Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto sie ze mna odchudza? :D

Polecane posty

Gość gość
tez tak kiedys u mnie bylo ale sie potem wszystko pogodzilo :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość KolorowaKredka23
Mi to zawsze wiatr w oczy. Nici z biegania, wlasnie dostalam okres i jak to zawszs u mnie bywa, mam wrazenie ze mi podbrzusze eksploduje :/

Gość gość
moze przejdzie ,a jak nie to zbieraj siły i wykorzystasz je po okresie :D ja cwicze nawet gdy mam :P

Gość KolorowaKredka23
Napewno dzisiaj pocwicze, nie ma sily, tylko ze nie bede biegala bp to i tak nie ma sensu. Musze w koncu ruszyc te moje cztery litery ;). Chociaz dzisoaj zaczelam sie zastanawiac nad glodowka oczyszczajaca, podobno pozniej ma sie mniejsza ochote na te sztuczne jedzenie i slodycze a moj problem lezy wlasnie tu ;). A jak tam Tobie dzisiaj idzie, trzymasz sie dietki? :)

Gość gość
trzymam ,na razie jestem z siebie dumnna :D obym dotrwala do końca dnia ,wiesz u mnie najgorsze sa popołunia bądz noce :D wtedy mam ochote zjesc wszystko i odrazu pojść spać by nie miec wyrzutow sumienia! :D

Gość KolorowaKredka23
MJa na przyklad na wieczor zaplanowalam sobie sprzatanoe specjalnie zebym nie miala czasu podjadac :D

Gość gość
a ja pije wtedy duuuzo wody, kawy :D bo to nie glód a moj wymysl ,powaznie ,mi sie nudzi i szukam jedzenia :D to jest straszne! :D

Gość KolorowaKredka23
Mam dokladni tak samo! :D Jem nie dlatego, ze jestem glodna ale dlatego z mi sie nudzi, no masakra jakas :D, i dlatego na wieczor staram sobie zawsze cos wymyslic :D. Och te wieczory, to prawdziwe sprawdziany. Ja do tego jutro musze zrobic jakies ciasto, bo w kraju w ktorym mieszkam Dzien Matki jutro i musze zrobic mamie jakis symboloczny prezent, nie ma szans zebym sie oparla :D

Gość gość
Dziewczyny wierze ze dacie rade;-) ja od 5 stycznia do dziś zrzucilam 20 kilo i zostało mi jeszcze 5 no i załatwię to w tym miesiącu,pozdrawiam i wytrwałości życzę,bo wiosna się zbliża i wszystkie chcemy być piękne,bo gdzieś kiedyś słyszałam,że nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane:-P

Gość gość
ojej :D to nie zazdroszczę :D bedzie solidny sprawdzan silnej woli :D

Gość gość
Jak laska uważasz, że 20kilo w niecałe 3 miesiące to dobrze to masz coś z głową... No ale może Ci nie wróci.

Gość gość
ja przyznaje jestem zaniedbana z lenistwa zaczynajac na ciele kończąc na włosach ,teraz chce nauczyc sie codziennego dbania o siebie i regularnych zabiegow na cialo :)

Gość KolorowaKredka23
Hm ja jestem za leniwa do biegania i mam za malo silnej woli do oparcia sie smacznemu jedzeniu. Ale za to wloski mam dlugie i blyszczace, bo mam na ich punkcie swira, gdybym o wszystko dbala jak o wlos :D. A tych 20 kilo to naprawde gratuluje. Ja przy wzroscie 175 waze 69 kg, i nie wiem ile chce schudnac bo moja wymazona waga jest 55 ale nigdy tyle nie wazylam i nie wiem czy nie bede wtedy wygladala jak kosciotrup, wiec ile chce schudnac okaze sie w "praniu" ;)

Gość gość
to mi podpowiedz jak o nie dbasz ,moje sa slabe i cienkie i widze ,ze moja pielęgnacja im nie wystarcza :D a co jak co , ale rozpuszczone wlosy dodają mi uroku :P wiec pasowałoby o nie szczególnie zadbać :D

Gość gość
ja jestem chetna :)

Gość gość
Nie wiem dlaczego mnie tak oceniasz,a o mój efekt jojo się nie martw.Odchudzalam się z głową 5 posiłków dziennie,wiec twoje głupie komentarze sobie zostaw skoro jesteś sfrustrowana swoją waga,jeśli się chce to można,oczywiście to wymaga wielu wyrzeczeń.

Gość gość
Ja od 5 miesiecy nie smaruje kanapek maslem (moze kilka razy sie zdarzylo ;D ) Od miesiaca pije tylko wode mineralna (i alkohole wodka, piwo) nie pije mleka, bardzi bardzo rzadko spozywam produkty mleczne .... makaronow nie jem wogole od miesiaca ponad... to samo z chlebem pszennym, a produkty pszenne tylko jak nie mam innego wyjscia... ograniczam slodycze, ale musze jeszcze bardziej ograniczyc...co tam jeszcze hmm....rzadko jem miesa, szynki i sery sporo jajek jem i kasz musze jakos ogarnac aktywnosc fizyczna jeszcze, i kupic spodniczke i sukienke :D

Gość gość
witam wszystkie i proponuje zeby kazda z nas sie przedstawiła ,podala wiek i i ilosc kg ktore chce stracic :D Justyna ,21 lat ,kg minimum 10 :)

Gość gość
Kasia, 20 lat.. nie wiem ile waze pewnie kolo 60 kg mam 169 cm wzrostu.. chcialabym zrzucic powyzej 5kg , bo czuje ze mi sie brzuch i doopa wylewa

Gość gość
ide cwiczyc i pobiegac ,napisze pozniej :) a wy piszcie! :D

Gość KolorowaKredka23
Hm wlosow nie susze suszarka, nigdy. Hm moze raz na rok robie cos prostownica czy lokowka, zadnych lakierow czy czegos w tym rodzaju. Wlosy myje codziennie szamponem dla dzieci, najzwyklejszym z jak najmniejsza iloscia chemii. 2 razy w tygodniu myje wlosy normalnym szamponem i odzywka tej samej marki (najpierw trzymam odzywke 15 min i pozniej normalnie myje wlosy szamponem). Codziennie pije pokrzywe, nie wycieram wlosow recznikiem, tylko trzymam na glowie turban a pozniej same schna. Wlosy myje letnia woda. Iraz na jakis czas chodze do fryzjera na kreatynowe nawilzanie wlosow. Az wstyd sie przyznac, ale w ciagu 3/4 lat koncowki obcinalam ze 3 razy. W tym czasie wlosy z bardzo krotkiego boba urosly mi prawie do plecow ;). Witam wszystkie nowe kobietki :) Dzisiaj raczej wyszlo normalne jedzenie niz dieta, ale u mnie to raczej trzeva stopniowo sie do niej przyzwyczajac, inaczej nie dam radt

Gość KolorowaKredka23
Do pasa powinno byc ;)

Gość gość
Hej dziewczyny :) dolacze sie :) ja od zeszlego tyg cwiczę chodakowską :) biegam tez troche ale nie jest to moja najlepsza strona dlatego po biegam 10 min i mam dość. Mam 160cm i 75 kg :( tak wiec do sierpnia chciala bum zrzucić chociaż 15 kg. Mam nadzieje ze sie uda. Lecz uwielbiam jesc :( slodycze mniamm jak narazie zastępuję je owocami. Mam nadzieję ze dotrwam do mojego celu. :)

Gość KolorowaKredka23
Czesc nowa hmm "odchudzaczko"? :D Dziewczyny, moglabym was prosic o wymyslenie sobie jakis nickow, bo juz was niestety nie odrozniam, za duzo tych "gosci". Wlasnie mialam ochote isc i pobiegac, ale co sie okazalo, nie mam zadnych dobruch spodnii dresowych, ktore nadalyby sie do pokazania swiatu, bede musiala jutro wyskoczyc na miasto i kupic cos sobie.

Gość gość
Ja np by zrzucić kilka kilo.A tak po prawdzie 13kg w 5 miesięcy. Chodzę regularnie z kolegą do Sauny trochę też na rowerze śmigam i chodzę na basen. Na początku byłam trochę przeciwna tej Saunie ale widząc rezultaty już po kilku pobytach. Powiedziałam sobie co tam strefa nagości jak samopoczucie i kg spadają.

Gość AndziK1
No wiec ja bede Andzik :) heh 160cm i 75kg. mam 25 kg do zrzucenia... Diety zadnej nie prowadze,ograniczylam tylko jedzenie. Lecz dzisiaj byl gril,takze trochę sie objadlam :( ehh

Gość KolorowaKredka23
Andzik, skad ja to znam? ;D

Gość gość
ja ,autor topiku powrocił :D :D byłam ,biegalam i jakims cudem udało mi sie przebyć 4km! :D jest tak dumnna z siebie :D oczywiscie z przerwami po km minuta marszu :P z diety jestem srednio zadowolona ale ...chyba nigdy do końca nie bede,chyba ,że nie zjem nic przez caly dzień :D :P

Gość gość
a macie jakis sposób na ujędrnienie ciała? :) robimy burze mózgów ,co może pomoc .. :)

Gość KolorowaKredka23
4 km?! Ja po 40 m padam :D Wow, niezle. Gratuluje ;) Ujedrnienie ciala, sport, sport i jeszcze raz sport moze jeszcze jakies balsamy, kiedys slyszalam ze odkurzac pomaga, przykladasz sobie rure do miejsca, ktore chcesz ujedrnic i jezdzisz po nim, al to raczej sciema :D