Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet cierpi, gdy kobieta zarabia więcej niż on

Polecane posty

Gość gość
kropka

Gość gość
Moj nie cierpi

Gość gość
spotykam sie od kilku miesiecy z facetem z ktorym pracuje w jednej firmie, kiedys spytal 'ile wychodze miesiecznie' jak byscie to odebrali?

Gość gość
Facet cierpi gdy kobieta podkreśla, że lepiej zarabia: "Do roboty się weź Jełopie, co z ciebie za facet, żeby kobieta zarabiała więcej od ciebie?" Jeśli kobieta utrzymuje rodzinę i nie czyni facetowi wyrzutów z tego powodu, to facet jest zadowolony.

gość Facet cierpi gdy kobieta podkreśla, że lepiej zarabia: "Do roboty się weź Jełopie, co z ciebie za facet, żeby kobieta zarabiała więcej od ciebie?" Jeśli kobieta utrzymuje rodzinę i nie czyni facetowi wyrzutów z tego powodu, to facet jest zadowolony. Odpowiedz na ten temat » Dokładnie,jak wyżej.

Gość gość
dokładnie tak

Gość Heniuś
Pytanie kogoś ile zarabia to nietakt dużego kalibru. Ja nigdy nawet swoich dziewczyn nie pytałem, ile zarabiają (wiedziałem tylko jak same mi powiedziały albo prosiły o pomoc w rachunkach). W dodatku wk.... mnie przeliczanie wszystkiego na kasę, nienawidzę takiego prymitywnego materializmu.

Gość gość
kobieta zarabia a facet lansuje się na jej grzbiecie,potem ją nienawidzi,ze właśnie ona to potrafi