Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mozecie mi polecic jakas knajpe w Warszawie gdzie mozna

Polecane posty

Gość gość

zorganizować zamknieta impreze taneczna? może jakiś klub z mozliwoscia wynajęcia na wylacznosc na jeden wieczor/noc?

Gość gość
podbijam

Gość gość
up

Gość gość
może jednak ktoś?

Gość gość
up

takich restauracji w Warszawie jest bardzo wiele i nie wiadomo , którą polecić , wiele restauracji oferuje taki standard ale popatrz na restaurację Restauracja "Cztery Pory" Warszawa Restauracje | Marszałkowska 140 - Warszawa byłem, widziałem, polecam , na Starym Mieście oczywiście 'rycerska' , przy ul. Puławskiej 100 jest 'słowiańska' , wybór ogromny

Restauarcja Cztery Pory funkcjonuje już 2 lata. Jest kolejnym pomysłem właściciela restauarcji i klubów: Rabarbar, Barbados, Szlafrok, Jajo i Zoo. Wnętrze stylizowane jest na klub jazzowy lat 30-tych - dużo drewna i stali. W menu dominuje kuchnia śródziemnomorska, ale nie brakuje również dań z kuchni polskiej. Restauracja Cztery Pory z uwagi na położenie jest dobrym miejscem na lunch (nie tylko biznesowy), kolację w spokojnej atmosferze, jak również przyjęcie czy coctail party. Szeroki wybór win i alkoholi, sprawna i profesjonalna obsługa to dodatkowe powody, dla których warto wybrać się o każdej porze do Restauracji Cztery Pory. Można tutaj płacić kartą. tel. 022 692 86 76

Gość Marzena

Nie wiem, czy na wyłączność, ale w restauracji Instalacje Art Bistro na pewno można zorganizować przyjęcie. Polecam się dowiedzieć, bo miejsce jest bardzo fajne i klimatyczne. Na pewno dobrze zjecie.