Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 65 latek ma szansę znalezienia 20 letniej dziewczyny chętnej

Polecane posty

Gość gość
Tak jest szansa, a tą szansą są finanse A jak panienka daje szansę za kasę to jest prostytutką Masz szansę dziadku na prostytutkę nawet 20-letnią , jak dobrze zapłacisz. Ale normalnej dziewczyny nie znajdziesz, no może jakąś nienormalną neurotyczkę lub geriatrofilkę, bywają takie odchyły ale do normalnych się nie zaliczają. Normalna dziewczyna zwymiotowałaby na samą próbę intymnego kontaktu z takim staruchem.

Gość gość
zadajmy sobie pytanie co to jest prowokacja i co to jest odwrocona prowokacja pozdrawiam: maria magdalena

Gość gość
Ależ oczywiście że to jest prowokacja jakiegoś gim dzieciaka, żaden dziadek nie zadaje takich głupich pytań na takim debilnym forum jak Kafeteria.

Gość gość
co nie znaczy ze nie zadaje ich w ogole malo tego nie zadaje ich non-stop kazdej spotkanej d***e ktora ma ochote przeleciec 🖐️

Gość gość
Dzień Dobry, Mam na ImIę HeLena i chciałam zapytać czy 89 letnia kobieta w średnim wieku ma szansę na 20-30 letniego męża czy nie? Dodam, że jestem jeszcze dziewicą i mam 1,5 ha ziemi ornej 1 kategorii.

Gość gość
droga Heleno, taka różnica wieku to żadna różnica :) Naturalnie masz szansę, tylko, który będzie zainteresowany 1,5 ha? Co innego, gdyby to było 100-200 ha ;) Natomiast co do dziewictwa, nie spiesz się, masz jeszcze czas :classic_cool:

Gość gość
a Pan Tajner??

Gość gość
Ale to 1,5 Ha ziemi mam w centrum Londynu więc chyba jest coś tam warta. Na razie uprawiam tam rzodkiew, kartofle i bakłażany, ale ze zdrowiem coraz gorzej to i by się mi jakiś taki ciut młodszy chłop (20-30l) pełen krzepy przydał.

Gość gość
To stary grzyb , jakas zboczona dziewczyna z takim pomarszczonym dziadem jak by byla ,taki do prostytutki niech idzie zboczniec stary

Gość gość
ale co se użyje na starosć to jego :D

Gość gość
Helena i 65 latek to para stworzona dl siebie

Gość gość
Oni maja kase a 65 starzec jest pomarszczonym dziadygom

Gość gość
A może nasz dziadek też ma kase? :D 🖐️

Gość 22 letn student medycyny
Helenko masz jakieś namiary do siebie? Bo ja być może byłbym zainteresowany :) Chciałbym cię poznać kochana ❤️, być może to ja jestem tym jedynym a ty moją księżniczką? :)

Gość 20 letnia sonia
Dziadziu a ty jesteś jeszcze aktywny w temacie? Jaki net worth? Skąd jesteś? Wymienimy się meilami?

Gość 14latka Siwa pseudo
Ej dziadziu ja szukam sponsora i jak wyłożysz grubą kasę i ci muj wiek nie przesz\kadza to ja jestem chentna