Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gości

Brak okresu :((

Polecane posty

Gość Gości

Cześc mam 19 lat i nie mam okresu, spóźnia mi się już 4 miesiące mam czasami bóle jak by się zbliżał ale nie, a w ciąży nie jestem. Poszłabym do ginekologa ale jestem za granicą i nie mam za bardzo tutaj jak... w Polsce będę dopiero za pół roku i dopiero wtedy się udam do lekarza. Więc może ktoś mnie uspokoi albo doradzi coś, proszę o wyrozumiałośc.

Gość gość
A zmienilas klimat? Ja podczas wyjazdu mialam 1okres w ciągu 3miesięcy, a do tego byl bardzo skapy.

Gość Gości
Tak zmieniłam klimat, mieszkam teraz na Islandii a tu klimat jest bardzo zmienny. Czy to może byc powód braku okresu czy mogę miec jakieś problemy ? martwię się bardzo

Gość gość
Powodów moze byc wiele m.in. stres, zmiana diety, inny klimat no i choroby. Ale nie zamartwiaj sie na zapas, bo to pewnie przez klimat, a twoja dieta też z pewnością nie jest taka sama jak w PL. No i stres też jest,bo jak widac brak okresu bardzo cie martwi. Też wlasnie tak mialam, ze caly czas czułam jakbym juz miala okres dostać, ale on nie przychodził, mialam nawet spuchniety brzuch caly czas:(. Po powrocie 1okres też byl spóźniony, a następne cykle były juz takie jak przed wyjazdem.

Gość Gości
Dziękuję troszkę się uspokoiłam może to faktycznie zmiana klimatu i diety, oby tak było mam tylko nadzieję ze to nie żadna choroba bo strasznie się tego boję. Dziękuję Bardzo ;*