Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszłam na świat po to by być odrzucaną

Polecane posty

Gość gość

Serio. Takie osoby jak ja niestety też są wkalkulowane w populację. Błędy natury są po to by selekcja naturalna przebiegała sprawniej. Poza tym tzw. kozły ofiarne jak najbardziej pełnią dość istotną funkcję. :(

Gość gość
Znajdź se chłopa, bzykaj się ile wlezie, a zobaczysz że świat jest znacznie piękniejszy po orgazmie :)

Gość gość
Przyszłam na świat po to aby kochać Ciebie. Ty jest moim słońcem a ja Twoim niebiem...

Gość gość
,,Znajdź se chłopa, bzykaj się ile wlezie, a zobaczysz że świat jest znacznie piękniejszy po orgazmi" - super rada. Szkoda że właśnie MAM Z TYM PROBLEM.

Gość gość
Z tym nie ma żadnego problemu, no chyba że szukasz od razu wielkiej miłości? Jeśli tak to możesz się nigdy nie doczekać. Żeby było miło wystarczy odrobina sympatii i szacunek, nawet wygląd nie odgrywa wielkiej roli.

Gość gość
,,Z tym nie ma żadnego problemu, no chyba że szukasz od razu wielkiej miłości? Jeśli tak to możesz się nigdy nie doczekać. Żeby było miło wystarczy odrobina sympatii i szacunek, nawet wygląd nie odgrywa wielkiej roli." - to ciekawe, bo ja mam z tym problem, serio. No chyba że bum miała znaleźć chętnego na czacie. Choć w realu mogłabym się nie spodobać i wtedy nawet z lipnego romansu nici.

Gość gość
No nie gadaj że dziewczyna ma problem ze znalezieniem chętnego na igraszki, wystarczy zamieścić ogłoszenie na odpowiednim portalu i zaraz zlecą się chętni, tylko przebierać ;) Bo facet to faktycznie może mieć z tym problem.

Gość gość
Mam się anonsować na portalu dla zboczeńców?

Gość gość
Jak wyglądasz żabciu ?

Gość gość
Nie będę tu opisywać. Z twarzy jestem podobno ok.

Gość gość
Nie każdy facet jest od razu zbokiem, są też normalni, samotni, którzy mają ochotę na seks od czasu do czasu.

Gość gość
Wiem o tym, ale wszyscy chcą modelek.

Gość gość
Ja wiem czy od razu chcą modelek, lepsza miła dziewczyna a mniej atrakcyjna, niż piękna kłoda z za dużym ego;) A skąd jesteś?

Gość prawie singielka
hej, tu sie mylisz... moze i chca po to zeby sobie brzydko to nazywajac ulzyc.. tak naprawde chca zwyklej,cieplej kobiety,wierz mi a temu doradcy od ...napisz,ze w zyciu seks jest bardzo wazny,ale sa tez inne priorytety

Gość prawie singielka
z tym odrzuceniem to tez nie tak. czasami same sie o to prosimy... az przychodzi Moment ,ze to my odrzucamy...chamstwo,egocentryzm etc. to nie odrzucenie..to poczucie wlasnej wartosci.

Gość gość
Owszem są inne priorytety, ale np. związek bez satysfakcjonującego seksu nie przetrwa i tylko mi nie mów, że to nie prawda, bo to forum jest tego przykładem ;)

Gość gość
Nie ma o czym mówić. Nie mam nawet faceta do bzykania. Porażka.

Gość prawie singielka
aty znowu swoje.. uwierz mi modelek chca do lozka,a nie do wspolnego zycia Wierz mi gdybys mnie zobaczyla,nie uwierzylabys,ze ostatnie 5 miesiecy spedzam samotnie. modelka nie jestem,ale znam swoja wartosc.

Gość taki_sobie_jeden
A skąd jesteś? Ja akurat szukam koleżanki do łóżka i nie tylko łóżka, ale też do pogadania, napicia się winka, itp :)

Gość gość
A ja może własnie chcę faceta do łóżka. Co, nie wolno mi?

Gość gość
Samotne kobiety zawsze tak mówią, zwłaszcza 30-letnie dziewice... jestem sama bo znam swoją wartość i się cenię, a życie ucieka ;)

Gość prawie singielka
mialam sex marzenie mam waunki fizyczne super, swietnie gotuje, ..zostawil mnie maz po 8 latach dla baby,z kasa,9 lat staeszej od niego,wygladajacej jak przekupka w najgorszym wydaniu. Stwierdzil.ze ,chce normalnej,a normalnosc objawia sie tym,ze swiatek piatek te same Turnschuhe i jeansy na doopie,choc sam jest bardzo zadbany

Gość prawie singielka
ani 30 letnia,ani dziewica... tez mi sie chce do lozka ,ale nie z byle kim,to ja wybieram widze,ze masz niskoe poczucie wlasnej wartosci,ile ty masz lat

Gość Założycielka tego tematu
25 lat.

Gość Założycielka tego tematu
Mnie ostatnio olał facet z którym byłam w układzie. Był niezbyt ładny, bez matury, bez ogłady... Załamka.

Gość gość
A która z was jest z wawy? Jestem facetem i tez miałbym ochotę na odrobinę przyjemności, tylko uprzedzam... lubię długo lizać ;)

Gość prawie singielka
czym Ty sie zadreczasz moj Boze,Swiat przed Toba odrzucona w tym wieku,slonko za tydzien bedziesz sie smiala. to ten,ktory odrzucil bedzie zalowac. nic o Tobie nie wiem..ale mam ochote Ci pokazac,ze w tym wieku nie ma mowy o odrzuceniu,uwierz