Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 brakuczuc1021

prosze o pomoc.PALENIE POD ZEBRAMI,piekac eposladki od dolnego kregoslupa

Polecane posty

Go艣膰 brakuczuc1021

Witam. PROSSZ臉 pilnie o opinie Do lekarza mam dopiero na piatek . za ma艂o ze strachu nie mdlej臋 . Mianowicie mam takie dolegliwosci jak . ]Pieczenie pod 偶ebrami z przodu i z ty艂u po lewej stronie . B贸l piek膮cy dolnego kr臋goslupa schodz膮cy na posladki , POWI臉KSZENIE brzucha widoczne bardzo . ugniatanie pod zebrami po lewej stronie , uczucie pe艂nego brzucha , stolce co zjem to na ubikacje , raz wolniejsze raz twardsze ale nic szczegolnego , w moczu nab艂onki 8=10 - jem urofursginum . Jestem zmeczona , mam gor膮ce nogi szczegolnie uda a stopy zimne , rece raz jedna raz drugs goraca , uszy tak samo . Na jedno oko mam bardzo zly wzrok od jakiegos czasu a badanie okulistyczne wykazuje normalnie tak jak mialam ...... jezuniu ... nnie wiem co mi jest ...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
My艣l臋 偶e to mo偶e by膰 nerwica.Mo偶e lepiej id藕 do psychologa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brakuczuc1021
zapomnialoam dodac , ze mam pulsowanie w brzuchu widoczne na zewnatrz czasem tak jakby kuls wystawala mi taka twarda jakby dziecko sie rozciagalo w brzuchu . glosno mi burczy przelewa , mrowieja mi nogi , prady mi po ciele przechodza . jem malo a przytylam juz 3 kg w ciagu 2 tyg . bardzo czesto oddaje mocz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brakuczuc1021
Naprawd臋 takie objawy mog膮 swiadczyc o nerwicy ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brakuczuc1021
aha i jeszcze robi艂am zdj臋cia gard艂a telefonem mam bia艂e naloty na migda艂ach i jakies dziury jakby . Strasznie zzeby od gory mi sie popsuly , na podniebieniu mam jakies kropeczki jak ziarnka maku . gard艂o mnie nie boli , czasem mam uczucie guli . czasem dretwieje mi lewa tylna stron glowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malaopala
Bzdury ! to nie nerwica. Zr贸b testy w膮trobowe i usg jamy brzusznej ( trzustka, woreczek 偶贸艂ciowy , 艣ledziona, w膮troba , 偶o艂膮dek)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brakuczuc1021
malaopala bardzo dzi臋kuje za odpowiedz !! robi艂am CRP wysz艂o dobre w膮trobowe podstawowe tez ok ;( . jedynie usg moge zroic . bylam niedawno na cytologii tez ok . strasznie to dziwne . zeby mi sie gorne kiwiaja po lewej stronie i to bardzo . ale to moge podciagnac pod to ze mam aparat ortodontyczny staly mimo ze tak nie powinno byc ale to pomine .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brakuczuc1021
KURCZE JESZCZE DODAM , 偶e w ciagu ostatnich 2 tyg pod zuchwa mialam wezel chlonny bardzo bolacy i wiellkosci orzecha wloskiego zanikl po dniu. pozniej za kilka dni wezel chlonny na szyi po lewej stronie chwilowo pare godzin bolal . a teraz boli mnie miedzy pacha a piersia . ale nie mam chyba guzkow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malaopala
Guzki mog膮 by膰 w 艣rodku, mo偶esz ich nie wyczuwa膰 , pisz膮c guzki mam na my艣li powi臋kszone w臋z艂y ch艂onne. Je艣li w臋z艂y s膮 patologicznie zmienione tzn powi臋kszone , oznacza to 偶e w organizmie jest stan zapalny bad藕 co艣 innego niepokoj膮cego. Powinna艣 koniecznie zrobi膰 usg jamy brzusznej + morfologi臋 z OB. Powinno wystarczy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malaopala
Na morfologi臋 nie potrzebujesz skierowania , jesli ci zale偶y na czasie , idz do laboratorium i zap艂a膰. Prywatne badanie morfologii z OB to ok. 7-8z艂 . Z morfologii mo偶na bardzo du偶o wyczyta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brakuczuc1021
ale robi艂am kurcze stany zapalne . i morfologie tydzien temu i nic wszystko ok . ale jutro jade robic . boje sie strasznie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brakuczuc1021
a prosz臋 powiedz mi czy nie wiesz moze czy nie skonczone leczenie kanalowe zeba moze zaszkodzic ? i n iedoleczona okolo pol roku temu angina ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brakuczuc1021
czuje palenie w calym ciele normalnie jakbym miala caly organizm zainfekowany |! pieczenie cala goraca stopy zimne ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malaopala
Nie s膮dz臋 aby to by艂a niedoleczona angina tym bardziej kana艂owe leczenie z臋ba. Nie b贸j si臋 , zr贸b koniecznie badania i nie czekaj do pi膮tku na lekarza, idz jutro z rana do lekarza pierwszego kontaktu , musi ci臋 przyj膮膰, do pi膮tku mn贸stwo czasu, nie czekaj , bo stres tylko pogarsza spraw臋 ,denerwujesz si臋 i objawy s膮 jeszcze wieksze.... To pewnie nic gro藕nego , ale po co si臋 tyle dni stresowa膰. Trzymam kciuki,daj zna膰 jutro wieczorem co u lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brakuczuc1021
Bardzo Ci dzi臋kuje !! rano pojade i jak odbiore odrazu napisz臋 !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brakuczuc1021
witam!!! jestem po badaniach . morfologia super ob super crp ok . mocz - nablonki w moczu 7-10 , bialko w moczu , mineraly cos pisse ze wapno czy cos

Udost臋pnij ten post