Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie zemscic na facecie ktory wyznal milosc i zniknal

Polecane posty

Gość gość

a teraz znowu chce se spotkac????

Gość gość
udaj ze go pragniesz ,rozpal go ,az mu ja.jca urwia ,potem go zostaw takiego :)

Gość gość
myslalam o tym ale z tym ze np zabiore mu szynko spodnie i uciekne np z hotelu :D i bedzie przez miasto w gaciach szedl :D

Gość gość
moze cię oskarzyć o kradziez gaci ,lepiej to co pisałem

Gość Agentka Scully
po co? przeciez milosc ci wszystko wybaczy :classic_cool:

Gość gość
wyrzuce gdzies je po drodze wiec nie bedzie zadnej kradziezy :classic_cool:

Gość a może miał
chroniczne obstrukcje i dlatego znikł bez słowa :classic_cool:

Gość gość
To wrzuć mu spodnie do kibla, w mokrych nie pójdzie :D

Gość gość
a po co chcesz sie mscic? Co ci to da?

Gość gość
po co sie chce scic? bo pomiatal mna a teraz ja chce go upokorzyc

Gość gość
przez takie pretensjonalne babska jak ty odechciewa sie ludziom wchodzenia we wszelkie relacje zwiazkowe czy romanse. Wyluzuj - poznaj kogos, przezyj przygode, wolna milosc, nie przywiazuj sie na sile. Kiedys w koncu trafisz na kogos kto zechce byc z toba ale nie traktuj mezczyzn jakby byli cos winni i mieli wobec ciebie obowiazki!

Gość gość
Był gdzieś w necie taki artykuł o lasce, co chciała się zemścić na gościu. Zaprosiła go na seksik, czy tam poszła do niego, nie pamiętam, dość że facet dostał co chciał i był happy, wypili winka itd, wszystko super, po czym on zasnął. A jak zasnął to dziewczynę na kłódkę mu jaja zamknęła. Ubrała się, obudziła go, pokazała kluczyk i wyszła. Co się potem działo jak gościu pogotowie wzywał, jak mu piłowali tę kłódkę. Jeszcze potem było coś o tym że wrócił po "operacji" do domu, coś tam w domu malował, czy coś i rozpuszczalnik do ubikacji wylał a za jakiś czas usiadł sobie na kibelku z papierosem... i peta wyrzucił gdzie? :D Super to się czytało ale już znaleźć tego nie mogę.

Gość gość
a ty bys chciala zeby ktos cie na sile szarpal za rajty i zatrzymywal bys przy nim byla - choc ty niekoniecznie mialabys ochote na ten "zwiazek"? Chcialabys dusic sie w jakims zwiazku tylko dlatego, ze w przyplywie chwilowych emocji cie ponioslo i zlozylas obietnice, ktorych nie jestes w stanie dotrzymac? Ludzie sa tylko ludzmi i ulegaja czesto g***townym emocjom - fakt, z tego tez powinnismy czerpac nauke, ale do cholery nikt nie jest super-czlowiekiem, super-bohaterem. A jakies zemsty, szukanie odwetu sprawia ze zaciesniasz petle tylko wokol wlasnej szyi bo to wroci do ciebie. Kiedys byc moze ty bedziesz w sytuacji, w ktorej bedziesz chciala wybiec tylnimi drzwiami i bedziesz modlic sieby ciebie pozostawiono w spokoju i uszanowano twoja decyzje. Czy ty ZAWSZE postepujesz zgodie z wlasnym rozumem, sumieniem? Zawsze jestes szlachetna? Nigdy nikogo nie rozczarowalas? Zawsze wiedzialas czego chcesz? Nigdy nie mialas balaganu w glowie? Zamiast dawac komus nauczki i mscic sie - po prostu odpusc a wroci ci sie z nawiazka. Przede wszystkim uwolnisz sie od poczucia doznanej krzywdy ale i bedziesz miala radosc i spokoj ze ty nie wyrzadzilas takowej.

Gość gość
wroci to do mnie? a co z kolesiem ktory obiecywal mi gory, mowil ze kocha a z dnia na dzien 'uciekl tylnymi drzwiami' i od czasu do czasu powraca i znowu uieka? co z nim? wroci to do niego czy nie qrwa

Gość gossscc
Moze wroci a moze i nie wroci - pozostaw to "zyciu", nie musisz przykladac do tego reki. Juz sam fakt, ze jest rozwalony jak chinskie puzzle jest dla niego wystarczajaca kara. Tak jak w poprzednim pytaniu: czy ty zawsze postepujesz zgodnie ze soba i zawsze jestes konsekwentna w swoich czynach i decyzjach? Koles najwidoczniej jest w jakiejs rozterce, sam nie wie czego chce, byc moze sam komplikuje swoje zycie za bardzo. A przyjmujac go za kazdym razem z powrotem do siebie licz sie z tym, ze pewnie niepredko unrmuje sie wasza sytuacja z korzyscia dla siebie. Zwyczajnie odpusc sobie tego faceta, powiedz mu stanowcze "nie" i zabron wstepu do twojego zycia.

Gość gość
czy zawsze postepuje zgodnie ze soba? Nie wiem, ale na pewno nie bawilam sie nigdy czyimis uczuciami. To nie bylo raz wypowiedziane kocham cie. To bylo non stop mowienie jaka jestem wazna, i jak mu zalezy, snul ze mna plany ze zabierze mnie tu i tam. Po czterech dniach przepadl na pare miesiecy, pozniej sie odzywa spowrote i historia sie powtarza. To jest zwykle s k******** synstwo a nie rozterka 🖐️

Gość gość
tak wlasnie planuje zrobic :D