Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliessa

czy jak facet przyleje kobiecie na opanowanie to to jest przemoc domowa

Polecane posty

Gość gość
pręgi mam po pasie i ślady dłoni też. ogólnie rzadko dostaję dyscyplinką, wtedy słabiej, to i śladów nie ma. dostaję też trochę na uda, więc nawet jak mam zabudowane majtki to przecież widać.

Gość gość
nie nazwałabym tego zabaweczką, to bardzo boli i upokarza:(

Gość gość
D/y/s/c/y/p/l/i/n/a, więc jest pewnie fanem s/p/a/n/k/i/n/g/u. Ma z tego przyjemność erotyczną i tyle

Gość gość
jak chłop baby nie bije, to jej wątroba gnije

Gość gość
myślisz? :( on to robi jak coś przeskrobię, ma wtedy poważną minę, niezadowoloną. wątpię, żeby to o to chodziło. poza tym to nie jest żadne erotyczne klepanie, a solidne manto.

Gość gość
z tego co czytam, to autorka bardziej się chwali niż narzeka. Powiem tak. Ogólnie jestem przeciw biciu słabszych. Ale łomot głupim się należy.

Gość gość
W spankingu ważna jest atmosfera kary. Ja się spotykałem z jedną kobietą na takie zabawy i odgrywaliśmy różne scenki. Np. że ja jestem ojcem a ona została przyłapana na kradzieży lub też, że niby wracam po wywiadówce. I wtedy odgrywałem surowego i stanowczego ojca. Nie wyrokuję, ale posiadanie takiego narzędzia jak dyscyplina wydaje mi się w tych czasach podejrzane

Gość gość
u nas to nie scenki, a życie:( a dyscyplinka wisi w salonie.

Gość gość
Dlaczego tam wisi? Mówił, że z dzieciństwa taki wzorzec wyniósł? Jeżeli to się nie podoba to mu o tym powiedz. Czym innym jest odgrywanie scenek za obopólną zgodą a czym innym jest bicie

Gość gość
wisi, żebym nie zapomniała mówiłam mu wielokrotnie, to powiedział, że to mój wybór - wystarczy, żebym nie robiła tych głupiutkich rzeczy, w sumie ma rację. dlatego waham się, czy odejść. bo on ma rację:(

Gość gość
jego to jara ciebie też bo byś inaczej pewnie byś odeszła mnie też to jara ale nigdy nie miałam takiego faceta równouprawnienie to takie sranie w banię ja czasami lubię poczuć że facet jest nademną co nieznaczy nie mam swojego zdania, o wszystko się go pytam itd lubisz to paradoksalnie - to jest dziwne sama nie rozumiem dlaczego lubię taką atmosferę tylko mega mi się nie podoba jako przyszłemu lekarzowi to że daję ci w twarz - to może doprowadzić do poważnych uszkodzeń. W tyłek jak najbardziej I pewnie potem macie z******ty seks i jest to jedyny koleś którego szanujesz

Gość gość
Wiele kobiet to lubi, ale uderzenia w twarz to przesada i to świadczy o problemach emocjonalnych twojego fagasa

Gość gość
Ja wczoraj oberwalam A moze niech sie wypowiadaja Ci ktorzy tego doswiadczaja? Dzis kiedy boli mnie cale cialo nie fajnie czyta sie ze komus cos takiego sie nalezy lzy szczypia pod powiekami rece sie trzesa jeszcze i mysl jak sie zachowac wobec niego jak wroci do domu

Gość gość
Pasem dostałaś?

Gość gość
nie tyle jara, co wiem, że to słuszne:( i że zanim go poznałam byłam taką głupią nieuporządkowaną kobietką, która lubi jeść chipsy w łóżku i ogldądać kretyńskie komedie dla kobietek

Gość gość
Czyli wasz dzieci też będzie bił pewnie. Weź to pod uwagę jeżeli planujesz z nim przyszłość

Gość gość
Czy Wy chorzy jesteście??? Myślę że to prowo ale jeśli nie prowo to przecież ten gość zasługuje na leczenie psychiatryczne.Nie dość że ją leje, to jeszcze jej wmówił że zasłużenie!! że jest głupia czy zachowuje sie głupio itd. No ludzie

Gość piririri
Mój tata jak się kiedyś mocno wk*****ił to przylał szafce. Na drugi dzień grzecznie naprawił obolałą ręką wstawiając nową dechę.

Gość gość
Wez kobieto tę dyscyplinkę i raz jemu p*********l ale porządnie, i powiedz że to dlatego bo się glupio zachowuje. I nie patyczkuj sie tylko lej równo.

Gość gość
Nie pasem tylko piesciami gdzie popadnie i kopniaki glownie glowa byla celem bo tam siniakow nie widac nie moge polozyc sie na lewym boku bo glowa boli

Gość gość
Siny tyłek to nauczka. Jeżli kobieta jest rozumna to wyciągnie wnioski i poprawi swoje zachowanie.

Gość gość
koleś na bank się nie zmieni wiec pogodz się z tym że ten związek bedzie tak wyglądał - nie jara cię to odejdź ale szczerzę w twarz to już patologia ja słyszałam o tym że niektóre laski umawiają się tak z facetami że jak mocno przegną to on przekłada je przez kolano i daję lanie ale to jest tak że ta atmosfera kary ich dodatkowo kręci czyli 2 w jednym bo kobieta bardziej szanuję kolesia + z******ty seks Skoro koleś kupił dyscyplinę to go to jara na bank - wiec zawsze jakiś powód do ukarania cię znajdzie, to nie będzie tak że ty będziesz grzeczna i koniec albo zwiększy wymagania albo coś. kiedyś bawiłam sie w takie rzeczy z jednym chłopakiem np. on był profesorem a ja bardzo niegrzeczną studentką co ściągała na egzaminie albo policjantem a ja chciałam mieć czystą kartotekę choć coś złego zrobiłam to on mnie ukarał laniem. Wiem że to nie jest do końca normalne ale w sumie nikomu krzywdy nie robię. Chciałabym mieć takie faceta do tego typu zabaw na stałe. Dlatego lanie, dyscyplina kojarzą mi się z seksem, poczytaj sobię w necię jakieś lepsze opowiadania o laniach na blogach i sprawdź czy oby napewno to cię nie kręci. Bo ja potrafie dojść czytając wyłacznie taka historię nawet I z ciekawości jak chcesz to odpowiedź : jaką pracę wykonuję twój facet? I jaki układ był u ciebie w domu?

Gość gość
Siny tyłek to nauczka. Jeżli kobieta jest rozumna to wyciągnie wnioski i poprawi swoje zachowanie.

Gość gość
Chciałbym mieć kobietę, która lubi takie zabawy :) Oczywiście nie jestem jakimś psycholem, który robiłby to wbrew kobiecie. Interesuje mnie to tylko w ramach zabaw erotycznych

Gość gość
Mój facet jest wojskowym. W domu rodzice się mną nie intersowali. Chyba tak na prawdę mieli mnie gdzieś. To mój facet pierwszy pokazał mi że mu na mnie zależy.

Gość gość
"Wez kobieto tę dyscyplinkę i raz jemu p*********l ale porządnie," - po pierwsze, nie przeklinaj, to niegrzeczne:( po drugie, za co mam go bić, to typ człowieka, któremu nie można nic zarzucić. pracowity, przystojny, szarmancki, jest prezesem małej firmy, bardzo zorganizowany i z zasadami. a zasad się nie łamie. kupił tę dyscyplinkę na samym początku związku, teraz w sumie rzadko ją używa, bo się zmieniłam. to taki symbol.

Gość gość
to o wojskowym to nie ja, ktoś pisze za mnie. jest prezesem małego przedsiębiorstwa a rodziców miałam normalnych

Gość gość
na razie nie planujemy dzieci. jestem wciąż zbyt beztroska, by być matką, tak mawia:(