martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 powiem ci nawet ze ja zawsz emowilam ze dla mnie praca jest na pierwszym miejscu i ja kocham najbardziej. w moim przypadku praca jest moim spelnieniem , hobby, przyjemnoscia ktora uwielbiam. Nie wyobrazam soebie miec innegio zawodu bo swoj uwielbiam. Takze Jolu nie martw sie na zapas, uwierz mi ze nawet z dzieckiem na rekach da rady cos popracowac w domu :) jak juz bedziesz miala taka silna potrezbe. A z cala reszta musze sie zgodzic z Tacyta - madrze babka mowi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 STARACZKI: nick____________wiek______cykl starań__________termin@ Sasanka785_____28_____________25___________@24.04.2014 metusia_________25______________1___________@26.04.2014 martablond ______32 _____________1___________@30.04.2014 małami90213_____24 _____________5___________@ ok. 2-3.05.2014 Gosia Małgosia____25_____________2___________@11.05.2014 Jolanta255_______24_____________2____________@12.05.2014 martha0_________23_____________2____________@13.05.2014 Tacyta___________35_____________3___________@14.05.2014 badyliano________25______________7____________@maj. 2014 Agata___________32______________36___________@maj.20 14 CIĘŻARÓWKI: nick_____ wiek____tc_____które dziecko_____płeć dziecka_____termin Eulalia ___29_____ 6 __________1 __________XXXXXXXXXX_____ 17.12.2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 metusia ma jutro termin @, a nic sie nie chce podzielic wiadomosciami co u niej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolanta255 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 Martusia, fajnie że jesteś taką świadomą kobietą :) w ogóle jestem zadowolona że mi trochę poukładalyscie w głowie, bo zbyt emocjonalnie zaczęłam podchodzić do sprawy i to mnie sparaliżowalo... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaImięMiEulalia 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 Póki co nikogo nie informujemy, może nie do końca pierwszego trymestru, ale przynajmniej do wizyty 7 maja gdzie jak już zobaczę że zarodek jest i serce bije, to bede upewniona, że wszystko jest ok :-) Powiem znajomym w górach żeby nie namawiali mnie na długie wędrówki i alkoholizację :-) póki co trzymam język za zębami chociaż mąż już chce MOJEJ rodzinie powiedzieć :-) Jolu dziewczyny mądrze C***iszą, głowa do góry :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolanta255 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 Mam nadzieję że Metusia pojawi się z dobrymi niwinami. Ja chcialam pochwalić się jej, że babka wyszła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marablond Napisano Kwiecień 25, 2014 wogole tak ucichło tu ostatnio, mało dziewczyn tu zaglda ;( Jola twoje rozterki sa czyms normalnym, swiadcza o dojrzałosci. nie traktujesz dziecka jak jakiejs zabawki tylko wiesz ze to odpowiedzialnosc na cale zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 ups to wyzej to ja, ale jak zwykle zrobilam literowke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaImięMiEulalia 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 STARACZKI: nick____________wiek______cykl starań__________termin@ Sasanka785_____28_____________25___________@24.04.2014 metusia_________25______________1___________@26.04.2014 martablond ______32 _____________1___________@30.04.2014 małami90213_____24 _____________5___________@ ok. 2-3.05.2014 Gosia Małgosia____25_____________2___________@11.05.2014 Jolanta255_______24_____________2____________@12.05.2014 martha0_________23_____________2____________@13.05.2014 Tacyta___________35_____________3___________@14.05.2014 badyliano________25______________7____________@maj. 2014 Agata___________32______________36___________@maj.20 14 CIĘŻARÓWKI: nick_____ wiek____tc_____które dziecko_____płeć dziecka_____termin Eulalia ___29_____ 7 __________1 __________XXXXXXXX_____ 17.12.2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolanta255 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 Może teraz wszyscy korzystają z pięknej pogody :) i nie mają czasu się wypowiedzieć, co tam u nich. Sama jestem ciekawa, co u Sasanki, Gosi, Metusia, Marthy0 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 Wielkie wejscie! heheheh.Witam moje kochane:* przepraszam Was najmocniej za moja nieobecność,ale mój nowy laptop byl w naprawie:( nie obrazcie sie,ale nie bede wracac do postow z przed kilku stron:) Widzę że nie przybylo narazie ciężarówek:) Eulalko jak sie czujesz kochana?mam nadzieje ze wszystko jest ok.Jolciu.Martusiu jak tam wasze serduszkowanie?:) cieszę się że babka sie udala,smakowala tesciowej? a u mnie hmmm kurcze chyba jednak sie ciagle stresowalam ta owulacja i z wykresu wynika ze sporomi sie przesunela na Wielki czwartek,i mysle sobie pewnie klapa,a dzisiaj jakies dziwne brazowe plamienie(ponoc takowe jest w dniu implantacji) wiec jesli by tak bylo to dzisiaj jest 8 dzien po owulacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 no tez jestem ciekawa. u mnie pogoda - rano deszcze, teraz swieci slonce. ...a ja własnie zaczełam czuc zbliżająca się @ ehhh i dobrze mi z tym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 no witaj mentusiu, ja własnei tez taki sluz miałam, ale dodam ze w pierwszej ciazy raczej takiego nie zaobserwowałam . za to pamietam ze miałam obrzmiałe piersi. zobaczymy co czas pokarze, bede sie ceiszyc :D z jednej kreski jak i z dwoch hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 ktos tu sie pytał o prolaktyne ciebie metusiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 a to w razie w juz bede tutaj:) Martusia no zobaczymy jak mamy zaskoczyc to zaskoczymy:) wlasnie sie zastanawiam wiec ja testuje ostatnia;p 2 maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 metusiu to ja miałam owu gdzies 13-15 dzien. i seksik byl i 13tego i 15 dnia cyklu, a 15dzien cyklu tez wypadła u mnie w wielki czwartek jak u ciebie :) Czyli co, teraz obie w tym samym czasie albo dostajemy @ albo rebymy sikańca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 tyle ze ja miałam śluz brazowy w poniedziałek, no to chyba troche za szybko, a zreszta u mnie to było go niewiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolanta255 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 No cieszę się że się odezwałas :-) babka w moim wykonaniu wywołała niedowierzanie :D ale smakowało :) Metusia, ja też słyszałam o plamieniu implantacyjnym, może okazać się niedługo, że u Ciebie to pierwszy zwiastun ciąży :) Martusia, u Ciebie już wszystko na dniach się wyjaśni. Dobrze że masz takie racjonalne podejście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 Matusia,od 4 dnia moze byc implantacja teoretycznie,a w sluziemoze byc nawet niteczka krwi,wiele o tym czytalam. Tak razem bedziemy testowac:) 7.30 rano?;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 Przepraszam Matusia=Martusia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 ja mam cykle - juz sprawdziłam specjalnie na kalendarzu, a notuje od dziecka :) tak najczesciej 26, 27, 28 lub 29 dni. ale zdarzylo się 24 i 25 dni ( pewnie raz na rok albo i rzadziej ) . ale powiedzmy ostatnie moje pol roku to średnio 26 dni. w tym miesiacu raczej pozniej niz wczesniej miałam owu, wiec domyslam sie ze cykl ma byc 28 dniowy, a 28 dzien wypada 30.04 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 kurcze,ostatnio tez mnie nawiedzaja watpliwosci czy czasem nie wolalabym teraz isc do pracy...toz to jakas zaraza;p Ale z 2 strony jakby sie udsalo,bardzo bym sie cieszyla:) takze,tak czy tak,bedzie dobrze:) Ciekawa jestem czy to plamienie implantacyjne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 ja moge o 6 rano, o 7.30 jesczem juz w trasie do przedszkola z małym smrodkiem :D Ale zobaczymy , moze nie bedzie czego testowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 kupiłam testy na allegro, sa bardzo tanie wiec moge z nimi szalec heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 hehhe Matusia ja tez kupilam 25 ;p amoze byc i 6:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 to co czwartek rano o 6tej. Ale ja sie obawiam ze moge dostac @ co 26 dni i wtedy bedzie wtorek ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 ja kupiłam duzo czy 3 sztuki na poczatek :) miałam brac wiecej ale stwierdziłam ze co bede tak wybiegała do przodu, zreszta zakładałam raz dwa trzy i hop do przodu ;) Ale na alegro taniocha, za 3 szt z przesyła chyba z 6-7 zł zapłaciłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 noo mega sie oplaca:) ja placilampo 1 zl za sztuke i to sa same paski:) bedzie wszystko ok:) ja tojuz sama nie wiembo nadalmam raz bialy sluz raz plodnyi sama nie wiem cotoznaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolanta255 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 ale jesteście uzbrojone! ja mam jeden nieśmiały teścik w szafce łazienkowej, czekający w końcu na użycie :D w maju jeśli dostanę @ to zaopatrzę się w arsenał testów, a co ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 e tam trzy to nie tak dużo :) coraz bardziej boli mnie brzuch, cos czuje ze @ nastapi szybciej niz planowo. Ale jest plus tego taki, ze szybciej zaczne kolejne bzykanka :P :P ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach