Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci NIE SĄ PRZYSTOJNI. Taka prawda

Polecane posty

Gość kobietaTakaJedna
:) no damy k***a!:)

Gość kromkachlebaM
kobietaTakaJedna ale masz ból d**y :D wracaj do tego elokwentnego :D

Gość kobietaTakaJedna
Widziałaś co chciałaś widzieć...;) i tyle

Gość gość
Na 10 moich koleżanek 8 chodzi na siłownie, wszystkie ćwiczą przynajmniej w domu i stosują dietę, na 10 moich kolegów 2 siedzi w siłowni, reszta to zapuszczone sflaczałe dziady. I zgadzam się, ci najbardziej pokraczni wymagają najwięcej od kobiety.

Gość kobietaTakaJedna
takich wzięłyście to takich macie...:) nie pomyślałyście o tym w ten sposób?

Gość Zenek123456789
Kto się przezywa, sam się tak nazywa.

Gość gość
No cóż pewne dziewczyny nie odróżniają turystyki od emigracji :)

Gość gość
a ćwicz sobie w jakiejś siłowni,dla zwykłego człowieka długi spacer wystarczy w sam raz

Gość kobietaTakaJedna
ale rozgorzała dyskusja...to Wy macie ból d**y, bo chciałoby się fajnego nadzianego pana, a tu lipa:)

Gość gość
no i odwieczny tekst głupich polaczków że jak kobieta twierdzi że za granicą są przystojniejsi to od razu oznacza że puszcza się z arabami i murzynami, f**k jesteście tacy marni!

Gość gość
a ja uwazam, ze uroda Polek to mit. Twarze "typowych" Polek sa pospolite, bure i kartoflane jakies. Wlasnie mniej wiecej takie jak opisala autorka polskich mezczyzn. Mieszkam od nastu lat w UK i Polke mozna poznac od razu: jasna cera zaczerwieniona od solarium, brwi pokryte ciemnym barwnikiem (tzw makijaz permanentny) zafarbowane na czarno wlosy - calosc sprawia, ze az zwieracze bola. Bardzo gryzacy kontrast - jasna blondynka o delikatnej cerze i jasnych brwiach robi sie na brunetke. Bllee.. I wogole brakuje naszym pannom jakiegos takiego "smaczku" w kwestii ubioru, makijazu, fryzury. Wszystko takie od cepa i od pluga odciagniete.

Gość kobietaTakaJedna
no właśnie, spacer z fajnym facetem...? super

Gość gość
Na siłowni dziewczyny ? To tylko babochłopy, to takie Helgi co się zawieszają he he he

Gość Zenek123456789
Od garnka. Od garnka.

Gość gość
no jak siedzisz w UK to się nie dziw, bo najwięcej tam wyjechało typowych wieśniar które sobie nie potrafiły poradzić w Polsce. Mieszkam w Krakowie i na ulicach co dzień spotykam śliczne, zgrabne, świetnie ubrane kobiety więc mi tu nie pitol że polki tak źle wyglądają, może w tym twoim uk.

Gość gość
kobieto taka jedna,a czy masuje on ci stopy po spacerze

Gość Kaśka9901
przecież to chłop nie baba. żadna baba w polsce nie broniłaby urody tych facetów tak zaciekle :) nie oszukujmy się faceci tu są naprawde przeciętni :o

Gość kobietaTakaJedna
hehe, sama sobie masuję:) masuje mi co innego;)

Gość gość
bo to musi być wspaniała sprawa,spacer z ukochaną kobietą, a potem pieszczoty jej stóp

Gość kobietaTakaJedna
:)

Gość gość
jeśli damy tu wypowiadające się są tak piękne i mądre, to bez problemu powinny znależć sobie przystojnego i zamożnego Skandynawa i nawet nie patrzeć w stronę "kartoflanych polaczków". Skąd te skargi, żal i frustracja? Do kogo i po co?

Gość gość
no mi sie nie podobaja - wiec moge sobie pitolic ile dusza zapragnie, nie zabronisz mi przeciez ;-) Uroda kobiet jaka to do mnie trafia to piegowate, jasne, jesli farbowane to tylko by podkreslic unikalnosc urody (najczesciej Norwezki, Szwedki, Dunki) albo w druga strone: rasowe brunetki o ciemnej cerze. Nawet na interesujacej Murzynce zdarza mi sie zawiesic oko. Twoje stwierdzenie ze do UK wyjechali sami nieudacznicy ma sie tak do prawdy jak gadanie, ze wszyscy ksieza to pedofile a Francuzi to zboki i oblechy.

Gość Zenek123456789
Puenta... Wrażliwość Polek to mit. Zgadza się ? :) Żartowałem. Nie wszystkie piszczą na widok. Część uśmiecha się ze zrozumieniem :)

Gość gość
:-P jestem Polakiem i jest mi przykro😭 Pocieszające jest to, że Polki są piękne i seksi. Byłem w Niemczech i Holandii, dobrze, że tam są kobiety z innych krajów. Coś w tym jest:-D

Gość gość
natomiast co do urody naszych polskich facetow - po czesci jestem sie w stanie zgodzic.. juz tak pod 30-stke i po 30-stce faceci "zapuszczaja" sie okrutnie, rosna im brzuchy, nabieraja cielska, poliki sie rozrastaja wszerz. Ale wciaz jest wielu fajnych kolesi i nie mam na mysli zadnych "c***owatych" ze zrobionym manikiurem a normalnych, fajnych facecikow. Zawsze lubilam taki mocno europejski typ urody - zadnych goracokrwistych Arabow ni Hiszpanow o powloczystym spojrzeniu jeno normalnych przecietnych gosci

Gość gość
Pirdolicie glupoty

Gość gość
Polscy faceci to porażka. Też w kwestii mentalnej i podejścia do kobiet i związków.

I jak tu się nie zgodzić z tak błyskotliwą wypowiedzią? :D Powiem Wam jeszcze, że trudno znalezć na ulicy faceta w wieku dojrzałym, który...nie ma brzucha .