Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragonette

Rowerek stacjonarny i MŻ

Polecane posty

Gość Dragonette

Witam! Od stycznia schudłam jakieś dziesięć kilo na MŻ i teraz od niecałego tygodnia dodałam do tego rowerek stacjonarny po 45 minut DZIENNIE. Któraś z was jeździ dłużej na rowerku? Jakie efekty? Zapraszam też do wspólnego wspierania się i pisania. Jestem na jednym topicu z MZ i nadal będę tam pisać, ale chcę też popisać z dziewczynami, które tak jak ja kochają rower stacjonarny. Mój wzrost to 158 cm, zważę się za kilka dni, ale niedawno było 52 ;) Mój cel to 48- 49...

witam. chcę schudnąć jakieś 20kg. Od 2 tygodni stosuję dięte mż i jezdze przez godzime dziennie na rowerze. Czuję się świetnie, sama efektów nie widze ale znajomi zauważyli że schudłam, pije też czerwoną herbate

Cześć ! Też jestem na diecie, mniej jem ale zdrowiej się odżywiam, rzadko sobie pozwalam na słodycze. Narazie nie ćwiczę, jakoś nie mam tego kopa motywacji.. Ale był czas kiedy ćwiczyłam na stepperze i na rowerku stacjonarnym. Jak dorzucisz do tego rowerek to oczywiście efekty będą szybsze. :) Spalisz ileś tam więcej kcal i podkręcisz metabolizm - same plusy ^^. Uwielbiam rower, ale wolę pojeździć na świeżym powietrzu, teraz lato to będę miała okazje dużo pojeździć. Na stacjonarnym było nawet okej, ale z czasem znudziło mi się, ciągle w tym samym miejscu i tez trzeba było nieźle się na pedałować, a ja nie lubię monotonii, więc stwierdziłam że to nie dla mnie. Ale Tobie życzę wytrwałości i spełnionego celu, 3ymam kciuki ! :D