Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałem przyjaźni z byłą

Polecane posty

Gość gość
Sama się jebnij w czółko, wątpię żeby któryś chciał się przyjaźnić z takim głupolem :D ...i na bank to oni zostawiali ciebie!

Gość gość
Po co jej przyjaźń bo co ona DAJE, no nie zwierzę, sorki pustak, bo zwierzęta akurat są zdolne do przyjaźni w przeciwieństwie to tych wywłok :D

Gość gość
Dziewczynie na dobre wyszlo, kto chcialby byc z takim prostakiem. I dobrze, ze nie byla na tyle zdesperowana, by sie zgodzic na 'przyjazn', teraz ma go z glowy.

Gość gość
11:03 - najdokładniejszy opis całej sytuacji. Nikt nie chce być z prostakiem!

Gość gość
Ty k***a jesteś skomplikowana, facet wyciąga rękę, proponuje przyjaźń a ty bluzgasz mu i plujesz jadem bo się z tobą nie chce ożenić i mieć dzieci, skrzywdził cię niemiłosiernie, zwyczajny cham, zwyrodnialec i wróg! Idź babo do lekarza tego od głowy, tablety ci zapisze na te schizy ;-)

Gość gość
Zabolało cielichy, same po cichu muszą przyznać że są głupie, płytkie i zakłamane ale przecież się na głos do tego nie przyznają :D

Gość gość
nie ma to jak ktoś nie zna tematu ale jedzie po bandzie na całego buhahahaha czy wy jesteście normalni? a w innych tematach to bronicie bab co se zdradziła męża i każecie jej to ukryć, kto by chciał być z osobą której się nie kocha! miłość się wypala albo się nie pojawia jak minie zauroczenie i wtedy najlepsze wyjście to odejść niż tkwić z kimś i go ranić a potem zdradzić

Gość gość
gościu z 11:09 - rozbawiłeś mnie na cały dzień :D, poważnie! Wyciąga rękę, chce przyjaźni?To ja nie chcę mieć go za męża, ani nie chcę mieć z nim dzieci bo jest alkoholikiem i to mi wystarczyło w mojej decyzji zostawienia go z samym sobą.Za dużo problemów, a ja nie jestem siostrą miłosierdzia, żeby zmieniać mu posikane i zarzygane prześcieradła, sprzątać jego dom, poprawiać jego nastrój i być w stosunku do niego miła. Niech się goni, albo złapie kolejną, która taka przyjaźń doceni. 🖐️

Gość gość
31.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość gościu z 11:09 - rozbawiłeś mnie na cały dzień smiech.gif , poważnie! Wyciąga rękę, chce przyjaźni?To ja nie chcę mieć go za męża, ani nie chcę mieć z nim dzieci bo jest alkoholikiem i to mi wystarczyło w mojej decyzji zostawienia go z samym sobą.Za dużo problemów, a ja nie jestem siostrą miłosierdzia, żeby zmieniać mu posikane i zarzygane prześcieradła, sprzątać jego dom, poprawiać jego nastrój i być w stosunku do niego miła. Niech się goni, albo złapie kolejną, która taka przyjaźń doceni. lapka.gif hahahahah a skąd ty wiesz jaki autor jest? czego się nałykałaś?

Gość gość
To prymitywne istoty, pozbawione honoru, sumienia i w ogóle mózgu, maja podwójną moralność, jedną dla siebie a drugą dla innych, gdy im się zwróci uwagę sięgają po argumenty typu prostak i cham :P

Gość gość
Przegrzała sobie dziewucha cewkę (moczową chyba) zwarło jej styki na amen, facet proponujacy kobiecie przyjaźń to już nie tylko ciul, kłamca, prostak i cham, ale też alkoholik robiący pod siebie i zmuszający ja do sprzątania :P

Gość gość
A tobie co dolega, pajacu? Ze cie ten temat tak emocjonuje? Cos cie bardzo boli;)

Gość gość
Mi to zwisa i powiewa, jak dla mnie to możesz się z nikim nie przyjaźnić i ciągnąć do ołtarza każdego menela, sprzątać po nich g***o, rzygowiny i co tylko chcesz :D Podejrzewam że narobiłaś w majty ze złości :P

Gość gość
Ludzie dajcie se spokój przestańcie na siebie najeżdżać autor zrozumiał że nie ma co koniec tematu a wy dalej se do gardła skaczecie!!!

Gość gość
mi też to zwisa i powiewa kim jest autor. domyślam się, że prostak. a ty ciulu goń się!

Gość gość
Idź wylizać rzygowiny, kupki spróbuj, bo stworzona do tego jesteś, no i nie mów że na to nie zasłużyłaś, że życie jest niesprawiedliwe :P

Gość gość
widzę, że kogoś ponosi. aż się prosi, żeby ci cwelu w realu p***********ć!

Gość gość
a myślałem że to poważne forum...

Gość gość
Możesz mi naskoczyć na kant d**y, po jednym liściu byś leżał/a nieprzytomny/a ze złamaną szczęką :D

Gość gość
Ciekawe, że faceci, gdy dziewczyna rzuci im tekst "zostańmy przyjaciółmi", traktują to jako najgorszą potwarz i nigdy na to nie idą. BTW o ile wierzę w przyjaźń damsko-męską, to nie między byłymi. Mówię o przyjaźni, nie o kumplowaniu.

Gość gość
Nie odwracaj kota ogonem, to nieprawda, faceci się od tego tak nie spinają, nie maja nic przeciwko temu żeby im była czasem zrobiła loda, to dla nich nic obraźliwego :P

Gość goglik
Smutne to. Dostalo sie osobie, ktora uczciwie powiedzial - sorry, nie kocham cie, rozejdzmy sie. To nie bylo zreszta tu najwazniejsze. Koles pyta o przyjazn tyle. Ale oczywiscie wojenka rozpetala sie bo komus wlaczyl sie przelacznik z przeszlosci. Jestem kobieta, i powiem tak. Mezczyzni, jesli nie kochacie, to badzcie z kobietami szczerzy. To jest poprawne zachowanie i nie ma tu nic niestosownego. Po co meczyc kogos i go oszukiwac? W imie czego? Przeciez oni nie bylo malzenstwem, nie mieli dzieci. To kiedy mieli sie rozstac? Rok po slubie? Autorze, BRAVO, ale powtorze, przyjaznia ja nie drecz. Moze kiedys sie uda;) Ale ona potrzebuje czasu.

Gość gość
Dostalo sie osobie, ktora na pierwszy komentarz zaczela bluzgac. Ciekawe, czy byla tez tak bluzgal. Ciekawe, czy bluzga wszystkich, ktorzy nie chca sie z nim przyjaznic.

Gość goglik
A jaka masz pewnosci ze to on? Tylu tu gosci ze szok