Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgościówagość

obiad weselny

Polecane posty

Gość gość
U mojej siostry bylo tez w tym stylu,raczej takie przyjecie poslubne niz wesele.Slub byl o 15,na sale dojechalismy na 17.Najpierw kelnerzy podali kazdemu talerz przystawek,plasterek lososia,jajko,oliwli,szparagi w szynce i kilka plasterkow wedliny,potem barszczyk z pasztecikiem,drugie danie podane na paterach,kilka rodzai mies,3 rodzaje surowek,potem lody,ciasto i kawa.potem byly tance,o 22.30 wjechal pieczony prosiak nadziewany kasza,kucharz kroil na porcje,na koniec tort ,impreza skonczyla sie o polnocy,Wszyscy byli zachwycenie ze taka nietypowa impreza.

Gość Anna112233
jakie to jest chamstwo pisać, że skoro nie ma hucznego wesela, to na ślub nie idę, kasy nie dam. przecież skoro młodzi nie chcą takiej imprezy w dniu ślubu, tylko wolą obiad, to trzeba ich uszanować, a skoro nie chcemy przyjść na przyjęcie weselne bez wódki, to wynocha, najwidoczniej nie zasługujecie w ogóle na zaproszenie! sorry, za taki wyrzut, ale sama miałam obiad po ślubie, a nie wesele i wcale nie było to zaplanowane tak, a nie inaczej ze względów finansowych. po prostu naszym zdaniem wesela z ciotkami, których od 20 lat nie widziałam, z hektolitrami wódki, pijanymi wujkami i tańczeniem do "czerwonych majteczek" to tandeta, zupełnie nie z mojej bajki. u nas był obiad, zespół, który grał świetne aranżacje mega klasycznych piosenek, sporo jazzu (przy okazji polecam - Paulina i Michał z Flourytale), ale nie do tańczenia, tylko do posłuchania. spędziliśmy ten dzień tylko z najbliższymi, piliśmy i wino i piwo, bo zależało nam na luźnej, rodzinnej, sielankowej atmosferze. skoro ktoś miał ochotę napić się piwa, to czemu nie? dla mnie to nie problem. przede wszystkim bez spiny! ma być fajnie i na luzie :)

Gość gość
U Nas będzie taki stricte obiad weselny. Po ceremonii jedziemy wynajętym autobusem do restauracji na pełny obiad, potem trochę tańców, kolacja na ciepło zapewne tort. Będzie wódka, będzie wino i jak ktoś będzie chciał to piwo :) Czas mamy nieograniczony. Restaurację mamy zarezerwowaną od 15:00 do 1,2,3,4 do której będzie nam pasować. Osób będzie ok. 60-70 I mam zamiar się najlepiej bawić :) :) :)

Gość gość
Piwo i elegancki obiad to dwa różne światy. Jako kobieta nie wiem czy miałabym się czego napić. Piję tylko różowe wino, inne mi zwyczajnie nie smakuje. Wolę jakieś małoprocentowe kolorowe drinki, oranżadki typu Smirnoff Ice, likiery. Z dwojga złego wino tez można zmieszać ze Spritem albo Cola ;) bo jako gość nie przewidzisz co będzie na stole. W każdym razie przemyśl sprawę jeszcze raz, nie mówię o wódce na stole ale jakiś mały drink, chociażby do posiedzenia przez te kilka godzin może się przydać a faceci, wbrew pozorom, też lubią dobre drinki nie koniecznie z wódką.

Gość gość
marne reklamy gościu wyżej, raczej działające jak antyreklama.

Moje wesele wyglądało podobnie, ale postawiłam kilka butelek Żubrówki, w razie gdyby jednak ktoś chciał się napić. Wyszło ok!

Gość gość
My mieliśmy obiad weselny zorganizowany w ogrodzie. Zamówiliśmy catering od www.lasuch.waw.pl, wynajęliśmy profesjonalny namiot, obsługę. Było bardzo fajnie, wszystkim się podobało

Gość gość
Też mieliśmy tylko obiad weselny, ale zrobiliśmy go w domu. Zaprosiliśmy ponad 20 osób, catering mieliśmy od www.teleobiad.plm podaliśmy wino i szampana. Było bardzo miło

Gość gość
może przeanalizujeci esobie jakie zestawy proponują restauracje na obiady weselne i tym się kierujcie;) dużo tego tyu ofert znajdziesz na http://www.gdziewesele.pl/