Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam wielu zębów..tragedia

Polecane posty

Gość gość

nie moge się usmiechac bo widac ubytki a nie mam kasy na implanty

Gość tępicielka głupich tematów
tak,teraz się obudziłeś haha.To sobie szczenkę zafunduj z NFZ.Nie ma nic ohydniejszego niż gęba bez zębów:-oTo świadczy o zaniedbaniu i czekaniu nie wiem na co?Implant Ci się marzą?haha trzebabyło dbać o zęby głupku:-oPoza tym ten temat,nieco lepszy niż poprzednie;)Daję 4 w 5 w mojej 5-cio stopniowej skali ocen,tematów:classic_cool:no🖐️

Gość gość
A nfz nie refunduje jakichś tam protez itp? Moja teściowa co 5 lat zmienia na nową protezę na fundusz. Nie musisz mieć od razu implantów. Od biedy lepsze jakieś koronki, mosty itp niż czarne dziury. U mnie w rodzinie jest taki wujek, ma ok 40 lat od kilkunastu lat nie ma zębów, w tym obu jedynek i zawsze on kojarzy mi się z totalnym dziadem i brudasem, sorry tak się odbiera ludzi bez uzębienia. A jego byłoby od biedy stać tylko że nie myśli o tym, zawsze są ważniejsze wydatki a ciotka go nie pogoni do dentysty choć POWINNA!

Gość gość
Nawet osoby ,które myją zęby regularnie a mają je słabe, nie mają wytłumaczenia. Ja przyjmuje dodatkowo wapń i dentocal żeby wzmocnić zeby

Gość gość
porzygać się można,jak się rozmawia z kimś kto zębów nie ma,nawet kilku:-ototalne olewanie higieny i odczuć innych.a ten odór:-onie chcę myśleć co ten ktoś taki ma w gaciach:-opewnie też syf.

Gość gość
Mnie kojarzy się to z syfiarzem i brudasem,albo brudaską.Może być nie wiem jak piękny,ale gdy się taka osoba odezwie lub uśmiechnie i świeci brakami,od razu budzi pogardę i zniechęcenie.Nfz robi najprostsze rzeczy bezpłatnie,więc nie mawytłumaczenia"nie mam kasy"

Gość gość
Wieśniaki i prostaki od gnoju,oraz najgorszy zacofany plebs zębów nie ma.

Gość gość
ja też nie mam, najgorsze jest to, że jestem łądna, nawet bardzo z tego co mówią, do czasu aż sie uśnmiechnę... mam 31 lat. Nie mam kasy na dentystę.

Gość tępicielka tępaków
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] tępicielka głupich tematów "To sobie szczenkę zafunduj z NFZ" A ty sobie zafunduj najpierw słownik ortograficzny :) Bo może człowiekowi SZCZĘKA opaść jak poczyta twoje wypociny :)

Gość gość
nie wstawi mi trójki czy czwórki bezpłatnie. Zębów z tyłu też nie, co mam zrobić jak z tyłu nie mam co 2 zębą.

Oj tam;)pomylić się nie można?Zresztą ty durniu,nie masz pewnie zębów i dlatego się tak wkurffiasz???Do dentysty won🖐️

Gość tępicielka tępaków
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] tępicielka głupich tematów Daję ci 0 "zero" bo "pała" to za dużo dla takiego tępaka.

Gość gość
WSPOLCZUJE CI TWOJEJ SYTUACJI, BO sama nie mam idealnych zebow(mam ciermno zolte ktorych wybielic sie nie da ot tak, bo maja taka strukture). mam tez zaleczone, plomby na jedynkach itp(jestem pucusiem i czysciochem ale nie wiem skad takie cos sie u mnie wzielo ze szybko mi sie dziurawia). Moze jest cos takiego jak koronka? jest to tanie rozwiazanie jak narazie, wiem ze implant jest drogi. wyobraz sobie ze tu gdzie mieszkam jeden implant kosztuje 1300 euro. wez sobie odloz po troszku i zaloz koronke lub koronki.idz do dentysty i poradz sie i uszy do gory:)

Gość tępicielka tępaków
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] tępicielka głupich tematów :):):) Każdy tępak będzie się tłumaczył "pomyłką" buahahaaaaaa Każdy tępak tak robi :):):) Won do szkoły tępaku.

To wyrwij wszystko i wstaw szczękę,szczękę,szczękę;)Nie asz kasy i co?będziesz czekał aż wszystko Ci wypadnie?Won do dentysty,jak ty możesz pokazywać się wśród ludzi?

Zamknij dziób!Następna mądra się na kafeterii znalazła.

Gość gość
no właśnie myślę nad szczęką na nfz. Czy jeśli mam 31 lat to zrobią mi szczękę?

Gość gość
ępicielka głupich tematów tak,teraz się obudziłeś haha.To sobie szczenkę zafunduj z NFZ.Nie ma nic ohydniejszego niż gęba bez zębówpechowiec.gif To świadczy o zaniedbaniu i czekaniu nie wiem na co?Implant Ci się marzą?haha trzebabyło dbać o zęby głupkupechowiec.gif Poza tym ten temat,nieco lepszy niż poprzednieoczko.gif Daję 4 w 5 w mojej 5-cio stopniowej skali ocen,tematówcool.gif nolapka.gif ::::::::::::::::analfabeto ząbki można sobie wstawić, ale rozumu jak nie masz to już mieć nie będziesz, ja ci daję 1 w mojej 100 stopniowej skali i wypad bo jesteś durniem

Zrobią,kurde:-oooooooooooooooooo boże:-o w tym wieku bez zębów:-ono ładnie,ładnie.Na co ty czekasz,ja się pytam?

Za co on ma wstawić?mówi że kasy ni ma,umiesz czytać ze zrozumieniem????

Gość tępicielka tępaków
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] tępicielka głupich tematów Zamknij SZCZENKĘ tępaku :)

Gość gość
tępicielka głupich tematów Zrobią,kurdepechowiec.gif ooooooooooooooooo bożepechowiec.gif w tym wieku bez zębówpechowiec.gif no ładnie,ładnie.Na co ty czekasz,ja się pytam? ::::::::::::::::;;a ty durna babo na co jeszcze czekasz, idź się leczyć na rozum

Gość gieniusia bez gienka
zrobia na nfz za free.ja mam 35 latek.przystojna ze mnie baba,ale zęby masakra.zaniedbalam i z obu stron od dwójek miałam null.do tego jedynki ułamane.ani się uśmiechnąć ani nic.wk****iłam siępewnego dnia i poszłam do dentysty.proteza częściowa kosztowała mnie czekoladki i kawę dla pani stomatolog.robiłam na nfz.nikt nie wie że mam protezkę.jedynki leczyłam prywatnie były ułamane .za jedną zapłaciłam około 100zeta,była nadbudowana,druga tez.teraz smieję się całą gębą i ludzie korzystniej mnie odbierają.

Gościu?wściekasz się,bo sam masz gnój w gębie?To won do dentysty.Na to ie ma żadnego wytłumaczenia.U mnie z rozumem,wszystko oki:classic_cool:

Gość tępicielka tępaków
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Popieram !!! Zęby można sobie wstawić ale tępak rozumu sobie nie wstawi :) U mnie tępaczka ma 0 "ZERO" :)

gieniusia bez gienka .o można? można:classic_cool:

Gość tępicielka tępaków
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] tępicielka głupich tematów Pilnuj gnoju w swoim mózgu tępaku.

To raczej ty idioto,nie grzeszysz rozumem haha.

Nie mam gnoju,nigdzie.Ty musisz mieć i to gęsty:classic_cool: Czepiasz się i rzucasz jak wesz na psie:D A poszedł(poszła)won🖐️

Gość gość
nie wyrywaj tych zebow co masz, zalecz jak sie da i wstaw koronki. zapytaj sie prosze dentysty co u ciebie byloby najkorzystniejsze. pozdrawiam:)