Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka19pl

PRAWO JAZDY

Polecane posty

Gość nastolatka19pl

Byłam dziś na pierwszej jezdzie, bardzo fajnie jest,ciekawie i łatwe wszystko. Teoria proste praktyka też nawet, a nigdy jeszcze nie jechalam autem dopiero dzis.Wszystko latwe nie wiem dlaczego ludzie mowia ze trudne testy itd. Wlasnie ze sa dobre bo jedna odp prawidlowa jest i jest latwiej . Kwestia nauczyc sie w domu z ksiazki i robic to potem praktycznie. A reszta pytan jest logiczna.

Gość nastolatka19pl
A kto by chciał kobiete w ciazy mezatke:)

Gość gość
12,38 co za debil

Gość gość
To debil piedestał, psychol dzień w dzień tu siedzi i p******i w podobnym tonie jak wyżej :O

Gość kobbitta
mi też się dobrze jezdziło od początku a tez wcześniej wcale nie siedziałam za kierownicą. zdałam za pierwszym razem,

Gość kobbitta
possałam parę razy brudasa,nadstawiłam się od tylca,raz na stojaka w lesie i teram mam prawko:-)

Gość gość
Autorko posta bardzo cieszy mnie Twój wpis. Ja mam jutro pierwsze jazdy a tak się boję że szok. Jakieś cenne rady, które mogą mi się jutro przydać?

Gość gość
Nie chwal sie za wcześnie bo jeszcze nie zdałaś. Kurs to jedno a egzamin teoretyczny praktyczny to już zupełnie coś innego.Bardzo trudny i jeden i drugi i książki nie ma bo pytania są utajnione i jest ich ponad tysiąc.