Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda ze kazdy mały chlopiec powinien miec lalke

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
nie słyszałam o tym

Gość gość
Ja słyszałam , mój syn miał,ale może dlatego , że posiadała ją córka , a syn nieraz tylko podkradał :)

Nie słyszałam o tym ;) ALE uważam że dzieci powinni bawić się czym chcą :D Nie ma sensu robić podziałów : dziewczynki - lalki , chłopcy - auta. Mój syn jak był mały to mógł ciągle bawić się lalkami , wózkami i podobnymi d**erelami :D

Gość gość
na sile bym nie kupowala ale np moj syn bardzo lubi sie bawic lalami starszej siostry, wiele rzeczy kopiuje po niej wiec lalki tez, ale jak jestesmy w sklepie z zabawkami to wybiera koparki i ciuchcie

Gość gość
Nie wiem czy powinien ale mój syn ma lalkę i wózek w wózku wozi swoje pierdoły a lalce daje jeść i nawet nadał jej imię . starszy syn jak był mały i szliśmy z koleżanką i jej córką na spacer a mała miała wózek to syn pchał ten wózek tak mu się podobało .

Gość gość
niekoniecznie lalki, ale na pewno jakieś przytulanki typu miś kazdy chłopiec ma. Rozumiem, że to taki temat zaczepny, a autor/autorka swoich dzieci nie ma :)

Gość gość
mój 2 latek chciał mieć lalkę ale zapomniał o niej, nie ma czasu bo zajmują go bardzo samochody i puzzle.

Gość gość
jego sprawa, moze miec misia itp

Gość gość
Moj miał bobasa i wózek, Musiałam mu kupić bo się bawił zawsze u koleżanki a potem płakał bo chciał jeździć wózkiem, potem wkladal miski i inne pluszaki, myślę że to nic złego

Gość gość
no to jest zdecydowanie temat GENDER :D

Gość gość
mam swoje dziecko - ba- nawet 7mio latka - pytam bo tak słyszałam - stąd moje zapytanie tutaj - kierowane bardziej tym,ze w klasie synka jest chłopiec który przynosi sporo dziewczynskich zabawek do szkoły - słodkie pluszaki "kasie" "basie" etc oraz lego friends i inne - nie ma starszej siostry - po prostu lubi takie zabawki

Gość gość
no i co w tym złego? A gdyby jego koleżanka przynosiła samochodziki, to jakbyś zareagowała? Niech dzieci bawia się tym, czym lubią

Gość gość
nic złego nawet raczej nie reaguje proste,zwykłe pytanie

Gość kardamonowa lady
Powinien czy nie powinien co to za pytanie , jak lchce lale to kup mu lale jak dziewczynka chce zestaw malego majsterkowicza to kup jej zestaw malego majsterkowicza . Podzial na zabawki dla chlopcow i dla dziewczynek jest skrajna glupota i nietaktem

Nie słyszałam o takiej regule. No ale sama jestem zdania, że nie powinno narzucać się dzieciom, czym się mają bawić. Przykładowo, mam w planach organizację przyjecia dla córki w tym salonie: http://www.lolomanolo.pl . Wszystko w klimacie salonu urody, ale chcemy zaprosić i chłopców i dziewczynki. Bo niby czemu nie :)

Gość gość
kazdy maly chlopiec to powinien miec siusiaka !

Gość gość
.

Gość mammmamama
mój ma taką dmuchaną lalę z otworami, podejrzał u tatusia i musiałam mu kupić