Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda192283

Jeśli facet ma w planach wrócić do kobiety z którą zerwał ...WEJDZCIE

Polecane posty

Gość gość
ona jest tak zdesperowna, ze jak najbardziej, by z nim byla, tylko, ze on ma ja gleboko i to trwa juz od konca wrzesnia...co tydzien zaklada nowe watki i sie pyta czy byly do kogos wrocil....czy ze ja traktuje chamsko.....

Gość gość
to ja "sherlock" jak mnie nazwalas - poprostu jak widze taki tytul to wiem, ze to na 95% to ty i jak czytam twoje wypociny, to wiem, ze mam racje....

Gość magda192283
Tak, tak co tydzień, a Ty oczywiscie wszystko widzisz przypadkowo siedząc na kafe :D , całe dnie tu pewnie spędzasz nołlajfie jeden, i sobie układasz historie niestworzone. I oczywiście wiesz lepiej niż ja, no nie ? Spierdzielaj stąd babo, nie masz nic do roboty?Swoją drogą dziękuję Ci za uwagę poświęconą wszystkim ''moim'' wątkom, musisz mieć naprawde mnóstwo wolnego czasu :) JA SIE PYTAM OD TEGO JEST FORUM a taki troll nie będzie mi psuł tematu. Zegnam.

Gość magda192283
Poza tym musisz mieć równie wiele wolnego czasu na CZYTANIE MOICH WYPOCIN :) Ale miło mi, że chociaż ktoś mnie tu czyta, Pozdrawiam, pewnie z utęsknieniem będziesz czekała na kolejny ! Uwielbiam tę hipokryzję niektorych forumowiczów. :D Ja non stop tu siedze i zakładam ... a ONA ZAWSZE PRZYPADKOWO TO CZYTA :D chooy, że pewnie dwa cztery na dobe na kafe. Idź mi stąd :O 🖐️

Gość gość
hehehe, udez w stol, a nozyce sie odezwa.....

Gość karrammba
tak, ja tez pamietam niektore posty autorki, i w kazdym pyta czy wrocil do kogos byly po tym jak poiwedzial, ze sie wypalil i nastepne, ze dlaczego byly jest chamski. I zanim autorka zaczniesz, ze nie mam zycia i czytam wszystkie watki - to nie, ale z twoich bije taka desperacja, ze sie zachodzi w glowe, ze takie naiwne dziewczyny chodza po swiecie...ale moze to stad, ze nie masz rodzicow i poprostu szukasz tej milosci na oslep.....

Gość magda192283
Tak więc jestem desperatką :) Lepiej ? Ulżyło Ci ? Nie wydaje mi sie, ze powinno Cie to cokolwiek interesować, skoro jesteś na tym forum oznacza, ze masz jakis problem, ja też go mam - stąd moje posty, pytania..nie pasuje Ci nie czytaj. Nie wiem co do tego ma brak rodziców - ale widze, że tak bardzo ujął Cie moj los, ze wszystko pamiętasz :D

Gość Megi

To mój wątek.  Boże nie wierze 😄 minelo pięć lat. Mam dwuletniego synka.  Męża.  A jednak tamten w moim sercu gdzieś tam jest.  Dalej sam dalej wolny. Ahh jaki człowiek był głupi 😄

Gość ehh

a twój mąż wie że jest wykorzystywany przez ciebie?