Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszłam na świat po to by być odrzucaną

Polecane posty

Gość Założycielka tego tematu
Nigdy nie byłam w związku. Tylko układy. :O

Gość prawie singielka
reset.. bez matury,bez oglady,niezbyt ladny....powalilas mnie a ty napisz jaka jestes,szczerze

Dość ładna, staram się być wyrozumiała i taktowna...

Gość prawie singielka
nie bardzo rozumiem uklady,od wielu lat nie mieszkam w Polsce

Gość gość
a ja miałam wielu chętnych na jakieś tam spotykanie ... na przespanie się owszem ale takich kretynów odrzuciłam i wysłałam do b u r d e lu Jeden z kolegów mi powiedział że ciągle odrzucam mężczyzn odpycham itp.. ale ja odpycham ale idiotów po których wiem że nic z tego nie będzie bo albo żonaty albo coś innego z nim nie tak Skoro ja jestem sama to po jakiego wafla mam brać faceta z dzieckiem a alimentami itp.... no sorry ale samarytanka to nie jestem bye .... Więc dziewczyny nie płaczcie że jakiś tam facecik was odrzucił bo niczego nie tracicie ... Ja wiem swoje że każda potwora znajdzie .....adoratora i jest mnóstwo facetów którzy się wami zainteresuje choćby tylko po to aby się przespać z kimś

Coś a la wolne związki...

Gość gość
Co masz na myśli przez układy?

Gość prawie singielka
masz 25 lat,co rozumiesz pod slowem uklady... sorry,ale na mojej klawiaturze pytajnik zozstal zezarty przez psa ....stad skladnia taka a nie inna

Kumple od seksu. Więcej nic na ten temat nie chcę pisac.

Gość prawie singielka
juz sie pogubilam, pol zycia spedzilam poza Polska,zawsze slyszalam same pozytywne opinie o urodzie i nie tylko Polek. A tu stypa, sami zonaci,albo nieudacznicy wg was Dziewczyni chlop to plastelina ulepicie kogo chcecie,ja sobie pajaca na wlasne zyczenie ulepilam to teraz latam po adwokatach.... ale za to mieaszkam w Szwajcarii,piekne widoki,czasami wyje do poduszki,....ce la vie

Gość gość
Dymają cię jak burą suke;)

,,Dymają cię jak burą suke" - to do mnie? Obecnie nikt mnie nie dyma.

Gość gość
Za pajaca wyszłaś i było dobrze,a później przyszło otrzeźwienie;)

Gość gość
Twój czas już minął,jak każdej suki czas mija;)

Gość gość
Jak ty sobie męża urabiałaś jak plastelinę to nic dziwnego że odszedł do innej, normalnej, takiej która nie będzie go sobie urabiać. Ja też nie jestem miss, nie chce żadnych związków, ale mam faceta do łóżka, tego samego od ponad roku, też jest sam, jest miły i dość uległy i taki mi odpowiada, bo robi wszystko czego zapragnę. Układy są całkiem wygodne.

A ja też jestem za granicą... I codziennie wyje w poduszkę.. a on się ciągle bawi moimi uczuciami, a ja się daje omotac :-( idiotka :-(

Gość gość
Obawiam się że już przestaną Cię dymać;),chyba że jakiś odrzutek społeczny się jeszcze na Ciebie skusi. Tak kończą puszczające się dziewczynki,kiedyś takie wielbione przez kumpli,a kumple jak to kumple,suke dymali,jak dawała to czemu mieli okazje marnować;)

Zawsze na dany czas miałam jednego faceta do seksu. I co jest złego w uprawianiu seksu? Nie za bardzo rozumiem.

Co miałam sobie żałować seksu, bo miałam pecha i nie trafił się odpowiedni facet do związku? Inne dziewuchy mogą co miesiąc mieć innego ,,chłopaka" a ja nie mogę latami z jednym facetem uprawiać seksu będąc w szczerym układzie?

Gość gość
Każdy robi co i jak woli i sam ponosi konsekwencje swoich czynów;). Jest takie porzekadło ludowe które mówi-czym skorupka za młodu nasiąknie,tym na starość trąci. Lubi się sprawdzać;)

Gość gość
I tu dziewczyna ma rację, jak ma ochotę na seks, to niech to sobie robi jeśli chce. Nie ma sensu całe życie czekać na tego jedynego, bo można nigdy na niego nie trafić.

Gość gość
Po co ci związek skoro seksisz się,bo to sprawia ci przyjemność. Na twoim miejscu bym jechał na maksa,bo chyba zdajesz sobie sprawę że wraz z upływem lat nie będziesz miała z kim się seksić i zostaniesz sama na starsze lata bez rodziny z ręką w nocniku;)

Nie żałuję tego, że nie jestem dziewicą. Pomimo, że byłam w ,,szatańskich" układach ,,przebieg" mam niższy niż przeciętna dziewczyna w moim wieku która była w tzw. ,,związkach z miłości". Taka prawda.

Gość gość
Nikt nie zauważy braku kromki chleba,kiedy chleb już napoczęty-święte słowa. Z przebiegiem u dziewczyn jest podobnie jak z przebiegiem w samochodzie,czasem licznik wykona cały obrót i kilometry zaczynają się od nowa ,a można i też licznik cofać do tyłu o ileś tam kilometrów i bądź tu człowieku poetą i pisz wiersze;)

Bez przesady. Nie jestem w stanie się ,,seksić" z kimś kogo nie lubię. Takie coś mnie nie satysfakcjonuje. A że nie bedą chcieli to wiadomo. Już nie chcą w zasadzie. A raczej od zawsze nie chcieli. Taka moja dola. I co mi niby da założenie rodziny? Jak i tak pewnie po kilku latach zostałabym kopnięta w d**ę dla młodszej?

Gość gość
Pieprzysz jak poparzona;). Z twojej wypowiedzi wnioskuje,że nie ma wokół ciebie normalnych ,kochających się rodzin?;),każdy mąż w starszym wieku zostawia swoją żone i szuka sobie młodej dziuni,gdzie ty żyjesz dziewczyno,jakaś paranoja;)

Gość gość
Bzykaj się ile tylko masz ochotę, byle tylko nie z dupkami którzy idą z Tobą do łóżka a myślą tylko o sobie i swoich potrzebach. Samotnych facetów, takich normalnych też są tysiące, więc zawsze będziesz miała z czego sobie wybrać.

Gość gość
Kobiety mają o tyle dobrze że zawsze znajdą jakiegoś faceta, a co ma powiedzieć facet który nie wygląda jak brad pitt, jest chudy i do tego nieśmiały? Tacy to mają przerąbane, co najwyżej mogą iść do prostytutki, ale to żadna frajda.