Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na badoo siedzą samotne matki i brzydule

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłem że to jedyny taki portal do pogadania gdzie 90 procent siedzących tam kobiet to samotne matki, nawet całkiem atrakcyjne ale rzadko który facet taką potraktuje poważnie a tam oszustów pewnie nie brakuje. Drugi typ kobiet to takie co same zagadują i zaczepiają, ludzie ja rozumiem że kobieta nie ma wpływu np. na twarz ale w wieku 20 paru lat nie dbać o figurę? niektóre to mają taką nadwagę że po prostu przykro na nie patrzeć. Był tu kiedyś artykuł i jak wół z niego wynikało że nadwaga w wyniku choroby to rzadkość, większość ma nadwagę z lenistwa.

Gość gość
A ty czego tam szukasz ? Trudno znaleźć takiego samego nieudacznika w realu? Żeby to miały nadwagę :D otyłe wieprzki, ale czemu się dziwić jak desperaci im piszą na fotkach z dekoltem "chętnie bym się do nich przytulił"

Gość gość
na badoo siedzą desperatki

Gość gość
nadwaga przeważnie jest genetyczna

Gość łowcazwierząt
kretyn

Gość BoginiSexu
pokarz swoja morde w realu ( to dziala w dwie strony ) brzydalu !

Gość gość
na badoo :desperaci/tki, degeneraci i odrzuty społeczne. kim trzeba być żeby taki problem realnie kogoś poznać żeby logować się z facjatą na takim śmietniku?

Gość gość
kup se słownik , Bogini Głupoty

Gość BoginiSexu
Ty także "se" możesz jedynie w kącie zwalić

Gość gość
Także? tzn. że ty też? przykre. nie zwalam. operuję innym słownictwem

Gość gość
badoo to wiocha dla prostaków taka prawda

Gość wilabona
Tyle negatywnych opinii o badoo, a mimo wszystko tak dużo osób się tam loguje… To mnie właśnie zastanawia, sama kiedyś założyłam tam konto z ciekawości, ale szybko uciekłam. Nie będę wypowiadała się o kobietach tam przesiadujących, bo nie miałam z nimi kontaktu, ale większość facetów tam nastawionych jest na szybki seks. I często wprost, w pierwszej wiadomości proponują. Mimo, że miałam zaznaczone, że szukam miłości, a nie seksu. Nie podobało mi się tam, właśnie przez tych napaleńców. Tak to już chyba jest, że jest darmowy portal, założenie konta zajmuje chwilę, w dodatku internet sprzyja anonimowości i pozbawia hamulców, więc facetom wydaje się, że wszystko mogą zaproponować. Od 10 kobiet dostaną kopa, ale 11. w końcu zgodzi się na ich propozycję pewnie. Ja już wolę zapłacić za abonament i założyć konto np. na mydwoje, ale przynajmniej nie mam problemów z tego typu napaleńcami, nie dostaję niemoralnych propozycji, a faceci tam szukają tego co ja, czyli miłości, nie krótkotrwałych znajomości. Ale są też takie osoby, którym zależy tylko na krótkiej przygodzie, pewnie dlatego badoo cieszy się taką popularnością...

Gość gość
Na badoo same k/u/r/w/.y. są