Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jaja ale jaja

Zauwazylyscie ze na kafe

Polecane posty

Gość ale jaja ale jaja

-jak tylko cos drogiego ci sie nie podoba, to od razu sypia sie komentarze, ze zazdroscisz? - jak kupujesz w lidlu czy biedronce, jestes bieda i patologia? - wiekszosc kafeterianek wcale nie powinna miec dzieci. bo kupuja uzywane ubranka, dzieci maja wspolny pokoj, nie jezdza na wakacje co miesiac itd. Nie wiem skad u was tyle jadu i zlosci i strach mnie ogarnia, jak pomysle ze w realnym zyciu tez sa takie wredoty, ktore oczywiscie nie ujawniaja swych pogladow i udaja mile i pomocne..

Gość gość
Bo to kafeteria i ameryki nie odkrylas. To forum zrobilo sie chamskie i wulgarne - dno i trzy metry mulu. Roczniki lat 90 zaczely sie tu udzielac i spuslily to forum na dno szamba

Gość gość
Codo tego że coś drogiego może się nie podobać a w zasadzie że cokolwiek może się nie podobać to i poza kafe często padają komentarze, iż jeśli się coś krytykuje to znaczy, że się tak naprawdę zazdrości.

Gość gość
Miało być "Co do" a nie Codo :)

Gość gość
ja jestem rocznik 90 i jakos nie wyzywam nikogo ani nie obrażam chyba jako jedyna z tego rocznika :P

Gość gość
Wiem ze nie wszystkie roczniki lat 90 to szczekaczki, ale cos w tym jest. To juz inne pokolenie, niz lata 70 i 80.

Gość gość
no wszystkie roczniki sie czymś różnią ale fakt ja jestem mloda mama i nie raz widze zachowanie na spacerze takich mlodych mam, z niektorymi to jest tragedia naprawde ....

Gość gość
Jezeli wam przeszkadza to po co tu wchodzicie

Gość gość
Nie chodzi o to ,że " po co tu wchodzicie jak wam się nie podoba". Kiedyś na kafe dziewczyny sobie doradzały, wspierały, pomagały, pocieszały, były tematy naprawdę z życia wzięte i każdy służył radą lub pomocą. A dzisiaj....tematy typu "ile wasze dziecko zebrało na chrzciny", "czy 500 zł na chrzest to mało", " ile macie pokoi", "ile zarabiacie"- wszystko tylko kasa i kasa... w głowie pusto i dolarówki w oczach... masakra.

Gość gość
kiedyś zostałam zwyzywana od biedaków, bo nie podobały mi się jakieś balerinki za 200 zł. Śmieszne to było, a muszą mi się podobać każde drogie buty nawet jak są w kolorze zgniłej zieleni, której nie lubię i mają beznadziejny fason? Właśnie to jest głupie, że wyrazisz tu swoje zdanie i już obrzucanie błotem

Gość gość
Oj te baleriny były obrzydliwe i za darmo bym ich nie chciała

Gość gość
jeżeli uważacie, ze tu jest źle, to wejdzcie na dział dla rozwodników. Tam jakiś idiota rozwala każdy temat pisząc jakieś "śmieszne " komentarze. Właściwie nikt tam już nie zakłada nowych tematów, bo to nie ma sensu.

Gość gość
każdy kupuje co chce i za ile chce, to jego sprawa, mnie np. było stać na nowy wozek ale kupiłam używany bo wolalam kase na inne rzeczy dla dziecka wydac... nie czuje się gorsza. moje dziecko tez przez to gorsze nie będzie. MILOSCI RODZICOW NIE MIERZY SIE CENAMI KUPOWANYCH RZECZY !!!!! zapamiętajcie to sobie !

Gość taka ja mama
Dokladnie. Jakis czas temu jeszcze tak zle nie bylo.. Nie ma tu zadnego admina?? Co by usuwal watki nie na remat/wulgarne/spam itd..

Gość gość
dzieci tak szybko rosna ze nie ma sensu kupowac im nowych drogich rzeczy. To samo tyczy sie prezentow dla bardzo malych dzieci. Czy waszym zdaniem malutkie dziecko ma tak rozwinieta swiadomosc ze przywiazuje wage do stanu posiadania? To rozwija sie dopiero z wiekiem, owszem w bardzo wczesnych latach ale nie kiedy dziecko jeszcze jest w powijakach.