Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 65 latek ma szansę znalezienia 20 letniej dziewczyny chętnej

Polecane posty

Gość gość

na seks za pieniądze?

Gość gość
a jak czesto mozesz?? bo jak nie za czesto to sie nie oplaca :)

Gość gość
co drugi dzień do często?

Gość gość
Masz większe szanse u niej niż jej rowiesnik i to nawet nie musiałbyś płacić

Gość gość
Facet traktuje kobiety jak trzeba tacy faceci dziś są w zwiazkach

Gość gość
owszem sa ale czasami sa krotko 🖐️

Gość gość
Krótko ale do 30 kobiety notorycznie takich wybierają a później ryk i gadanie na facetów.

Gość gość
jak masz 20 lat masz prawo miec pstro w glowie jak masz 65 i nadal masz pstro w glowie oznacza to ni mniej ni wiecej ze jestes malym s*******nkiem ktorego nikt w twoim przesranym zywocie do tej pory nie nauczyl rozumu

Gość gość
nadal szukasz dwudziestki?

Gość gość
Kobiety chcą starszych ok a jak facet chce młodszej to zaraz afera .p

Gość gość84
A co w tym złego? Jeśli On chce i ma kasę oraz Ona chce i zgodzi się na taką a nie inną stawkę to co w tym złego? Oraz Co ma koleś bić konia do końca życia tylko dlaczego, że od czasów jego urodzin już minęło już tyle lat...?

Gość gość
Dokladnie! On nie pyta o wasza opinie tylko czy ma szanse- tak wiec masz szanse. I wal ludzi co pomysla!

Gość gość
nic poza produkcja prostytutek korzystajac z faktu ze jakies meskie s****wo dorobilo sie na tyle ze stac je na to zanim zapytasz co w tym zlego zapytaj czy pozwolilabyc aby ktos wykorzystal twoje dziecko

Gość gość
Nikt tu nie pisał o związku, ale o seksie za pieniądze z młodą dziewczyną, która zawodowo się tym nie trudni. Co w tym złego, że człowiek na starość chce jeszcze się życiem nacieszyć? Skoro się zarobiło pieniądze i nie ma na co wydawać, to czemu miałoby się ich nie wydać na przyjemności?

Gość gość
szanse ma tak jak mowie dostanie moja corke w chwili gdy potraktuje ja tak jak zamierza wejde ja i zrozumie co czuje koles ktory zniewarzyl siostre badz corke muzulmana :classic_cool:

Gość gość
Tak się mi skojarzył Putin. Uważam, że jak na swoje lata, to bardzo dobrze się trzyma, wielu 40 a nawet 30 latków wygląda gorzej niż on. Jak człowiek o siebie dba, to długo może jakieś tam normy estetyczne utrzymać. Ja osobiście bym się chyba nie skusiła, no chyba, że za dobre wynagrodzenie i jakby ten ktoś był dodatkowo ciekawym człowiekiem który mógłby mnie czegoś nauczyć.

Gość gość
to ze d**ek z mozgiem w rozporku dozyl lat 65 i zaoszczedzil stowke badz tysiac jeszcze nie oznacza ze ujdzie mu na sucho traktowanie kobiet jak szmaty dziekuje za uwage i ponawiam pytanie nadal szukasz dwudziestki na maly niewinny numerek?

Gość gość
Silvio Berlusconi ma 77 lat a jest w związku z bodaj 26 letnią modelką ;) George Soros podobnie :D Jak jest duża kasa, to gwarantuje, że znalazłoby się mnóstwo kobiet na układ z 65 latkiem.

Gość gość
nie ma dla ciebie zadnej roznicy miedzy pojeciem jest w zwiazku a bzykam smarkule za zaskorniaki?

Gość gość
hehee to ze niby 20 latek moze bzykac mlode kobiety a jak jest starszy to ma sie zadowolic rowiesniczkami? ja mam 34 lat, moja dziewczyna 19 i uwazam ze roznica wieku jaka nas dzieli jest w sam raz

Gość gość
Jest kasą Jest i kobieta

Gość gość
on nie szuka kobiety tylko szmaty do wytarcia butow 🖐️

Gość gość
Kobiety są w związku za kasę a faceci roochaja za kasę

Gość gość
nasz bohater z pewnoscia doskonale to rozumie, 'byl w zwiazkach za kase' przez cale swoje przesrane zycie zwiazkach krotkich i namietnych rzygam takimi szmaciarzami

Gość gość
Istnieją 3 rodzaje związków. Związek idealny: On atrakcyjny, hojnie obdarzony przez naturę, dobrze zarabia, ona atrakcyjna, uległa w łóżku Związek wymuszony przez instynkt: Oni się sobie zbytnio nie podobają, ale odczuwają popęd, czują potrzebę płodzenia, więc wiążą się ze sobą. Związek kompromisów i ustępstw: Np. On ją utrzymuje i spełnia jej wszelkie zachcianki, ona mimo że on jej wcale nie kręci, pozwala się bzykać i udaje że sprawia jej przyjemność. Wniosek: Związki tworzone przez ludzi wynikają wyłącznie z potrzeb seksualnych i prokreacyjnych.

Gość gość
Ci wzmacniacze mają w młodości ogromne powodzenie u kobiet więc możesz sobie przybić piatke

Gość gość
tak powiedz to takim ktorzy szukaja trofeum bo nowe auto to za malo zeby dotrzymac kroku kumplom "na poziomie i z mojej sfery"

Gość gość
co jest doktorku? nie chcesz mojej corki?

Gość gość
szanse masz.....a jak dobrze zaplacisz to ci gwarantuje, ze sie nawet w tobie zakocha....a wtedy to juz za darmo.

Gość gość
jasne slub, gromadka dzieci a potem rozwod i dziurawe skarpetki ktore mu zostana 🖐️