Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nufas

Tajemniczy oraz niedostępny facet

Polecane posty

Gość Nufas

Hej. Pociąga was taki facet czyli tajemniczy oraz niedostępny ? Spotykam się z pewną dziewczyną. Spotykamy się raz na tydzień, jak do niej dzwonie to raz na 3-4 dni i ustalam spotkanie. Jak nie zadzwonię umówić spotkania to w ogóle do niej nie pisze co u niej itd. bo to wkońcu nie moja dziewczyna, a co najwyżej dziewczyna z którą dopiero się zacząłem spotykać. Dla tej koleżanki jestem "tajemniczy" oraz niedostępny. Niedostępny rozumiem, bo praktycznie z nią kontaktu nie utrzymuje, ale tajemniczy w jakim sensie dziewczyny pomóżcie mi, bo nie chcę schrzanić tej znajomości, bo podoba mi się. Parę razy coś o sobie jej powiedziałem, ale tak na prawdę to o co wam chodzi kobiety z tą tajemniczością ? Dokładnie co byście wtedy chciały wiedzieć od takiego faceta który jest tajemniczy? Proszę o pomoc.

Gość Nufas
?

Gość Ejjj wideł
Poprostu jej okaż że jesteś nią zainteresowany i że ci się podoba.. I nie wypada się tak nie odzywać cały tydzień . Ona myśli że tylko ci na spotkaniach zależy bo akurat ci się nudzi..skoro poza tym nie interesujesz sie co u niej słychać.. I przede wszystkim pozbadź się tego przekonania że wszystkie dziewczyny chcą sobie okręcić faceta wokół palca..chyba że byś był niewiadomo jakim milionerem i cudem.. I tak samo nie myśl sobie że jak ona mówi że jesteś niedostępny to znaczy że jej się podobasz akurat.. Dziewczyny lubią tajemniczosc ale nie w takim kontekście że ty się do niej nie odzywasz cały tydzień i tylko jak chcesz się spotkać to dzwonisz.. Tu bardziej chodzi o to żeby zaskakiwać ją.. To kobietom sprawia radość.

Gość gość
Tak się właśnie powinno robić, a te ściemy o okazywaniu kobietom zainteresowania można sobie między bajki włożyć. Przykład. Ostatnią relację z kobietą, która się świetnie układała( właśnie dlatego, że z początku byłem niedostępny) spieprzyłem poprzez zmianę nastawienia i okazywanie zainteresowania. KAŻDA KOBIETA powie Ci, że trzeba za obiektem miłości latać na kolanach i ŻADNA KOBIETA nie będzie chciała być z facetem, który według tej porady by postępował.

Gość gość
I wszystko byłoby dobrze, gdybym nie nasłuchał się od kobiet, że trzeba się starać. Niepotrzebnie kierowałem się kobiecymi radami. One chcą zawsze odwrotności tego co mówią.

Gość Nufas
No np. ona mi mówiła, że jestem niedostępny oraz tajemniczy, ale nie powie tego mi, że to ją wkurza i pociąga za jednym razem. Dwa razy po spotkaniu napisała sama do mnie, raz dziękując mi za spotkanie, a drugi napisała dlaczego jestem taki tajemniczy. Wczoraj sama mi napisała, że mnie pozdrawia z innego miasta, bo teraz tam na chwilę pojechała. Jest zainteresowana, ale wszystkiego jej nie mogę dawać na tacy. Jak napisze do mnie czy zadzwoni to pogadam wiadomo, ale tak to ja sam nie wyjdę inicjatywą, żeby coś popisać z nią czy pogadać bez umawiania spotkania.

Gość Ejjj wideł
Ja jestem facetem a nie kobieta :/ to skoro wiesz lepiej to zachowuj się jak do tej pory..tylko potem nie płacz jak puści cie kantem bo będzie miała dość takiego zatwardziałego macho.. Kobiety lubią niedostępnych jeśli chodzi im tylko o przygodę do stałego związku wolą właśnie facetów bardziej szczerych,kochających z wzajemnością,okazujących uczucia..taka prawda..wiadomo że nie mam na myśli ciepłego kluche ani zbytniego wrażliwca ale normalnego ciepłego faceta która będzie ją kochał,szanował,dbał o nią ,interesował się nią i tym co mówi..a nie takiego skorupiaka co będzie siedział sam w swej muszli i nie będzie potrafił dać jej uczuć ani ciepła ani bezpieczeństwa.

Gość mój pies jest szefem mafii
Dobra, ja jestem autorem powyższych postów. Powiem Ci jak to dokładnie wyglądało. Spotykałem się z dziewczyną i zachowywałem się tak jak Ty. Też sama do mnie pisała, ale zakochałem się, a ona zaczęła zauważać moje rosnące zainteresowanie oraz potrzebę zbliżenia się do niej. Wtedy zaczęło się psuć a crescendo nastąpiło, gdy wyznałem jej uczucie, zerwała kontakt. Nigdy tak nie rób. Ja poniosłem tak porażkę wiele razy i już wiem, że w tym właśnie leżał problem.

Jeśli posłuchasz Pana ejjj wideł to z całą pewnością możesz pomachać swojej kobiecie na pożegnanie. Jeśli chcecie możemy zrobić zakłady. On postąpi według moich porad i wtedy ona popadnie w obsesyjną miłość do niego, postąpi według porad tego drugiego Pana to wszystko pi*dolnie.

Gość Ejjj wideł
No i błąd koles..dlaczego niby nie wyjdziesz do niej pierwszy z inicjatywą? Jesteś facetem czy nie?? Teraz to jedyne co dajesz jej do zrozumienia to że niejesteś zainteresowany.. Kobiety lubią gdy się jest ciekawym co robią, jak mija im dzień itp itd co to cie zaboli czy co jak napiszesz jej co słychać od czasu do czasu..po co takie gierki stosujesz jakieś k***a

Gość gość
żenujące jest to co piszesz, zero w tym uczucia tylko kalkulacja i wieczne trzymanie się reguł swojej durnej gry/manipulacji ja jak sie spotykam z facetem i widzę, ze jego g***o obchodze ja i moje sprawy, moje życie to sobie odpuszczam, nie lubie się narzucac, bo to facet zwłaszcza na początku powinien być tą stroną której bardzo zalezy na zbliżaniu się i pogłębianiu relacji, a nie tak... spotkam sie z tobą ra z w tyg,. bo akurat będe się nuidził, ale w tygodniu mam ważniejsze sprawy i w d***e cię mam

Gość Nufas
No dobra rozumiem was dziewczyny, ale ona nie jest moją dziewczyną, a dopiero się z nią widziałem prywatnie 4 razy. Okazywać takie zainteresowanie co chwile to mogę okazywać stałej dziewczynie lub przynajmniej po 8 spotkaniach gdzieś. Według was jak powinienem postąpić teraz z nią ? Pisać, dzwonić częściej więcej niż raz kiedy tylko do niej dzwonię po to aby ustawić spotkanie? Nie chcę stracić kontaktu z nią, ale też nie chcę się narzucać za dużo.

Gość gość
wystarczy że zadzwonisz niezobowiązująco tak po rpostu, zeby pogadac, zapytać co u niej a jak ty dzownisz tylko wtedy kiedy chcesz sie spotkac, to sorry

Kobiety wcale nie są tak skomplikowane jak się mówi. Postępują ZAWSZE według tego samego schematu i zakochują się ZAWSZE w mężczyźnie, który jest niedostępny, a nawet ma je gdzieś. Rozejrzyjcie się dookoła. Nie mąćcie temu biednemu chłopakowi w głowie, bo postępuje słusznie. To zasada stara jak świat, że kobieta chce tego co najbardziej niedostępne i o co musi się starać. Tak jest ze wszystkim. Nawet z rzeczami. Kobieta na logicznym poziomie argumentuje, że trzeba się starać, a zawsze najbardziej w swoim życiu zakocha się w draniu, który ją olewa i będzie za nim rozpaczała godzinami.

Ja Ci autorze mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że masz rację i biorę na siebie za to odpowiedzialność. Wiele w życiu przeszedłem w tej akurat kwestii i już wiem, jakie mechanizmy tym rządzą.

Gość gość
i jeszcze jedno...miałam kiedyś takeigo 'faceta' jak ty, tak sie zachowywał i doprowadził do tego, ze ja, mając swiadomosć, że jak dzowni to tylko po to by sie umówić, po rpostu przestałam odbierac jego telefony, bo już nie miałam pomysłów na wymówki. jak facet ma w d***e dziewczynę przez cąły tydzioeń, a potem raptem dzwoni i tak bardzo chce sie spotkac, to żadna kobieta nie uweirzy, ze mu na niej zalezy, a tylko, z etraktuje ją jako weekendową rozrywkę

Gość gość
piesku z mafii nie jestes kobietą a tym bardziej nie jesteś każdą kobietą na świecie, wiec nie ośmieszaj sie takim generalizowaniem chyba że miałes na mysli tylko te puste blachary którymi się interesujesz i które do ciebei lgną nie bez przyczyny

Gość Nufas
Dobra tym razem ją zaskoczę i zadzwonię, ale nie żeby omówić spotkanie, a tylko tak sobie chwilę pogadać. Na koniec rozmowy nie zaproponuje spotkania co ją zaskoczy, ale na następny dzień zadzwonię i umówię spotkanie może być ? ;p

Jeśli posłuchasz porad Pań które się przed chwilą wypowiedziały to doprowadzisz do rozpadu relacji. One same na bank najbardziej w życiu zakochane były w jakimś kolesiu, który je olewał.

Gość gość
lepiej

Gość gość
piesku z mafii jestes niewolnikiem własnych błednych przekonan w sumie to ci współczuje jakbys byl takim ekspertem to nie siedziałbys teraz na babskim forum tylko lezałbys w ramionach takiej, ktora umiera z milosci do ciebie

Gość gość
tajemniczy facet doprowadza mnie do szalu,i zczynam go nienawidziec ,mysle nawet ze jest psycholem ktory manipuluje,bo co ma takiego do ukrycia ze o tym nie mowi? jAKO KOBIETA STAWIAM ZAWE NA SZCZEREGO FACETA INNY MNIE NIE KRECI A NAWET ODSTRASZA

Gość maonika
ale chcesz seksu,zadza toba włada,kazdy tak ma,proste myslenie aby w******* i wylizac

Gość Ldoopa
kobieta nie zawsze mówią prawdę, ale prawdą jest to co robią i jak się zachowują w konkretnych sytuacjach, na to trzeba zwracać uwagę Trochę tutaj pomieszano widzę pojęcia bycia atrakcyjnym i trochę niedostępnym z chamskim olewaniem i zachowywaniem się jak burak