Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zjedziecie mnie wiem ale chyba sie sprzedalam

Polecane posty

Gość gość
dzisiaj nawet jak facet kupi ci kwiaty - to zostaniesz wyzwana od dzi/wek, bo przyjmujesz "coś" za bzykanie! prawdziwa, porządna Polka daje tyłka charytatywnie, sama płaci za kolację i za pokój w hotelu i najlepiej jeszcze jak faceta podwiezie po wszystkim do domu!

Gość gość
to jak było wg ciebie?

Gość gość
i to ta ironia- jak by nie bylo i tak xle, jak nie pojadę to wyjdę na cnotkę, kobieta może być zbluzgana tak za dziewictwo co za k******o, nie ma opcji środkowej dla kobiety, jej sie zawsze ludzie czepiaja a tak coś chociaż przezyje;-p

Gość gość
w ogóle nikogo o nic się nie pytaj tylko rób to na co masz ochotę!!!

Gość gość
Łaska WYLUZUJ !! Co z tego ze mowi o diecie ? Takie tam żarty. Baw sie, seksij ile wlezie !!! I korzystaj z zycia. Jak bedzie związek to ok, ale nie spinaj tak D u py , i nie myśl o każdym jego słowie. Kuuurde.

Gość gość
Rób jak uważasz, uważaj jak robisz :) Obczaj jakieś miejsce gdzie mogłabyś się ulotnić. Znasz język?

Gość gość
znam jezyk wlaśnie może on żartował, a ja sie unioslam...bo faceci tacy są: ubierz to, rób tamto, k****, a sam co mi zaprezentuje? jedzie teraz na salacie, żeby mi dogodzić? ja jebię....;-/ ale odzew miły na kafe, ech...nikt od dziwek mnie nie wyzywa, u lala;-)))

Gość gość
To sobie poradzisz.

Gość gość
hehe, dzieki;-) jutro na wieczor wejde tu teraz idę spać, a wyjazd pod koniec miecha;-)

Gość gość
Jeżeli chciałbym wyprowadzić laskę z równowagi to spytałbym się o schodnięcie... albo on jest tak zarozumiały, że wydaje mu się iż może stawiać wymagania na samym początku. Jak u d********* Ale to już jego sposób na ciebie. Wytłumacz mi proszę, dlaczego nie dasz mu od tyłu na pieska?? ;-) To grzech? :-D

Gość gość
Oj to trzeba spać:-P Dobranoc:-D

Gość Olga1982 niedoszły psycholog
Autorko, baw sie dobrze i opisz wrażenia, i nie bierz życia tak bardzo na poważnie. Samo to, ze sie tak denerwujesz świadczy, ze Ci zależy, jemu na moje oko tez ;-)

Gość gość
Byk po krokwie? Czy krowa po .jestes cczlowiekem p**do. Jak sie dorobisz,ozenie sie z toba.Niemacz. modzi mowia dzido

Gość gość
A co to za beu kot powyżej :p

Gość gość
na pieska można dawać w związku, w którym jest pełne zaufanie, to za dużo jak na początek z kimś, za duża uleglość ze strony kobiecej tak samo oral to dwie rzeczy, na ktore należy decydować się póxniej wg mnie chyba, że nie wiem jak ponosi, ale to się zobaczy

Gość gość
A on jest obcokrajowcem? Jeśli tak, to masz szczęście bo pewnie nie wie że wypowiadasz się jak dziecko z downem.

Gość gość
a dlaczego jak dziecko z downem? nienawidze pustych obelg;-/

Gość gość
haha niezla z ciebie wariatka. Nikt cie nie zjezdza, bo emanujesz pozytywna energia i wzbudzasz sympatie. Przynajmniej moja tak :D

Gość gość
hahah autorko przeczytaj siebie , jak to brzmi jakbyś nie miała piątej klepki , żałosne teksty tanich idiotek facet patrzy tylko zaliczać takie jak ty

Gość b vcbvcbb
uciekaj od niego gdzie pieprz rośnie, on się nadaje co najwyzej na kolegę z którym mozesz pobawic ale cep jeden oczekuje od Ciebie bycia idealną i to przez całe zycie..

Gość b vcbvcbb
niby zarty zarciki ale w kazdym zarcie nawet jest tak było jest ziarnko prawdy, juz widziałam taki przypadek gdzie chłopak WŁASNĄ dziewczynę pytał ile się jej udało schudnąć (mimo ze jest szczupła) i to na dziendobry kiedy się spotykali i to tez niby nic takiego bo sam dbał o siebie ale w koncu ją porzucił

Gość gość
dlatego z nim nigdy nie będe, ale co zobacze, to zobacze;-p kiedyś bede sie z tego smiać, ech...dlugo nie mialam powodzenia, to niech mnie teraz ktoś poadoruje i mi za coś zapłaci;-pp

Gość gość
adrenalinka i endorfinki pozwolą Ci poczuć że żyjesz ;p

Gość heloiza nie lubi w pupę
on jest Francuzem?

Gość fhudigfdtton
ty jesteś tutejsza kafe-dziwa, codziennie marzysz o sprzedawaniu się i nie pieprz że ktos cie zaprosił do paryża, porządni faceci nie podróżują z takimi szmatami jak ty a w paryżu nie byłąś i nigdy nie bedziesz.

Gość gość
10:42 - Podpisano: Prawik przegraniec, ktora nigdy zadna nie chciala

Gość gość
żeby cię tylko nie zaszczepił

Gość gość
ty weź się dziewucho ogarnij i nie bądź głupia

Gość nocóżtaksobiemyślężę
wszystko jest w porządku, może się zgracie i coś więcej z tego wyjdzie Powodzenia!