Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliessa

czy jak facet przyleje kobiecie na opanowanie to to jest przemoc domowa

Polecane posty

Gość stachu brachu
a ja jestem facetem i szanuję i feministki, i normalne kobiety. nie wiem czemu ktoś ujmuje mądrości tej dziewczynie "od dyscyplinki". nie każda kobieta musi być wyzwolona i wyszczekana, choć zapewne takie też są piękne 🌻

Gość gość
kobieto, weż kilka kartek i napisz sobie bez zastanawiania emocjonalnie co myślisz o partnerze swoim związku życiu itp schowaj kartkę i za parę dni racjonalnie i bezstronie jakby to nie było o tobie o przeanalizuj - udziel tej osobie rad, napisz co jej brakuje, co powinna robić inaczej itd - może sobie bardziej pomożesz niz ludzie na forum z zewnątrz lepiej widać - oni trochę widzą trochę nie ty w tym siedzisz wiec nie widzisz wszystkiego

Gość gość
jest takie powiedzenie " jakbyś był taki mądry to byłbyś kierownikiem " - ona w tym związku jest tą głupszą stroną. co nie znaczy że jest głupia statystycznie

Gość stachu brachu
a czy tylko feministki są mądre?;) to zapewne piękne kobiety, ale nie krytykujmy tak tradycjonalistek;)

Gość gość
ja rozumiem tradycjonalizm ze facet trzyma w domu spodnie i podejmuje ważniejsze decyzję - spoko model i wcale nie jest powiedzianę że dla głupich kobiet teraz to wręcz odwrotnie ale trzeba też mieć w sobie coś takiego jak niezależność emocjonalna a ta dziewczyna ciągle piszę : że on mówił, on powiedział i każde jego słowo bierze do siebie, ona żyje dla niego a nie z nim w tradycyjnym związku

Gość gość
dokładnie ona żyje tak jak on dokładnie chce a nie podporządkowuję sie mu w ważnych sprawach np on powiedział że jestem niedojrzała żadnego dlaczego ? o co konkretnie chodzi?

Gość gość
Niezłe prowo z wczoraj.Wszcyscy prawie dali się nabrać ;)

Gość gość
A moim zdaniem to nie musi być prowo. Są dziewczyny dla których taki układ jest bardzo wygodny. Taki partner zadba o wszystko, zapewni wygodne życie, wszystkim pokieruje i weźmie odpowiedzialność. A tyłek po pasie, dyscyplinie czy jeszcze innym narzędziu poboli i przestanie. To w sumie nie wielka cena za komfortowe życie bez problemów i zmartwień. Mi osobiście coś takiego by absolutnie nie pasowało, ale nawet wśród moich koleżanek są dziewczyny, które chętnie by weszły w taki układ, bo to wygodne życie.

Gość gość
Coś może i w tym jest. Głupie suczki lecą na łatwą kasę.

Gość gość
Wg mnie autorka powinna sie leczyć u psychiatry.

Gość gość
Autorka to psyhiczne dno. Totalnie bez ambicji.

Gość gość
Nie no, po prostu jakaś masakra. Jak można tak dać sobą pomiatać? Przecież taki mężczyzna nie szanuje kobiety.

Gość gość
Takie kobiety nie mają szacunku do siebie, więc reprezentują patologię. Szkoda słów.

Gość gość
Ludzie, co to ma być? Związek kobiety i mężczyzny powinien opierać się na wzajemnym szacunku i zaufaniu. W tym przypadku nie ma na to miejsca. Nie wiem czy to patologia czy nie, ale jak dla mnie to smutne po prostu jest.

Gość gość
Każy ma prawo żyć jak chce. Jeżeli obu stronom to pasuje, to ok.

Gość gość
Nie, to nie jest przemoc. Mężczyzna jako lider, bierze na siebie wielką odpowiedzialność za podległą mu kobietę. Taki mężzyzna nie moż zawieść pokłdanego w nim zaufania i oddania uległej mu damy serca, jednocześmie utrzymując swój autorytet na bardzo wysokim poziomie. Kara cielesna w postaci tzw. lania jest w tym przypadku niezastąpiona. Mocny ból pośladków jest najlepszą drogą do serca i umysłu poddanej kobiety, oraz wspaniałym drogowskazem co do dalszego zachowania niewiasty. Pośladki są najlepszym i tak na prawdę jedynym miejscem na kobiecym pięknym ciele, do wymierzenia kary. Ewentualnie, za bardzo poważne przewinienia, lub gdy pośladki wcześniej były poddane procesowi dyscyplinowania, można aplikować razy na nagie uda. Jednak w tym przypadku nie polecam dyscypliny lub innych akcesoriów do wymierzania kary. Jedynym narzędziem bezpiecznym jest szeroki, skórzany pas. Nie przecina on skóry i nie powoduje trwałych uszkodzeń, a przy tym zapewnia odpowiednią dozę bólu. Niezależnie od miejsca aplikacji kary i użytego narzęzia należy bezwzględnie obserwowaćkie pojawiające się ślady i w razie potrzeby zmienić miejsce uderzeń. Po karze należy koniecznie okazać partnerce swoją miłość do niej i zapewnić że e momencie zakończenia kary cielesnej, wybaczamy jej wszystko i nie ma w nas gniewu. Natomiast co do bicia w twarz lub inne części ciała to jest to absolutnie niedopuszczalne. W tym przypadku jest to brutalna przemoc i takie postępowanie powinno spotkać się z natychmiastową i zdecydowaną reakcją otoczenia i organów ścigania. Stosując się do powyższych wskazówek, macie szansę zbudować trwałą relację opartą na solidnych fundamentach. A tak na marginesie, to seks w takim związku jest wspaniały. Ja znalazłem swoje szczęście już osiem lat temu i kochamy się równie mocno i żarliwie po dziś dzień. Jeżli ktoś ma jakieś pytania, proszę pisać.postaram się pomóc. Przesyłam życzenia wszystkiego co najlepsze dla pięknych pań i życzę panom aby umieli tak pokierować swoją damą, aby wasz związek był wzorem dla innych. Z wyrazamii szacunku pozostaję - Paweł

Gość noxti
Ale, przecież taka kobieta staje się bezwolną lalką w rękach dominującego faceta. Wydaje mi się że z czasem będzie miała syndrom ofiary. A poza tym, taka kobieta nie będzie umiała sama podjąć najprostszej decyzji?

Gość gość
Moja ukochana nie jest ani bezwolna, ani tym bardziej niezaradna życiowo. Uczęzcza na studia, które sama sobie wybrała, oczywiście osiąga wspaniałe wyniki w nauce. Rozwija swoją wielką pasję, jaką jest malarstwo. W naszym domu, wszystkie obrazy zdobiące ściany są pięknymi dziełami mojej damy. Co do ciała to ma luba z wielkim zaangażowaniem uprawia judo, świetnie pływa i jeździ na łyżwach. Staram się ją we wszystkim wspierać i nie żałuję ani jednego groszaa wydanego na jej pasje. Razem staramy się przynajmniej trzy razy w roku zwiedzić jakieś ciekawe i oryginalne miejsce w bardzo oddalonych od naszego kraju zakątkach. Moja kobieta jest wtedy tak bardzo szczęśliwa, ż oddałbym wszystko za jej promienny uśmiech. Oczywiście bardzo pragnę dziecka, ale w tym przypadku również decyzja należ do niej. Nie wyobrażm sobie zmuszania mojej najmilejszej na siłę do tak wielkiego wysiłku, jakim jest poród. Mam nadzieję, że kiedyś jednak obdarzy mnie tym cudem. Jednak gdy moja podopieczna zbacza z właściwej ścieżki, ja mam wtedy przykry obowiąek przywołania jej do porządku. Muszę być wtedy stanowczy i nieugięty. Moja kobieta wie, ż w takim przypadku nie ma dyskusji i posłusznie obnaża pośladki, przekłada się przez oparcie fotela i poddaje się karze.

Gość gość
Ty jesteś Paweł totalnym absolutnie totalnym megapoyebem, dawno nie spotkałam gorszego :O Oboje się kwalifikujecie na solidną terapię. Zyczę abyście na nią się udali i się powiodła.

Gość gość
na opanowanie to niech facet idzie do psychoterapeuty

Gość gość
Jesteś bardzo niegrzeczna. Prawdziwa kobieta nie przeklina. Gdybyś była pod moją opieką, zostałabyś ukarana. Natomiast co do twojego komentarza, to nie uważam żebyśmy potrzebowali pomocy specjalisty, a moja kobieta doskonale wie, że odpowiednie zachowanie gwarantuje jej brak kar cielesnych. Stanowczo jednak stwierdzam, że terapia przydałaby się tobie, szanowna niewiasto. Najlepszy efekt odniosła by aplikacja pasa na nagie pośladki przez siedem dni pod rząd. Po takiej terapii oduczyłabyś się przeklinać i wyzbyłabyś się złych nawyków. Twój mężczyzna powinien jak najszybciej skorygować twoje zachowanie. Życzę owocnej terapii, szanowna białogłowo.

Gość gość
haha ha beka z was ale w sumie zwalenie całej odpowiedzialności na faceta z kasa co sie o was troszczy to nie jest duża cena w postaci lania raz na jakiś czas

Gość gość
haha "apilikacja pasa na gołe pośladki 7 dni z rzędu " leżę :)

nigdy bym kobiety nie uderzyl, chyba ze w czasie seksu gdy sama bedzie tego chciala, to klapsa moge dac