Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto sie ze mna odchudza? :D

Polecane posty

Gość gość
wiecie co ,ja jestem durna! :D tyle kg przedemną ,tyle czasu do spotkania ,tyle mankamentów do poprawienia a ja siedzę na necie i przeglądam seksowna bielizne :D hahah ale jak tak sie na to napatrzę ,to aż mi motywacja i siły do walki o piękne ciało rosną :D

Hello! :) U mnie dieta super dzisiaj ;) Trochę mnie po południu z nudów ssało w żołądku ale wypiłam smakową herbatę i przeszło :)) Z aktywności - 32 min marszobiegu i 5km. Po 10 minutach minuta marszu. Na koniec jeszcze rozciąganie. Jeśli chodzi o ujędrnienie ciała - to tak jak ktoś wyżej napisał przede wszystkim ruch ;) Ale masaże bańkami chińskimi i peeling z kawy fajnie napinają skórę.

Gość gość
mam fatalny brzuch ,tak jak pisalam wczesniej jakies 30kg za mną a chce jeszcze minimum z 10kg ,wiec ta skóra prezentuje sie złe. A te bańki stosowalas ,czy polecasz z czyjegoś polecenia? :)

Stosowałam i stosuję ;) Swego czasu miałam bardzo luźną skórę + cellulit na udach ;) Teraz skóra jest jędrna, ładnie napięta a po cellu nie ma śladu! Uda i brzuszek mam spore, są miękkie przez tłuszcz ale skóra jest naprawdę w świetnej kondycji ;)

Gość gość
jak czesto to stosujesz? :) i po ilu zabiegach widac roznice? wiadomo kazda skóra jest inna ,ale tak mniej wiecej ,jak dlugo trzeba czegac na efekty? :)

Ja teraz tak stosuję raz na tydzień, na początku co 2-3 dni ;) Ale szczerze to nie pamiętam ile musiałam czekać na efekty bo cieszyłam się z najmniejszych zmian a zanim doszło to do stanu obecnego to na pewno trochę to trwało ;) (Ze swoją skórą miałam problemy ponad rok temu kiedy bardzo g***townie schudłam a potem przytyłam ze względu na problemy hormonalne).

Gość gość
ok ,dziekuje ci bardzo. Kupuje i stosuje :D teraz uciekam spac bo jutro rano praca i trzeba wcześnie wstać :) Dobranoc ,do jutra! :D

Gość GŁOWA
schadniajcie zy mnom :classic_cool:

Gość KolorowaKredka23
Hej dziewczynki, jak tam wasza dietka? Trzymacie sie jakos? U mnie dzisiaj to dieta, tyle ze na pzytycie chyba :/

Gość gość
hey :D na chwilę obecna jestem nawet zadowolona :D oby tak zostało :D

Gość KolorowaKredka23
No to brawo, ja jutro ide na silownie ;)

Ja wczoraj trochę odpuściłam. Spotkałam się z koleżankami i poszłyśmy na pizzę po kilkugodzinnym chodzeniu po sklepach. Zjadłam jeden kawałek średniej pizzy :) Nie twierdzę, że to dobrze ale cóż... nie dajmy się zwariować ;) W każdym razie waga trochę spada, sprawdzę po tygodniu (czyli w piątek) co tam powie i wtedy zamelduję ;)

witam,mozna sie dolaczyc?zaplanowalam tydzien diety,w kazdy dzien inna monodieta,dzis jabłkowa:P

Gość gość
a ja dzisiaj przymierzyłam szorty z zeszłego roku mój boze jaka różnica! :D cwicze juz kilka miesiecy ale nieregularnie ,dieta raz jest raz nie ma, a tu taka niespodzianka :)

Gość gość
ja bym chciała! kupiłam już detocell slim efect, nabyłam tez plyte z ćwiczeniami i mam zamiar ostro trenować żeby być piekna!:) Co do diety.. chyba po prostu ogranicze słodycze ^^

Gość gość
czy ktos tutaj jeszcze zagląda? :) czy ktos sie odchudza? :D