Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga31lat

Mamy dzieci urodzinych w marcu 2014r !

Polecane posty

Gość gość
osobna kwestia to specjalizacja.na rezydenturze jestes?czg juz po?

Gość Mama dziecka marcowego Aga
Gosciu to nie moja sprawa idz weszyc gdzie indziej... my sobie tu gawędzimy a Ty nam wbijasz noz w plecy... moje drogie amam pytanie bebolek został Wam po ciąży jeszcze czy już zeszlo z Was ? jak spędzacie sobote? co robicie co będziecie robily?

Gość Wesoła Mama
Bebolek?:) Mowisz o brzuchu? Cóż, miałam pzred ciążą, wiec szału sie nie spodziewam;) Cały czas mam za to kreskę na brzuchu od pępka w obie strony, ciekawa jestem kiedy ona zniknie! Sobota mija w miare leniwie... Kasia spi, mąż na mieście, a ja czekam na rodzinke:) W planach moze jakas kawiarnia? A u Was? Moja Kasia robi sie strasznym przytulaskiem, najchetniej cąły czas by siedziałą u mnie na rączkach albo u męża:) Musze cos z tym zrobic poki sie nie nauczy porzadnie. Na razie kłade ja na kanapie i z nia gadam albo chwilke prztrzymuje w wózeczku. Wiem ze tam mało widzi, ale do bujaczka nie chce kłasc poki nie pojdziemy do ortopedy, a to za niecąły miesiac

ja swoja Irenke zostawiam w lozeczku sama i czasem nie gadam do niej wcale nie zwracam na nia uwagi bo jakbym caly zcas tak robila to ciagle na ekach by chciała jak już placze pod niebo to wtedy cos zagadam ale nie nosze na rekach bo się nauczy i będzie tak chciała u mnie paskudnie zumno na dolnym slasku

Gość wesoła mama
Na czym kladziecie dzieci na brzuszku żeby cwiczyly przekrecanie główki? Na przewijaku raz się udało ale chyba ma za miękko i nos się jej zapada. Nie będzie jej za twardo jak koc położę na podłodze? dywanów nie mam.

ja daje tylko na podloge pod kocyk daje materacyk z lozeczka

Gość Azis1980
Niestety mój Michaś już się przyzwyczaił do noszenia na rękach i ciężko mi będzie go oduczyć bo jak widzę jego podkówkę jak płacze to zaraz mi się go żal robi i biorę go poprzytulać. Aga co do brzuszka to jeszcze mam, karmię piersią to teoretycznie powinno mi łatwiej zgubić, ale pozostała mi ochota na słodkie i bez przerwy wcinam jakieś ciasto albo ciasteczka. Jutro idziemy do poradni preluksacyjnej na badanie stawów biodrowych mam nadzieję że wszystko będzie ok.

my już po tym badanku poki co wszystko ok... a mnie tez bierze na słodkie non stop zwlaszca jka dezczowa pogoda chłodno a teraz np. jest po 22 a ja sobie pieke ser złóty zwinięty w ciasto francuskie... madre to?hehe a bebus rosnie.... dziewzyny ile wazycie przy jakim wzroście ja mam jakas depreche..::(

Dziewczyny jak Wy?

topic upadł?

Gość Wesoła Mama
Moze nie upadł:) Świeta spedzilismy u mojej siostry w lesie. Młoda przesypiałą całe dnie, a ja zrobiłam maraton z wózkiem chyba:) Dzis ogród botaniczny:) Po takim cudnym czasie jutro idziemy na pierwsze szczepienie....:((( Trzymajcie kciuki za moja córę! I sobie pojadłąm rózne rzeczy w swieta i Mała ma całą buzię zsypaną, szyjkę, za uszami, a tuż przed świetami juz sie zaczeło i byłam u lekarza i powiedziała, ze to potówki, wiec nie jestem pewna czy to przegrzanie czy z mojego pokarmu

dziewczyny czas leci jak zwariowany jak się czujecie?