Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ze mna jest,juz się życ nie chce

Polecane posty

Gość gość

Treść: reść: Witam,mam ogromy problem,teraz od jakis 3 miesiecy boli mnie poprostu wszystko,najbardziej pod lewą łopatka i lewe ramie ,mam bardzo ciezki oddech,,,,2 lata temu miala robione usg ramienia nic nie wykazało,rtg płuc rok temu nic,nie wykazalo z problemen oddychania znalalam sie na ostrym dyzurze w szpitalu,robili mi tez krew,tez ok,,,teraz od 5 miesiecy wykryto tarczyce biore eltroxin 75,terazniejszy proble jest ze boli mnie caly czas pod lewa lopatka,mam ciezki oddech,boje sie ze sie udusze,bóle mam poprostu wszedzie przechodzą np..z ramienia,na serce,z serca na ręke,itd,,,to jest strasznie meczace,,,lekarz przez ostatnie 2 wizyty dał mi zastrzyk w bolace miejsca pod lopatka ,stwierdzil ze to blokada od kregosłupa,ale nie stety nie miałam zadnych badan na kręgoslup....moze to juz jest coś z moja psychika,mam dość bólu,wmawiam,ze to nowotwór płuc,co chwile mam mysli ze co zaboli tam mam nowotwór,,prosze o pomoc,,,ciezko mi jest bo mieszkam w niemczech,słabo znam jezyk,,ale zawsze kolezanka mówi lekarzowi co mi dolega wiec rozumie,ale jakos nie potrafi mi pomóc,,prosze o porade,dziekuje z góry,,, dodam,ze te bóle zaczeły sie jak zmarły 2 dobre znajome na raka płuc,nie wiedząc o raku,,,w ciagu 3 miesiecy zdrowe kobiety odeczły,,teraz doszła u mnie góla w gardle,,a tydzxien temu zmarł moj wujek ,na raka krtani,,czy o mozliwe ze ja sobie wmawiam,choroby,,ale czy wmówione moga boleć,,mnie bardzo boli wszystko,boje sie zasnas ze sie nie obudze,juz po nocach sie budze z bólu,,,prosze o pomoc,,teraz zaczeło mnie boleć,strasznie ramie i klatka masakra

Gość gość
prosze pomóżcie,,

Gość gość
hej, przykro mi, że tak się męczysz. Może zacznij uprawiać pływanie - to dobry sport rozluźniający, rozruszasz ręce, kręgosłup, poćwiczysz wydolność płuc. Twoje objawy wyglądają na jakieś przeciążenie kręgosłupa, jakby znajdował się przez jakiś czas w niewłaściwej pozycji i się jakoś nadwerężył.

Gość gość
możę to byc od kregoslupa..boże juz nie wyrabiam z blólu tabletki nie pomagaja,,,w ostatnim czasie duzo przytyłam,moze sie odezwał kregoslup,,oby nic gorszego,,,,całe dnie jestem w ruchu,ale nie uprawiam wlasnie sportu,,

Gość gość
jak dalej bedzie nie mam pojecia,,,,ludzie dajcie jakies slowa otuchy,,,

Gość gość
wszystko będzie dobrze :-) Może warto pójść do medium? Napisałaś, że te bóle pojawiły się po odejściu kogoś bliskiego, może ktoś z bliskich Cię nawiedza w ten sposób? Albo spotkanie z jakimś bioenergoterapeutą pomoże?

Gość gość
autorka,,nie mam pojecia zaczne od nowa u lekarza,niech mi da zrobic wszystkie badania,,jezeli bedzie wszystko ok,,to pojde do psychologa,bo tak nie mozna zyc ,nie da sie tak zyc z takimi bólami,i jeszcze praca,kurs jezyka,,obowiazki w domu,,,,sama nie wiem jak daje rade,,,

Gość gość
Byc moze jest to nerwica lękowa i potrzebna jest psychoterapia ...

Gość gość
.Nerwica na 100% sam ten lęk przed nowotworem i gula w gardle i te bóle o których mówisz na całym ciele takie klujace,ściskające co nie? Mam to samo..to nerwica..pojawiła się u ciebie pewnie ze względu na długotrwały super w jakim jesteś i niepewność jedynym rozwiązaniem jest udanie się do lekarza psychiatry i powiedz o swoich objawach przepisze ci zapewne antydepresant przeciw lękowi i w dodatku uspokajacy, znikną wszelakie nerwobóle,przestaniesz myśleć o jakim kolwiek nowotwórze,będziesz spokojna, i samopoczucie ci się poprawi :) w dodatku jeśli masz problemy z zasypianiem lub bezsenność to tym bardziej też na to ci pomoże:) wiem co mówię bo przeszłam przez to samo co ty:) najwazniejsze to się nie nakręcać i niczego sobie nie wmawiać bo będzie tylko gorzej.

Gość gość
Miało być *stres :) sorka za błąd

Gość gość
yoga

Gość gość
prosba do Osoby która pisała o godzinie 1.23,,,prosze napisz mi jakie mialas objawy nerwicy,czy tez nie wytrzymywałass z bólu,i czy codziennie albo co pare minut,godzin bolało cie cos innego,,,np.dzis w nocy budzilam sie z bólu ramienia,teraz tez mnie boli i do tego doszedł ból stopy,,,,,dziekuje z góry...Autorka tematu

Gość gość
prosba do Osoby która pisała o godzinie 1.23,,,prosze napisz mi jakie mialas objawy nerwicy,czy tez nie wytrzymywałass z bólu,i czy codziennie albo co pare minut,godzin bolało cie cos innego,,,np.dzis w nocy budzilam sie z bólu ramienia,teraz tez mnie boli i do tego doszedł ból stopy,,,,,dziekuje z góry...Autorka tematu

Gość gość
Hej, właśnie zobaczyłam ten temat. mam taki sam okropny ból, pod łopatką i przechodzi na wylot do obojczyka i trochę pod, boli mnie przy każdym oddechu, byłam z tym u lekarza, powiedział, że to nerwoból. Więc ten ból to na pewno nerwica. Znajdź sobie 5 rytuałów tybetańskich. To jest 5 ćwiczeń, z odpowiednim oddychaniem, i jak się je ćwiczy codziennie to to przechodzi. Czasem może to zająć trochę dłużej czasu ale ból ustaje. Dobrze jest kilka dni z rzędu np przez tydzień pochodzić i posiedzieć z pół godziny w jacuzzi z mocnymi bąbelkami i później pod bicze wodne, to pomaga jak nigdy, po takim czymś ból znikł u mnie w kilka dni, bo wtedy mięśnie się rozluźniają. A jak jest nerwoból to są spięte i to jest taki rodzaj skurczu, który caly czas siedzi.

Gość gość
kto tak mial jeszcze i ile to trwało,bóle wszędzie