Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Im głupszy i mniej myślący człowiek tym bardziej prawdopodobne że wierzący

Polecane posty

zrozumiecie wreszcie, że nie ma żadnych bogów, jezusów, allachów a wszystko to pierdoły wymyslone tysiące lat temu, bo prymitywne ludy potrzebują swojej mitologii?

Gość gość
każda myśl o przyszłości jest niczym innym jak wiarą baby, oł je 1:0 :classic_cool:

Gość gość
wiara jest laska

nie jest łaską żadnej nie istniejącej postaci z żydowskiej mitogii(jahwe) lecz zwykłym mechanizmem psychicznym. Bóg istnieje tylko w waszych umysłach.

Gość gość
fajnie, więc skoro walczysz z czymś co wymyślili psychiczni ludzie (skoro wierzą w coś czego niema) to sama jesteś psychicznie chora, spadam stąd :o

Gość gość
Ale dla katolików istnieje i nie ma powodu, żeby ich obrażac.Maja prawo wierzyć w to co chca i jak chcą dopóki innych nie usiłują, w różny sposób, wciągnąć...

Gość gość
co za skretyniała postać pieprzy tu farmazony wisi mi to,

Gość gość
"dopóki innych nie usiłują, w różny sposób, wciągnąć..." xxxx usiłują i usiłowali a krucjaty, rozrywanie krocza i podpalanie to co

Gość Staszek 91
Mój post zniknął. Modka dostajesz pierwsze ostrzeżenie. :classic_cool:

Gość cozafanatyzm
To już staje się męczące-wiecznie to syczenie jęczenie smętolenie a/ teistów na temat wie/ rzących,wieczne obrażanie,szczucie w kółko to samo. a co ich to obchodzi? Nie Wazs cyrk i nie wasze małpy.Nie wie/ rzycie to nie wierzcie ale dajcie spokój tym co wierzą! A nie narzucacie innym co mają robić w co wierzyć w co nie.Co to Was tak boli że ktoś wi/ erzy??To wolny kraj. Tyle gadacie o tolerancji ale w Was tolerancji dla wie/ rzących nie ma ani grama!

Gość cozafanatyzm
Ciągle sie wpieprzacie z butami w życie ludzie wie/ rzących by koniecznie ich nawrócić na ateizm.Jesteście fanatykami dużo gorszymi niż mohery. Jakim prawem ich obrażacie??A potem jeszcze mówicie" jestem dobrym człowkie, nikogo nie krzywdzę''.What???????? A to co to jest jak nie krzywdzenie????

Gość gość
To co napisałaś to robią właśnie katolicy babe

Gość Staszek 91
Musisz stawiać więcej znaków zapytania, wtedy twoja wypowiedź dotrze do szerszego grona odbiorców. :classic_cool:

Gość gość
A ja myślę, że sztuką jest i wierzyć i myśleć- tylko, że takie osoby nie wypowiadają się na głupim forum w głupim temacie głupiej prowokatorki, która ma wybujałe ego.

Gość gość
otoz to! nie ma komu odpisywac bo komu ? glupiej?!

Gość gość
A co z ,,metalowymi" wyznawcami szatana ? Przecież on nie istnieje bez swojego alter ego.

Gość Staszek 91
W co wierzyć? Obecnie naukowcy zaczynają powoli potwierdzać wszystkie tezy zawarte w książkach Dänikena. Jeszcze z 50, może 100 lat i wszystkie religie przejdą do lamusa. :)

Gość żółte papiery 666 TITAN KLER
Katole są wredni und podli and fałszywi i dwulicowi!

Gość cozafanatyzm
To co napisałam jak widać robia ateiści, a gdzie widać? No tu powyżej właśnie w temacie posta. A pytajników stawiam adekwatnie do głębi absurdu jaki omawiam.

Gość Akcesorie erotyczne
jem sobie kanapkę und z masłem a moderka jak mi jeszcze raz usunie to ją und z o***t :classic_cool:

Gość fotel
okażcie boże miłosierdzie i nie pastwcie się już nad tą biedną dziewuszką.ona musi zakładać te idiotyczne tematy , to jej w jakiś sposób pomaga.

Gość gość
Podbijam kudłatą c**e bo czasami zdarza jej się napisać coś mądrego :classic_cool: