Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlueBonnie

Chyba pójdę w ślady Noxelii

Polecane posty

Popadam w zakupoholizm, chcę mieć tyle rzeczy, zakochałam się w znanych,drogich markach i nie chcę być już tą szarą myszką którą byłam. Moja pensja nie starcza na zachcianki, rozważam rozpoczęcie kariery na SU. Wolałabym na zagranicznych kamerkach,ale nie wiem czy tam się to opłaca i czy mój angielski wystarczy.

Gość gość
najlepiej na livejasmin com tam laski kroją ciężkie dolary, zarobki na su to cieńkie grosze przy tym co mają na jaśminie :) a angielski jest nie bardzo potrzebny

pewnie że dam linka, jakoś się trzeba reklamować ;) Tylko zastanawiam się jak się tam dobrze zboczuszkom sprzedać. Noxi miała moim zdaniem za dużo ciałka i za mało klasy. Dzięki za doradzenie livejasmin, porozglądam się tam i może skorzystam :)

Normalnie to nic złego, tylko nie bierz do siebie pochlebnych opinii bo jeszcze się od nich uzależnisz i nie przejmuj się ludźmi co mówią, że tam same dz**ki. Nie mają odwagi. Każdy może żyć jak chce, jednak większość ludzi wolałaby aby inni żyli tak jak oni sami :classic_cool:

dzięki za rady i motywowanie Larry, będę o tobie pamiętać kiedy ruszę z transmisjami, o ile lubisz popatrzeć na młode brunetki :)