozycje do czynienia dobra, niż zła, ale zdarza się, że podejmuje nieprzemyślane decyzje, za które przychodzi wiele zapłacić – wtedy pojawia się nerwowość, depresja, melancholia, nihilizm, poczucie przegranej i osamotnienie. Znaczenie liczby 22 podpowiada, że ludzie z tą wibracją są przeznaczeni do pracy na rzecz innych i najlepiej spełniają się, gdy mogą pomagać bezbronnym, pokrzywdzonym czy potrzebującym. Jeśli Dwudziestkadwójka zagubi się i zacznie zdradzać nadmierny pociąg do pieniędzy, to powinna hamować się ze wszystkich sił przed nieuczciwym pozyskiwaniem dóbr – z takiego zachowania bierze się bowiem niezdrowy egoizm, egocentryzm, pracoholizm i materializm. Dwudziestkidwójki świetnie radzą sobie w pracy, są kreatywne, bystre i przebojowe, radzą sobie z największymi wyzwaniami czy przeszkodami, co często w ich przypadku owocuje ogromnym sukcesem, także pod względem materialnym. Niemniej zagrożeniem dla wibracji 22 jest materializm, w który mogą łatwo popaść, co zepsuje ich relacje w związku i z przyjaciółmi. Osobom z numerologiczną dwudziestkądwójką grozi też pracoholizm i jeśli w porę nie dostrzegą zagrożenia, mogą stracić wszystko inne poza pracą. Większość Dwudziestekdwójek umie porwać innych do działania, mogą być przywódcami w pracy, liderami zespołów czy kreatywnymi, prężnymi kierownikami. Muszą pamiętać jednak o tym, by nie zachłysnąć się władzą i nie zacząć wywyższać, gdyż mogą nie znaleźć w tym umiaru, co wpłynie negatywnie na ich wizerunek. Materialistycznie usposobione Dwudziestkidwójki powinny pracować nad tym, by szukać satysfakcji w kontaktach z ludźmi, nie zaś tylko w pieniądzach, które finalnie nie dadzą im szczęścia.

Gość Gtmdwjatp
To dotyczy każdego IDIOTO