Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e papieros

pytanie do palaczy E PAPIEROSÓW

Polecane posty

Gość e papieros

to ze palenie e-papierosow jest o niebo zdrowsze od zwyklych to wiem na 100%- pisze na wypadek gdyby ktos mial wątpliwosci. jedynym ich minusem jest to ze uzalezniaja od nikotyny ktora nie naduzywana nie powoduje zadnych dolegliwosci. chciala bym sie jednak dowiedziec po jakim czasie od przezucenia sie ze zwyklych na elektroniczne: 1. poprawila sie wam kondycja fizyczna 2. poprawil sie stan cery i zębów 3. ile przytyliście

Gość rikkitikki
1. juz po kilku dniach 2. po okolo 2 miesiacach nie moglam sie nadziwic jak wypieknialam 3. nic

Gość gość
1- z dnia na dzien 2- nie zauwazylem 3- 5kg ale to raczej od silowni a nie zwiekszonego apetytu.

Gość e papieros
piszcie

Gość blondyna3333
Ja już drugi miesiąc jestem na e- papierosie. Stan cery i zębów cały czas się poprawia. Kondycja trochę lepsza. Za to samopoczucie idealne. Raczej nie przytylam.

Gość gość
Może byc... ale i tak wole smrodek papierosa, a tym e sie nie mozna napalic, mam za slabą silną wole hehe

Gość gość
Ja kupilam e-papierosa od mylime, jestem bardzo zadowolona, kondycja po tygdniu juz sie poprawila a po miesiacu bylam zdziwiona ze moge tak duzo przebiec, cera jest bardziej promienna, a nic nie przytylam. Olejki do palenia sa przepyszne ! Polecam przejscie na efajki

Gość gość
a ja po e-papierosie mam okropny wysyp pryszczy

Gość wkręcacie sobie
to ciekawe, że po tygodniu was się zwiększyła kondycja, ja rzuciłem papierosy na 6 miesięcy i nie zauważyłem zwiększenia kondycji, ni apetytu, ani cery poprawionej, TO MITY a wy sobie wkręcacie

Gość Semkana
Bo to od organizmu zależy. Ja miałam identycznie - mąż po miesiącu już widział rezultaty a ja dopiero po 8 miechach ;/ Wesołych Świąt! :)

Gość mania512
Ja zaczelam e-palic dopiero miesiac temu. Widoczne efekty, juz po miesiacu ! Mam e-papierosa od mylime, a wy? Jakie palicie?

Gość gość
Ja też jakiś miesięc vapuję i widzę pozytywne efekty. Kondycja się poprawia, samopoczucie. Nie przytyłam, chyba nawet osłabił mi się apetyt (bo to nikotyna, a nie jakieś tam zmielone liście powodują właśnie zmiany w przemiany materii), ale to nie są jakieś spektakularne rzeczy. Zwykłe papierosy już mi śmierdzą :).