Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kolezanka wymaga by jej potencjalny facet mial: auto, mieszkanie i d.prace

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne? To sa doslownie jej slowa... ma miec samochod, dobrej marki, mieszkanie, badz dom i dobra prace, czyli najlepiej jakis super zawod, np prawnik itp ona sama: jest opiekunka do dziecka, skonczyla licencjat z pracy socjalnej zaocznie na wyzszej szkole baunsu i lansu:) nie ma auta ani mieszkania, zarabia 1300zl co do jej wygladu, niska tleniona blondi, dosc przecietna, by jej nie urazic i nie powiedziec, ze do miss jej daaaaleko jak jej dac do zrozumienia, ze takiego nigdy nie znajdzie , bo nie ma nic do zaoferowania? Dodam, ma 30 lat:)

Gość gość
tez macie takie znajome, co maja takie wymagania nic soba nie reprezentujac?

Gość gość
a co cie to obchodzi żałosna locho? sama pewnie masz ciecia który tyra za 1200 i zazdrościsz, ja p*****le, jak mnie w*******ą tacy p*****ncy którzy wp*****lają sie w nie swoje zycie, h*j cie to obchodzi co ona robi i jakie ma myślenie, za nią nie umrzesz więc nie p*****l jej jak ma zyc

Gość gość
a co cie tak to boli? jeżeli jest taka jak ją opisujesz to na prawnika itp raczej szans nie ma, a czy na bogatego gościa? Róznie to bywa. sama studiuje sobie z jedna ktorej do miss daleko ale akurat jej sie udalo zaciazyc z gosciem co ma firme i teraz ma w******* na wszystko:)

Gość gość
obchodzi mnie, bo ja musze tego sluchac wyobraz sobie tych jej bzdetow i nie da sie jej przetlumaczyc by spuscila z tonu bo na zawsze bedzie samotna:) a o mnie sie nie martw, zarabiam wiecej niz Ty przez rok:)

Gość Chupakabra
To nie dziwie się, że jest sama w takim razie :) A pani nerwowej kilka postów wyżej proponuje napić się rumianku.

Gość gość
jest sama od kilku dobrych lat!!!!!!! ma 30 lat , jak jej wyperswadowac te wymogi? ona sie upiera, ze taki ma byc i KONIEC, bo ona na takiego zasluguje. Dodam, ze nie wspomina juz czy ma byc wierny, kochajacy, dobry, o tym nie wspomina... ale samochod i dobra praca musza byc plus mieszkanie badz dom

Gość orzeł wylądował
no i niech sobie wymaga :D mnie bardziej interesuje co Tobie do jej wymagań? czy na pewno jesteś jej koleżanką czy może kolegą bez pracy i auta :classic_cool: no powiedz z czym masz problem?

Gość gość
Staszek o to chodzi, ze szmaci sie ile wlezie:O ma romanse z zajetymi facetami, zonatymi itp...Nie ma stalego faceta, ale seks ma regularny z wieloma:)

Gość Chupakabra
I co zrobi jak już kupi sobie "duzioooo rzeciów" a pomiędzy nią a facetem nie będzie prawdziwego uczucia? Prędzej czy później skończy się to rozwodem i zostawieniem jej dla młodszej - to jest dopiero zeszmacenie związek z nowym telefonem i pomadką... Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Wole ciułać na coś parę miesięcy i być z facetem, który jest moim przyjacielem i powiernikiem.

Gość gość
jestem jej kolezanka i to mi o tym trabi caly czas od kilku lat, nie dociera do niej, ze z takimi wymaganiami to bedzie wiecznie sama, a lata leca:(

Gość gość
staszek a niby czemu to prowo hahaha takie kobiety naprawde istnieja, mam podac jej dane?

Gość Chupakabra
Lepiej razem budować związek z "gołodupcem" niż być na niepewnym garnuszku jakiegoś pana wielmożnego biznesmana. Rozsądny chłop z kasą takiej na pewno nie weźmie albo szybko się pożegna.

haha :D nie wierzę po prostu. mam pytanie za 100 punktów! czy ta żenująca dyskusja doprowadzi do czegokolwiek? autorka widać sama ma jakiś kompleks i łatwiej jej skupić się na kimś innym :)

Gość gość
Każda kobieta i chyba facet też ma swój typ co do wymarzonego partnera. Wiadomo, że jak już się pozna tę drugą połówkę to często śmiejemy się z młodzieńczych marzeń o księciach, ale każda jakieś tam ma. Co w tym złego że marzy jej się ambitny i samodzielny facet? Pewnie - może go znaleźć równie dobrze wśród murarzy a wśród prawników niejedną ciapę. O tym się w życiu przekona, kiedy już znajdzie sobie tego faceta.

Gość Chupakabra
Miałam na myśli dorabianie się wspólne pomimo problemów - to buduje i scala więź najbardziej. Kiedyś jak faktycznie będzie sytuacja, że musisz być na utrzymaniu drgiej osoby to wiesz, że możesz na nią liczyć.

mam nadzieje, że ta dziewczyna znajdzie takiego faceta :D bo autorko nie wiem czy wiesz ale... wszystko jest możliwe 🖐️ a Twoje wyobrażenie na temat koleżanki, jej życia, faceta itd jest tylko... Twoim wyobrażeniem :classic_cool:

Gość gość
nie rozumiecie niektorzy o co mi chodzi.... ONA ma w d***e, czy facet jest wierny, kochajacy, czuly, on ma miec SAMOCHOD ; KASE; DOM I SUPER PRESTIZOWY ZAWOD a reszta nie ma znaczenia i szuka takiego od kilku lat, a w tym czasie wchodzi do lozek zonatym czy zareczonym a pozniej mi sier zali jaka to ona biedna

Gość gość
no znajdzie, ale raczej nie takiego z samochodem typ bmw x 6 i nie z zawodem typu lekarz, adwokat i nie domem typu willa badz luskusowe mieszkanie a ona wierzy , ze takiego znajdzie, tylko, ze przez 30 lat swojego zycia nie pznala nawet takiego!!!!! wszystkie te lajzy zonate z ktorymi sie pieprzy to pracownicy fizyczni

Gość gość
Nie każda laska taka jest jak autorka. Mam wiele ładnych koleżanek które żyją z facetami którzy nie zarabiają więcej niż 1500zł/rękę. Moja koleżanka z pracy bardzo ładna brunetka każdy facet na nią leci mogła by mieć każdego, ostatnio właśnie z nią rozmawiałem i mówiła mi że taki koleś manager co przyjeżdża do naszej firmy kręci się w okół niej od dawna, koleś ma Audi super furę mieszkanie i zarabia bardzo dużo jest przystojny i też pewnie może mieć każdą z wyjątkiem właśnie mojej koleżanki która powiedziała że może i miała by z nim dobrze ale koleś ją odpycha i nic do niego nie czuje, jest jej totalnie obojętny i w życiu by się z nim nie związała. Do tego jest zakochana po uszy w chłopaku który nie ma pracy i dorabia sobie na magazynie :) Takie są realia więc nie ma sensu wrzucać wszystkich do jednego wora.

Gość gość
Autorko, gdyby faktycznie o to jej tylko i wyłącznie chodziło to pewnie prędko by znalazła - mało to podstarzałych lowelasów ze zwisającą skórą z siwego podbródka, którzy mają starą audicę, jakiś dom po rodzicach i pracę stałą jeszcze z PRL a żonka się znudziła. No co - kryteria spełnia, ale pewnie koleżance nie o to chodzi.

Gość stachu wez spier
na szczaw c***o

Gość gość
BUHAHAHAHniech marzy dalej,az zosatnie star panna potem weznie byle kogo:-)))

no widzę że masz niezłą wczutę :classic_cool: spokojnie po co te nerwy :D nie wydaje Ci się to śmieszne? bo mi tak. z czym masz problem że ona chce takiego faceta? jeśli nie możesz tego pojąć, nie rozumiesz że ludzie są różni to daj sobie z tym spokój. bo nic nie zmienisz.

Gość gość
w tym sek wlasnie, ze ona takiego nigdy nawet nie poznala.... a wy znacie wielu wolnych milionerow? to dajcie jej namiary gdzie ma ich poznac w ogole