Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26latkaaa

Jakie kobiety dziewczyny wam się podobaja!? Delikatne czy wręcz przeciwnie?

Polecane posty

Gość gość
Makijaż ostry, ale o odpowiedniej porze. Pończochy zawsze :) Lubię gdy widać piękne nogi w szpilkach.

Gość 26latkaaa
blondynki brunetki? moze jakies fotki?

Gość gość
Sama jesteś podobno dziewczyną i chcesz dziewczyny oglądać ? Durna jesteś i tyle.

Gość Lara C gościnnie
Co to za pomysł,żeby uzbierać się "pod facetów" ,a nie odpowiednio do typu figury ,odpowiednio do sytuacji,wygodnie i zgodnie z własnym gustem?

Gość 26latkaaa
przeciez nie ubiore sie wbrew sobie, ale po prostu jestem kobieta i czasem moge sb nie zdawac sprawy co facetom sie podoba, np nie sadzilam ze legginsy sie szczegolnie podobaja a jednak tak jest :)

Gość gość
trzeba koniecznie podkreślać biust to jest to :) włosy koniecznie długie :) kobieta z krótkimi nie jest seksowna :)

Gość 26latkaaa
dzieki :) za odp:)

Gość gość
szczupłe z dużymi piersiami :) krótkie spódniczki... bluzki z dekoltem długie rzęsy zadbane dłonie ale bez tipsów za grube - nienaturalne kolczyki duże kółka Nienawidzimy - bez kolczyków w nosie czy ustach :( bez tatuaży ! Ubrania inne kolory dla brunetki inne dla blondynki... A jaki masz rozmiar piersi...?

Gość 26latkaaa
75d/e

Gość gość
63 kilo fuuuuj

Gość gość
A nosisz push up...?

Gość gość
Delikatne i takie w typie ni to chłopak ni dziewczyna, żadnych wypukłości, kita, blady ryj, nie stac ich na kosmetyki, używany top i jeansy są pomijane, wbrew temu co natrętnie głoszą, jakiego to powodzenia nie maja. Zaczepiaja wszystkich to ktorys odpisze, proste. Faceci lubia kobiece :) zadbane, długie włosy, makijaż, eleganckie, pewne siebie.

Gość gosć właściwy
63 kilo fuuuuj to pisała kobieta :)

Gość gość
Przy 175cm 63kg to idealna waga. Kobieca figura, cycki i inne wypukłości. Chłopczyce a raczej chłopczyki bo to nie są kobiety, kobieca figura się maaarzy :)

Gość gosć właściwy
A nosisz push up...?

Gość do gość właściwy
Ty nie jesteś kobietą :D ty jesteś chłopczykiem :D a przynajmniej tak wyglądasz. Cóż, nie każdy może podobać się facetom.

Gość do gość właściwy
Pewnie ty wypychasz to swoje A :D

Gość gosć właściwy
63 kg jest ok czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
nigdy nie zabiegałam o to czy podobam się facetom. Miałam to w samym środku d**y. I to dziwne ale opędzić się nie mogłam od 8 klasy. Mimo to że w młodości jak miałam idealna figurę chodziłam w powyciąganych swetrach i welurach. Stój masakryczny. Dopiero potem trochę poprawiłam image. Ale też nie na standardowo kobiecy. Bo jak na kobietę to nie jestem ani romantyczna , ani delikatna. Poza tym, ile ludzi tyle zboczeń. I tak samo z facetami. Nie każda kobieta podoba się każdemu. Jedni woja walić głupa, inni chcą przy tym jeszcze pogadać:)

Gość 26latkaaa
waze 63 kg mierze 174/5 mam talie wiekszy biust nie jestem mega szczupla taka nromalna ale kobieca przez ksztalty jakie mam.... mi sie wydaje ze apetycznie tylko mysle jak to ubrac;)