Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneliaaaaaaaaa55555

Brzydkie wypryski, jestem zalamana:(( FOTO!!!

Polecane posty

hej, Od jakiegos czasu stan mojej cery masakrycznie sie pogorszyl;(( przeprowadzilam sie w nowe miejsce, zmienil sie kliat i woda, w pracy - pelno kurzu. Dieta miby ta sama ale produkty wiadomo wszedzie innego pochodzenia.. naczytalam sie troche i rozwazam opcje gromkowca (najwiecej krost na poloczkach, linia wlosow i czolo). Nie bylam z tym nigdzie bo mie wiem od czego zaczac (dermatolog, kosmeyczka?) . A tak to wyaglada imgupload.pl/images/13840028479333711358.jpg imgupload.pl/viewer.php?file=04376188677625451931.jpg prosze o jakies prady

Nikt nic nie podpowie????:(

Gość gość
fota się nie ładuje. woda bardzo wpływa- nie myj nową woda twarzy-tylko oczysczaj specjalnym płynem. i idz do lekarza.

Gość gość
Eee nie jest wcale tak źle:P Widzę pojedyncze krosty..pomogła by c***asta cynkowa kupisz w aptece i smaruj tym pryszcze na noc..oprócz tego kup sobie srebro koloidalne też w aptece..to taki płyn..kosztuje coś ok.20zł i przecieraj tym twarz jak najczęściej..powinno pomóc jeśli nie to do dermatologa:)

Ok dzieki za podpowiedz, podejde dzis do apteki i sprobuje z tym co polecasz :) jak nie pomoze to zaczne szukac dermatologa..

Gość gość
Spoko nie ma problemu:) tylko dawaj tą paste punktowo bo ona wysusza i nie bierz maści cynkowej tylko paste bo to jest różnica:) wcześniej po umyciu buzi przetrzyj tym srebrem koloidalnym :) daj znać jak efekty:)

Gość gość
Kup sobie coś porządnego w aptece i níe wyciskaj tego.

Gość Margaretka83
Przede wszystkim tak jak juz padło - ogranicz mycie twarzy samą wodą. Ja zupełnie juz tak nie robię. Ważne by dobrać odpowiedni kosmetyka oczyszczający i złuszczający. Ja np. stosuje świetny żel do mycia twarzy - Seboders Facial (dermokosmetyk) i krostek się pozbyłam. Delikatnie 2-3 razy w tygodniu złuszczam też naskórek fundując sobie dokładny peeling. Powodzenia :)

Gość gość
Na jej cerze z ropnymi wypryskami peeling może pogorszyć sprawę bo wypryski się rozniosa i może ich wyjść więcej..chyba że taki enzymatyczny, posmarowanie buzi maślanką na kilkanascie minut działa jak peeling enzymatyczny.. Możesz sobie tak robić 2 razy w tygodniu:)

Gość Margaretka83
Tak, zgodzę się - peeling powinien być łagodny :)

Gość jol6786
Jesli masz srebro koloidalne, oprocz smarowania , wez po 1 lyzeczce 2 razy dziennie , w wodzie , min pol godziny przed jedzeniem. powinno pomoc w tydzien.