Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M o d l i s z k a

jezu zakochalam sie

Polecane posty

laski, zawsze nie lubilam ciapakow i nimi gardzilam a teraz poznalam jednego i jestem mega oszolomiona na jego punkcie ladny? pokazywarka.pl/6ncspw/

Gość gość
Podobny do twojego ojca. Zapytaj matki, może też rozlozy przed nim swoje tłuste udziska? :classic_cool:

Gość gość
Dziecko, spytalas mamy czy możesz korzystać z internetu? Niepełnoletnie na forum dla dorosłych? W dodatku niepełnoletnie z rozszczepem mózgowym?

Gość gość
O kafeteryjna dzidzia, bekart polskiej obciagaczki I angielskiego chavsa, przyszla na forum :D Modliszko, jak to dobrze, ze masz kafeterie. W realu milczalabys jak ci/pa, no balabys sie ze w morde dostaniesz. :D chociaz tutaj mozesz pokrzyczec, niedorosnieta patologio ;)

Gość gość
Nie zartuj, ze jestes pelnoletnia dzidzio. Dobrze wiemy, ze jestes dzieckiem z nierozwinietym biustem. :D A nie moglabys sie powiesic juz teraz? Wiesz, zrob nam przysluge, dziecko.

Gość gość
Grube stare maszkary z kompleksami sie odezwały. Modlisia nie daj sie tym ciapackim materacom!

Gość gość
Terenia, fakt w porownaniu do takich 17 letnich smarkul jak ty i Modliszka to mozemy byc stare... W koncu 26 lat to dla takiej smarkuli jak ty spory wiek :D Argumentacja z tusza bawi mnie najbardziej :D :D Jakies kompleksy sie odezwaly Terenia? Bo ja nie mam zadnych. Pozdrawiam

Gość gość
Modliszka a na zywo tez bys sie nie dala? Bardzo jestem ciekawa czy mialabys odwage powiedzieć mi prosto w twarz to co tu piszesz. To jak? ;)

Gość gość
hahahahaha bravo modlisia :D

Ciapackie materace nie wierzą ze nie trzeba obciągac ciapatemu zeby ktoś ich zechciał.