Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto sie ze mna odchudza? :D

Polecane posty

Gość gość

szukam chętnych :D

Gość gość
Nie ja. Chcę przytyć :-)

Gość gość
a ja schudnąć i szukam chętnych :D

Gość gość
ok ,wiec powiedz mi czy cos w tym kierunku juz robisz? :D

Gość gość
ile masz do zrzucenia Autorko topicu? :)

Gość gość
ja od 3 dni próbuję, mniej jem jeżdżę na rowerze i biegam co drugi dzien mam nadzieję że w 3 miechy schudnę 17 kg

Gość gość
okolo 10kg ,a Ty?

Gość gość
ja tez biegam ,zaczynalam od 500m a wczoraj było 3.5 km :) jestem z siebie dumnna i nawet nie dlugo zbieram sie do wyjscia :P

Gość gość
no to ja mam wiecej...jestem oooogromna! w sumie chcialabym zrzucic ok 30 kg a 17 mam zamiar zrzucic do konca kwietnia (wiem, wiem - zaraz uslysze ze jestem niepowazna i ze bede miala jojo) ok - spoko, ale juz nie moge sie na siebie patrzec aktualnie jestem na 4 dniu glodowki

Gość gość
u mnie z kondycją kiepsko ale robię tak 2 min biegu min marszu dzisiaj dałam radę przez 18 min dodam że jest to drugi raz. za pierwszym dałam radę 9 min

Gość gość
10 to minimum :) wiesz ja w ciagu 2lat ,schudlam 29 kg ,nie wiem czy to duzo czy malo na przestrzeni 2 lat ale jestem najlepszym przykladem ,ze jak sie chce to mozna :) co do glodowki -przyznaje jadlam bardzo malo i w ciagu miesiaca ubyło jakies -8 kg :)

Gość gość
to tez zalezy, bo im wieksza nadwaga tym szybciej kg leca. wiem ze teraz moj organizm traci wode, ale tak czy inaczej milo jest zobaczyc w ciagu 4 dni 4 kg mniej:)

Gość gość
pewnie ,ze milo :D ile masz lat?

Gość gość
a ja nie mogę się zmobilizować:-( mam tendencję do zajadania stresu help

Gość gość
trzeba sie za siebie wziasc raz a porządnie :) a na ten stres postaraj sie znalesc inne rozwiazanie :D ja szukam czegos do jedzenia jak mi sie nudzi :P

Gość gość
niema nikogo ,wiec i ja juz uciekam biegac :) zajrze jak skończe :)

Gość gość
mam 25 lat i tez mam tendencje do zajadania stresow ale teraz tak sie roztylam, ze moja najwieksza mobilizacja jest moje odbicie w lustrze, a marzy mi sie zalozyc kiedys krotkie spodenki... :( niestety zawsze bylam gruba a krotkie spodenki mialam na sobie chyba tylko w dziecinstwie mam nadzieje, ze tym razem sie nie poddam

Hej! Mogę dołączyć? :) Mam 25 lat, 168 cm wzrostu i 63 kilo wagi ;) Planuję zrzucić jakieś 8-10kg :) I też marszobieguję ;)

Gość KolorowaKredka23
Hej dziewczynki, moglabym sie dolaczyc? Bardzo chcialabym schudnac z jakies 10-15 kg, ale u mnie problem z motywacja i potrzebuje kogos kto mnie wesprze w tej trudnej drodze ;). Mam zwyczaj zajadania nudy i no coz w ciagu ostatniego roku przybylo mi nadprogramowych kilogramkow. Od jutra zaczynam, to postanowione, ale tak szczerze to srednio wiem od czego :D

Gość gość
no oczywiscie ,im nas wiecej tym lepiej :) ja mam swoją mala motywacje ,w czerwcu (o ile sie uda) zobaczę swojego ukochanego chlopa :D ,chce widziec zadowolenie w jego oczach :D temet zalozylam by sie wspolnie motywowac ,bo jak dobrze wiemy to jest bardzo trudna praca :) ja ze swojej strony moge wam polecic blog http://www.bycidealna.pl jest tam masa ćwieczeń ktore ciagle przeglądam i wybieram te najlepsze :)

Gość KolorowaKredka23
Hmm mnie w sumie do odchudzania zachecaja zmiany w zyciu: koniec zwiazku, zmiana zamieszkania i chec zmiany czegosc jeszcze: siebie. Chce byc wreszci zadowolona z tego kim jestem- nie tylko z wygladu, ale to rowniez jedna ze zmian. Hmm napewno bedzie zadowolony i pewnie zszokowany troszk :D. Hm a moze i zazdrosny jak faceci beda ogladac sie za Toba na ulicy :D

Gość gość
chce na nowo obudzić w nim pożądanie a zmiana ciała to chyba najlepsza z opcji :D

Gość KolorowaKredka23
Koleja motywacja, tylko z tym porzadaniem to ostroznie, bo nam pozniej za mocno schudniesz :D

Gość gość
ale jakie to miłe będzie :D

Gość gość
*chudniecie :P

Gość KolorowaKredka23
Ale byk, pozadaniem oczywiscie mialo byc. Oj przyjemne to napewno bedzie, i to jeszcze jak :D Hmm ja jestem ciekawa reakcji mojego bylego chlopaka, bedzie ciekawie, oj edzie :D. Moja motywaxja zaczyna rosnac :D

Gość gość
myslę ,ze go to dotknie :D a mogę zapytac o powód rozstania? :)

Gość gość
witajcie :) u mnie -1kg :D cudowna wiadomosc z rana! :D teraz jeszcze ostrzej trzymam diete :D odzywajcie sie ,niech nasz temat nie umiera :) znikam na kilka godzin ,ale będę cały czas tutaj zaglądała i czekała na was :)

Gość KolorowaKredka23
Hmm ja dzisiaj przez zaspanie z rana zjadlam to co zawsze czyli platki czekoladowe ale nie zalamuje sie, dzisiaj z wieczorka pojde biegac :D. Teraz pisze z kolejki w sklepie :D

Gość KolorowaKredka23
Gratuluje -1, juz jeden za Toba to wbrew pozora sporo :D