Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dizziness

flirt z szefem ???

Polecane posty

Gość dizziness

Znalazłam się w skomplikowanej sytuacji... Nie wiem co dalej... Mam nową pracę od dwóch miesięcy.. Wcześniej byłam w tym samym miejscu na praktykach i później przyjęto mnie na umowę o pracę. Mój problem polega na tym, że od pewnego momentu moich praktyk mój szef zaczął zachowywać się w sposób powiedzmy dwuznaczny. Słowem - wygląda to jak jakby mnie podrywał. Na początku wmawiałam sobie, że mi się wydaje, następnie byłam przerażona, a teraz .. od jakiegoś miesiąca - dwóch muszę przyznać, że zaczynam temu ulegać. Facet jest naprawdę fajny - przystojny, inteligentny, jego "podrywanie" tak naprawdę nie dotyczy kwestii "fizyczności" - nie prawi mi komplementów na temat tego np. jak mu się podobam fizycznie itd. Raczej skupia się na tym to w środku, co nie ukrywam schlebia mi bardzo. Problem polega na tym, że on ma dziecko i kobietę, z którą mieszka. Nie chce nikomu rozwalać życia, nie chce wchodzić z butami tam, gdzie nie potrzeba. Naprawdę nie mam takiego celu. Długo wzbraniałam się przed tym. Są momenty, kiedy wydaje mi się, że dam radę to olać, ale coraz częściej o nim myślę i szczerze mówiąc ulegam.... nie wiem co robić :(

Gość gość
No schlebia Ci w środku a Ty od razu tworzysz ślubne plany i "nie chcesz rozbijać rodziny". Nie za dużo się czegoś doszukujesz? Podzięku za komplementy i nic więcej. Szef to szef. W pracy takie numery żadko kiedy wychodzą komuś na dobre.

Gość gość
Nie tworzę ślubnych planów.... Po prostu zastanawiam się po co on to robi/mówi.. Bo to nie jest normalne zachowanie w relacjach szef/pracownik.

Gość gość
Łajdak nie facet .Tyle w temacie .

Gość gość
Haha... Czekalam na ten temat, bylam na 150% pewna, ze sie pojawi.. Wlasciwie, to jestem rozczarowana, ze tak szybko.. Szkoda, ze to bylo takie proste do przewidzenia, wrecz oczywiste.