Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duze piersi wyglądają ładnie tylko u filigranowych kobiet.

Polecane posty

Gość gość

co z tego ,że baba ma cycki jak jest baleronem z piwnym brzuchem albo szeroka w klacie jak facet :O ? Kobita , która ma obwód stanika 75-80 to porażka :O Co z tego ,że ma D , E jak ma pod biustem 80 :O *) a do okoła tylko cycate grubaski albo płaskacze :O Gdzie te zgrabne, szczuplutkie kobitki z biustem jak Eva Green ?

Gość gość
o tak eva green jest super :)

Gość gość
Takie rzeczy to tylko u tych z powiększonymi cyckami. Niskie laski = male cycki nie spotkalem sie jeszcze z tym, zeby filigranowa laska o wyglądzie dziecka miala duze balony :O

Gość gość
ja nie piszę o niskich laskach ale o filigranowych , czyli drobnych w budowie a jednoczesnie z biustem... Takie kobiety istnieją - Eva Green, Renata Dancewicz.

Gość gość
szczuplutka dziewczyna z pełnym biustem to cudo :) Niestety nie duzo takich...

Gość gość
To prawda ,że duzy biust najepiej odznacza się i jest widoczny na drobnej smuklutkiej sylwetce. Tylko wtedy to robi wrażenie Na szerokiej babie ten biust po prostu tak się nie odnzcaza i nie robi takieo wrażenia jak na tej szczupłej.

Gość gość
to jak mam 75/80 D i wzrost 175 cm, i waze 64 kg to jestem baleronem?

Eva Green - blisko 170cm wzrostu i 75D biust....faktycznie "niska i filigranowa". :D

Gość gość
Nikt tu nie pisze o wzroście....filigranowa kobieta to drobna w budowie a nie niejsa. i Green nie ma 75 D :) ma mniej w obowdzie...podaj źródło gdzie pisze ,że ma 75 :)

Gość gość
może nie baleronem ale 80 pod biustem raczej o niczym dobrym nie świadczy :O toż masz obwód jak nie jeden kulturysta :O

wpisz sobie w google i Ci wyskoczy :) Nosi rozmiar 75D (europejski, amerykański 34C). Ma po prostu piękne wcięcie w talii, ale pod biustem musi mieć w okolicach 75cm. ;)

Gość gość
No ja nie wiem gdzie te kobiety się podziały. Chyba kosmici je zabrali :O

Gość gość
to ciekawe bo ja znalazłem w necie info ,że ma 65F :) :) no i fakt... talię ma piękną.

Gość gość
płaski brzuch + pełne piersi = ideał.

wpisz po angielsku, nie po polsku. Ona ma wymiary 91-60-89, więc jasne, że biust wydaje się duży, ale nosi 34C w amerykańskiej rozmiarówce.

Gość gość
ja mam blisko 180 i mam 65 w obwodzie, a jak jest niska ma 75 to na pewno jest szeroka :O

Gość gość
ja mam d i chce pomniejszyc do b, nie interesuje mnie co sie facetom podoba

Gość gość
nie wiem czy mogę się nazwać filigranową ważę 55 kg przy 163, biust D, i fajnie to wygląda choć balony to nie są

Gość gość
Moorland ...jak ma 60 w tali to nie może nagle mieć 75 pod biustem :D Chybasz bronisz tak tych 75-80tęk bo sama do nich należysz :D Ehhh Moorland sama wiesz ,że masz sadełko i jesteś szeroka jak chłop :)

Gość gość
U grubszej baby cycki nie zachwycają bo zlewają się z całym wielkim ciałem i nie są tak widoczne. A szczuplutka laska z biustem to cud natury 😍