Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2018 u nas grał dj i było ekstra! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2018 Podaję Wam namiar do klasowego !!!! zespołu 697 735 612 . Nie grają z playbacku, wszystko na żywo!!! Cudowne głosy i żywiołowość!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2018 To ja też tu napiszę o Nie Ma Mocnych, bo znam ten zespół dobrze. Dwa wesela z nimi obskoczyłem. Oba tak samo bardzo dobre. Nie schodzą z poziomu! Po dwóch weselach z tym samym zespołem, to już coś można wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 22, 2018 zespół z marek trąbka, pompka i lewarek:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2018 Nie ma mocnych. Wiadomo, że muzykę mają super, ale mnie jeszcze bardziej przypadly konkursy oczepinowe, które były i smieszne i kulturalne zarazem!! mega zespół! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2018 zgadzam się! Byłem na wielu weselach, miałem okazję słuchać obu zespołów, ale na żadnym nie bawiłem się lepiej niż na tym, co grał NieMaMocnych! zespół pierwsza klasa, mają bogaty repertuar, super wokal, a do tego talent do prowadzenia imprez. Konkursy oczepinowe były śmieszne, ale nie "wyłuzdane". Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2018 iron maiden sobie zamówcie:). kiedyś też na polskim weselu grali:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2018 Nawet o tym nie marzę:) Wracając jednak do tematu, to wiele dobrego słyszy się o Nie Ma Mocnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2018 Też wiele dobrego o Nie Ma Mocnych słyszałem. Ponoć konkretni i nawet alkoholu nie piją, więc napewno będzie z nimi fajna zabawa, ale też i spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 od zespołu fajniejszy jest DJ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 17, 2018 Żaden Dj nie dorówna zespołowi Nie Ma Mocnych. Wierz mi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2018 Też biorą pod uwagę Nie Ma Mocnych. Dużo pozytywnych opinii o nich słyszałam. ARobię listę zespołów i jak przeglądam zespoły na Yt, to ten najlepiej wypada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Grudzień 12, 2018 Najlepsze wesela na jakim byłam, to wtedy gdy grało na weselu u kuzyna Nie Ma Mocnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Grudzień 18, 2018 a jaz decydowanie wolę folc and roll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Napisano Grudzień 21, 2018 No cóż. Każdy lubi to co lubi. Według mnie Nie Ma Mocnych jest zdecydowanie lepszym zespołem. Widać, że muzykę mają w sercu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość:) Napisano Styczeń 10, 2019 Hej! A jak wygląda oprawa muzyczna w Kościele ż zespolem Nie ma mocnych??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Napisano Luty 10, 2019 To jest zespół weselny, a nie kościelny, a jeśli chodzi o wesele, to Nie Ma Mocnych gra REWELACYJNIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katarzyna Napisano Luty 12, 2019 Dnia 10.02.2019 o 20:26, Gość Anna napisał: To jest zespół weselny, a nie kościelny, a jeśli chodzi o wesele, to Nie Ma Mocnych gra REWELACYJNIE! Mnie tylko pozostaje potwierdzić!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 18, 2019 Oferują także oprawę muzyczną w Kosciele więc nie rozumiem co dziwnego w zapytaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teresa Napisano Marzec 15, 2019 Dnia 18.02.2019 o 19:39, Gość Gość napisał: Oferują także oprawę muzyczną w Kosciele więc nie rozumiem co dziwnego w zapytaniu Oczywiście, że tak i do tego najstaranniej się przygotowują! Ave Maria w ich wykonaniu, to nie da się słowami opisać.Jest tak piękna, że niejednokrotnie goście mają oczy załzawione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolanta Napisano Marzec 19, 2019 Dnia 15.03.2019 o 13:20, Gość Teresa napisał: Oczywiście, że tak i do tego najstaranniej się przygotowują! Ave Maria w ich wykonaniu, to nie da się słowami opisać.Jest tak piękna, że niejednokrotnie goście mają oczy załzawione. Byłyśmy chyba na tym samym ślubie i weselu:). Słyszałam jak pięknie w kościele grali. Też mnie to wzruszyło. Mistrzowie nastroju po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Marzec 22, 2019 Dziekuje za odpowiedzi. Szkoda ze nie moge ich posłuchać:/ w youtube tez malo udostępniają swoich wykonan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga Napisano Kwiecień 6, 2019 nie ma?? a to dziwne https://www.youtube.com/watch?v=LvEO05g8N8s https://www.youtube.com/watch?v=hS7uDE-s5K0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość casa Napisano Kwiecień 7, 2019 Wystawiają fakturę za usługę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Kwiecień 7, 2019 Tak na yt jest malo ich wykonan i do tego starsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eee Napisano Kwiecień 7, 2019 21 godzin temu, Gość aga napisał: nie ma?? a to dziwne https://www.youtube.com/watch?v=LvEO05g8N8s https://www.youtube.com/watch?v=hS7uDE-s5K0 Niezbyt mi sie to podoba, ale kazdy ma swój gust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Kwiecień 8, 2019 Tez nie podobaja mi sie te nargania... choc slychac ze dziewczyna ma ladny glos. Powinni dodac piosenki z obecnego grania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wokalistka Napisano Kwiecień 8, 2019 Zróbcie coś z perkusistą ... te ciągłe przejścia są irytujące, podobnie jak ilość efektu na wokalu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Kwiecień 8, 2019 Polecacie więc jakis fajny zespol z Małopolski? Może być nawet z gor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ada Napisano Czerwiec 5, 2019 697 735 612 namiar na fajny zespół! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach