Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka 34

Czy cellulit może pojawić sie jako efekt schudnięcia, pytanie proszę o odp.

Polecane posty

Gość Anka 34

Witam, niedwno schudłam. mało, bo i dużo do chudnięcia nie miałam. chudlamg głównie ćwicząc (tzn zajęcia fitness klub typu aerobic / zumba) nie siłownia plud rower i w domu Mel B). ale też ograniczylam ilossc kalorii do ok 1600, ograniczylam bardzo przekąski slodycze , mniej kawy, zero piwa i napojow gazowanych, zero jedzenia po 19stej, więcej warzyw surowych itp. na brzuchu który nieco schudł i umięśnil się, pojawilo się troche cellulitu :/ nigdy przedtem nie mialam tm cellulitu, czy to skutek uboczny spalenia tkanki tłuszczowej??

Gość jestem kobietąąąąą
nie jestem pewna ale chyba tak ... dobre kremy i masaże!! :)

Gość gość
cellulit to raczej efekt spalenia miesni w wyniku glupich diet glodowych

Gość Anka 34
nie głodzę się !!! jem ok 1600-1700 kcal dziennie, normalne obiady np dzis lasagne !!

Gość Anka 34
up proszę o więcej odpowiedzi i porad :)

Gość gość
Anka,napisalam ogolnie,a nie na Twoim przykladzie,bo widze,ze podeszlas do diety rozsadnie.Kiedys duzo schudlam tnac kalorie,ale tez cwiczylam-skakalam na skakance,robilam brzuszki.6 lat mlodsza kolezanka postanowila zrzucic 5 kg glodowka,bo ubzdurala sobie,ze musi wazyc 49 kg przy wzroscie 168.Jak ja zobaczylam pozniej w stroju kapielowym to naprawde nie warto-ja mialam ladne jedrne cialo z rysujacymi sie miesniami,a ona szczuple uda cale w cellulicie.

Gość gość
dodam jeszcze,ze ja zrzucilam 15 kg,a kolezanka te nieszczesne 5

Gość gość
Czytałam, że tak może się właśnie przytrafić :( Chcę chudnąć w rozsądny sposób. Już kupiłam karnet do Klubu Fitness Marcelinka :)