Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci NIE SĄ PRZYSTOJNI. Taka prawda

Polecane posty

Gość gość

Mają w twarzach cos takiego...plebejskiego, te rysy twarzy :O okrągle ? gęby bulwowate, jajowate, malo męskie...widac to juz u dzieciaków, po prostu chłopy oderwane od pługa. U kobiet taka uroda sie sprawdza, pucołowate poliki, pelna buzia, sympatyczna, dziewczęca a u faceta? Porazka male usta, kartoflany nos, jajowaty łeb, zarost meliniarza = typowy polak Uwazam, ze o wiele bardziej przystojni są młodzi Rosjanie ze słowian

Gość gość
polacy to porażka. a ze słowian to najprzystojniejsi są chorwaci mmmmm ale ciateczka mniammniammniammniammniam :D

Gość gość
Polacy (Małopolanie) to też Chorwaci (Białochorwaci)...

Gość gość
sraci a nie chorwaci zwykle chlopy i tyle

Gość gośćon33
Też mi piękność się odezwała. Szlachcianka błękitnej krwi. Takie same z was buraki, jak pomawiani mężczyźni. Oj za dużo macie czasu na pierdoły, zamiast się wziąć za robotę w domu :).

Gość kobietaTakaJedna
a ja uważam zę mamy w większości bardzo fajnych przystojnych facetów

Gość Dr Szulc
Autorka lubi ciaptych brudasow

Gość gość
Przystojniejsi od Polaków są np Norwegowie, Szwedzi no i oczywiscie Wlosi i Hiszpanie :) Polak nie dosc, ze przeciętny to jeszcze golod***ec :D

Gość kobietaTakaJedna
Wiesz, zawsze można powiedzieć ze inne nacje są lepsze bo...coś tam. Nie przesadzajmy. Nie epatujmy materializmem, ze gołodupce...bo same sobie wystawiajmy opinie. Jeśli któraś szuka sponsora to zawsze w necie może znaleźć albo iść pod latarnię.

Gość kobietaTakaJedna
Poza tym mówisz że Szwedzi i Norwegowie przystojni- świńska uroda z niebieskimi oczkami...co w tym ładnego? no proszę Cię...

Gość gość
no to nie jesteśmy,i co mamy się z tego powodu powiesić,jedzcie szukać swoich księciów Norwegów,

Gość gość
są naprawdę ciekawsze i przyjemniejsz rzeczy do robienia niż zastanawianie się nad swoja przystojnością i urodą

Gość gość
polscy faceci to jest masakra!!! Dokładnie tak jak opisałaś, żadnych męskich rysów twarzy, same jakieś takie buraki kurduplowate. Polki są bardzo ładne ale faceci obrzydliwi!

Gość kobietaTakaJedna
A dla mnie jesteście przystojni, serio myslę:) wiadomo ze nie wszyscy, ale uważam ze ogólnie większość polskich facetów jest super. A jak któras chce królewicza to niech jedzie do Skandynawii...

Gość gość
Potwierdzam, mieszkałam 5 lat w Norwegii, zwiedziłam też Szwecję i są cholernie męscy panowie, męskie rysy twarzy, wysocy, wysportowani, zupełnie inny typ niż w Polsce.

Gość kobietaTakaJedna
" polscy faceci to jest masakra!!! Dokładnie tak jak opisałaś, żadnych męskich rysów twarzy, same jakieś takie buraki kurduplowate. Polki są bardzo ładne ale faceci obrzydliwi! " heheh sfrustrowana stara baba! Ogarnij się laska, a Tys pięknośc z konska wargą? no rzecz jasna...;)

Gość gość
to dlaczego nie złowiłaś,żadnego przystojniaka,według mnie wszyscy Skandynanowie,faceci i kobiety mają gęby półdebili,dlatego tak Arabów dotują,żeby trochę geny wymieszać

Gość gość
jak Skandynanowie mogą być piękni,jak mieszali się między sobą,w bardzo niewielkich społecznościach,coś jak Kaszubi w Polsce

Gość gość
Jedźcie do Skandynawii, parzcie się, to zobaczymy jakie później gremliny wyjdą he he

Gość gość
są brzydcy ale to nie o to chodzi, to chodzi też o to że wymagają bóg wie czego od kobiet a sami wyglądają jak zapuszczone g***a. Mieszkałam za granicą i widziałam różnicę, tam bardzo przystojni faceci spotykali się z bardzo przeciętnymi dziewczynami, oni tak nie zwracali uwagę na wygląd jak te polskie wypierdki mamuta. W dodatku polacy są leniwi, nawet im się ćwiczyć nie chce, chleją piwo i idą spać, bleee

Gość kobietaTakaJedna
a skąd wiesz że nie złowiłam? mam wspaniałego faceta, ale dostrzegam, jak facet jest przystojny i elokwentny. Nie widzicie jak często czasem pracują...bo po co Wam to? lepiej chwytać nadzianych gogusiów. Ja uważam ze masa polskich kobiet tez jest żałosna, bo ma oczekiwania kosmiczne, ale dać cos od siebie...trudniej, prawda?

Gość gość
Wolałybyście Japonczyka Koreanczka ,Mongoła ,...mam dalej wymieniać ?

Gość gość
Mężczyźni w Norwegii i Szwecji są bardzo przystojni jak dla was to jest świński wygląd to ja wolę być taką świnią niż polskim przystojniakiem ahahahaha

Gość kobietaTakaJedna
piszecie o takich facetach jakie same jesteście...nie jesteście lepsze od tych o których się tak wypowiadacie...ale nie dostrzegacie całej masy fajnych facetów. No smutne

Gość gość
kobietaTakaJedna, wracaj do garów prostaczko!

Gość gość
za to najpiekniejsze kobiety to rosjanki i ukrainki. Polkom do nich daleko.

Gość kobietaTakaJedna
ja p******ę, ale nudziary...:):) wypierzać do Szwecji w takim razie!

Gość kobietaTakaJedna
Czasem wracam do garów z przyjemnością:) i dobrze mi z tym, jestem aktywna zawodowo, a wy do porzygu będziecie tak pieprzyć 3 po 3... Powodzenia laski!

Gość gość
kobietaTakaJedna, straszliwie jesteś głupia :) jesli naprawdę jesteś kobietą to zachowuje się isiotycznie. Nie widzisz ciemnoto jakie polskie chłopy sa brzydkie ??? Nie widzisz jakie zapuszczone gołodupce! Nie szukam sponsora ani araba ale zwiedzałam świat i widziałam jak wyglądają mężczyźni w innych krajach, niebo a ziemia!

Gość gość
urodę dziedziczy się i po ojcu, i po matce. Więc albo poscy mężczyźni nie są tacy brzydcy, abo polskie kobiety nie są tak ładne, jak o sobie mówią.