Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sadako chan

Chip chan tajemnicza Koreanka

Polecane posty

Gość Sadako chan

Postanowiłam założyć nowy temat o tej dziewczynie. Wiem ,ze kiedyś już się pojawił, ale nie zaszkodzi nowy. Tutaj jest link do całej historii o niej: paranormalne.pl/topic/29388-chip-chan/ ( dodajcie w w w ) A tu widok z kamer: W skrócie: Dziewczyna z Koreii, nie wiadomo kim jest, nazywają ją Chip-chan. Ma zainstalowane kamery w domu, działające non-stop. Twierdzi, że jakiś skorumpowany policjan wszczepił jej w stopę chip i ją kontroluje. Szukam osób zainteresowanych tą sprawą do dyskusji.

Gość gość
hmm brzmi interesująco lubię takie klimaty. kamery działają.

Gość Sadako chan
up up

Gość marchewka z groszkię
obserwuje ja od jakis 3 lat wchodze od czasu do czasu ciekawa sprawa , bardzo tajemnicza ale mysle ze ciezko gdzie kolwiek uzyskac prawde... niby jest obserwowana , ale mi sie wydaje ze ma po prostu problemy psychiczne

Gość Sadako chan
Ja od jakiś paru miesięcy. Moja teoria jest taka ,że dziewczyna ma poważne zaburzenia psychiczne. Tylko pytanie czemu nikt jej nie pomaga i skąd ma pieniądze na swoje "dziwactwa". Co ciekawe mam znajomych z Azji ( nie z Korei). Nic o niej nie wiedzą.

Gość gość
myślę że to schizofremiczka

Gość gość
Dalej ma taki sam syf jak 3 lata temu

Gość Sadako chan
Ta sprawa jest dziwna. Taa ma syf w domu, ostatnio dodała plakat ze swoją stopą (chyba tam zaznaczyła tej chip). Zauważyłam też ,że jak nie ma jej w domu to przy drzwiach są zawieszone jakieś czerwone sznurki.

Gość gość
Jest tu o niej dłuuuuuuuuuuuuuuuuugi wątek :)

Gość Vero Nika
teraz to widze tylko jakies butleki , ciekawy temat :))

Gość Sadako chan
Wiem, że jest ,ale chciałam założyć mój wątek na ten temat. Może dołączą nowe osoby i powstaną nowe teorie na jej temat. Moja teoria tak jak mówiłam jest taka ,że dziewczyna jest chora psychicznie. Jednak nawet wtedy zastanawia mnie: -kto to wszystko utrzymuje? -gdzie ona wychodzi? -dlaczego opieka społeczna czy jakiś inny urząd w Korei tym się nie zainteresował i nie pomógł

Gość Sadako chan
Vero Nika -te butelki są w jej przedpokoju. Chyba służą jej do zastawiania drzwi.

Gość marchewka z groszkię
Ten temat jest odgrzewany co jakiś czas tzn tamten wątek... właśnie go znalazłam tutaj na kafeterii pare lat temu i z ciekawosci wchodze co jakis czas , zmieniaja sie ustawienia kamery na inne czesci pokoju , w sumie juz dawno jej nie widzialam caly czas jest puste mieszkanie a moze nie o tych porach wchodze. Ale fakt balagan niezmiennie od poczatku emisji obrazu.