Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia1974_

Czy ja popadłam w jakąś głupotę ? :)

Polecane posty

Gość asia1974_

Poprostu muszę się komuś wygadać , zapytać o rade , sama niewiem , z góry dziękuję za pomoc :) Od paru miesięcy jestem szczęśliwą mamusią . Mam już nastoletnią córkę , jak domyślacie się pewnie patrząc na mojego nicka , nie jestem już młodą mamusią ,ale na tak późne macierzyństwo zdecydowaliśmy się z mężem świadomie .Maja jest spokojną , cichą dziewczynką , zupełne przeciwieństwo do mojej starszej pociechy . Jedynie noce są koszmarne , niestety nie mam takiego szczęścia jak inne matki i niemogę karmić jej piersią przez co mała w nocy daje popalić . Nie w tym rzecz polega , przez te ostatnie miesiące odniosłam wrażenie , że nieco oddaliliśmy się z mężem od siebie .On jest wspaniałym mężem , kochającym , troskliwym tatusiem , chodzi z małą na spacerki , kąpie ją , ze starszą jeździ na basen , kręgle ... dla nas wolnego czasu nie zostaje zbyt wiele .W zeszłym tygodniu mąż mi oznajmił , że zapisał się na siłownie , jest wuefistą , więc jego budowa ciała jest bardzo zadawalająca , odrazu zastanowiło mnie dla kogo zaczął się tak starać ..bo przecież nie dla żony ,która siedzi po nos w pieluchach . Byłam trochę załamana moją pierwszą myślą była jego ZDRADA ...wczoraj wieczorem mąż wrócił z córką z kina , zrobił kolację , potem poszedł uspać naszą małą córeczke , byłam w szoku , nigdy mu się to nie udało , a wieczorem romantyczna kąpiel i ...pierwsza wspólna noc od porodu . Po tej nocy moje obawy jakby zniknęły , sama niewiem co myśleć , myślicie , że to normlane że nagle zaczął o siebie bardziej dbać , zapisał się na siłownie , wieczorami biega ... ?! Proszę o rady ,sama niewiem może ja z tego przemeczenia mam jakieś omamy ...

To że facet się stara to nie znaczy od razu że zdradził i ma wyrzuty sumienia lub że ma na oku inną babę ;) Może któregoś dnia stwierdził CZAS NA ZMIANY ! Chcę zmienić swój wygląd,chcę starać się o żonę bo jest dla mnie naj i ją kocham.Moze p[rzy takich rozmyśleniach dotarło do niego że Ciebie/Was zaniedbał ;)

Gość gość
No wiesz teoretycznie zdrada męża jest możliwa , a teoretycznie mógł poprostu bardziej starać się o Ciebie :) Nie każdy facet odrazu musi zdradzać , nie przejmuj się nie popadasz w głupotę , jesteś poprostu przemęczona , ale napewno wszystko się wyjaśni !

Gość asia1974_
Uff ... dzięki tak tylko pytam :) Poprostu nie chciałabym go stracić

Gość gość
może chce o siebie zadbać ze względu na młodszą córkę? Chce być dla niej aktywny i wysportowany, żeby nikt go z dziadkiem nie pomylił (ma jeszcze na to czas ale może woli zadbać o siebie zawczasu) :) Starsza córka miała i ma aktywnego tatę i chce tego też dla młodszej a jako wuefista wie, że w tydzień tego nie zrobi.

Ja może jestem naiwna ale to co mi się wydaje najbardziej prawdopodobne to to, że przez to, że macie malutkie dziecko trochę się od siebie oddaliliście. Tak jak mówisz macie dla siebie mniej czasu ale i TY mniej uwagi możesz poświęcić mężowi ;) Może postanowił o Ciebie zawalczyć? Zmienić trochę siebie dla Ciebie? A może wypady na siłownię czy wieczorne bieganie to jego sposób żeby chwilę pobyć tylko ze sobą? Wiesz w dzień praca, później malutkie dziecko - to jednak trochę męczy a taki bieg czy wysiłek fizyczny na siłowni naprawdę pozwala się odstresować :) Nie ma co od razu zakładać najgorszego :)

Gość asia1974_
No mam nadzieję , że tak jest trochę mnie uspokoiłyście , jedna strasznie mnie zastanawia fakt jak wyglądała nasza noc zupełnie jak na jakimś filmie :) Czule , romantycznie , jak nigdy , nasza córcia słodko spała , a on mi wkółko powtarzał jaka jestem dla niego piękna jak to mnie kocha ... po tylu latach małżeństwa było to dla mnie dziwne , za dużo "ukrytych prawd " się na oglądałam :)

Gość gość
Ale wy naiwne jesteście , lol :P Wiadomo , że jak facet mówi , że kocha itd .... mówi czterdziestoletniej kobiecie , że jest piękna co nie jest prawdą , WIADOMO ŻE JĄ ZDRADZA , facet to tylko człowiek ma swoje potrzeby może zamiast siłowni jeździ do jakiejś koleżanki wuefistki :D

Gość kasia871
Spokojnie , obserwuj zachowanie męża ...Wychodzi gdzieś na dłużej wieczorami ? Jeżeli nie widzisz nic podejrzanego to poprostu nadal bardzo cię kocha , a w łózku już zawsze tak będzie :) Zazdroszcze Ci !

Gość asia1974_
Nie , raczej nigdzie na "dlużej nie wychodzi "

Gość gość
Ja tam niewiem :P

Gość m2t
Mamamia zdradza cię :D

Gość gość
Zdradza jak nic.Mówię serio.Musisz mieć go na oku

Gość m2t
Tylko jakby zdradzal po co szedlby z nia do łóżka i fundowal namientna noc , jak ma kochanke?! W sumie dziwna sprawa...

Gość asia1974_
dzięki, ale mnie pocieszyliscie :(

Gość gość
18:48 jak to po co?Żeby jej zamydlić oczy.Od kiedy ty żyjesz na tym świecie?

Gość gość
No przecież on cię wali w rogi jak stary jeleń! Ma na boku jakąś młoda wuefistkę albo stuka uczennicę. Gdzie ty żyjesz?

Gość gość
Tak tu na kafeterii na pewno znajdziesz zrozumienie i wsparcie :( Koleżanki przedstawią ci wszystkie najgorsze scenariusze.

Gość gość
A wy za to wmawiacie jej,że wszystko jest ok a mężuś ot tak bez zadnego powodu nagle stał się czuły i łaskawie raczył ją bzyknąć.Zejdźcie na ziemię

Gość gość
Nie każdy facet taki jest, nie każdy zdradza, macie maleństwo, wszystko możliwe, że mąż zaczął na nowo o Ciebie walczyć :) Nie słuchaj tych mylnych kobiet!

Gość asia1974_
Jeżeli mąż mnie faktycznie zdradził to nigdy mu tego nie wybacze , ale z drugiej strony mamy dzidziusia tak bardzo go kocham, nie mógłby mi tego zrobic ,zapytać go wprost?!

Gość olalola71
Nie osadzaj męża tak łatwo, może poprostu się zmienił, zrozumiał że bardzo Cię kocha :)