Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy gryzie was sumienie

Kobiety, wstydzicie się swojej przeszłości seksualnej?

Polecane posty

Gość gościówa 29
A ty na 6 na mszę się spóźniłeś? Idź na następną.

Gość gość
spoko gościówa nie biegam do kościoła na 6 rano tak jak ty, a w drodze powrotnej już kombinujesz którego tu przelecieć :D

Gość gościówa 29
Haha,ja kościoły podziwiam jako przykłady kunsztu pracy architektów i budowniczych,nie uczestniczę w celebrach odprawianych przez pedałów w sukienkach. Z facetem swoim nie próżnowaliśmy w nocy,więc na razie przeglądam papierzyska w pracy,ale potem,kto wie...

Gość gość
ja muszę poczekać aż stary wróci z pracy, a wtedy kto wie... :D

Gość gość
Kobiety się niczego nie wstydzą bo nie mają wstydu ani zasad moralnych

Gość gość
Gościówa 29 Oj biedny ten Twój partner cholernie mu współczuję takiej puszczalskiej na lewo i prawo, żyjącemu w ciągłym strach ,że zostanie pozbawiony dachu nad głową. I Tobie też współczuję,że jesteś uzależniona od seksu a swoje układy budujesz na d...ie. Tylko tępizny umysłowej Ci nie zazdroszczę.

Gość gość
szkoda czytać to pustogłowie , trochę się zastanówcie, albo siedźcie dalej w niewoli zabobonów i bajek o diable z rogami. Nawet nie wiem czy mi was żal...

Gość gościówa 29
Z politowaniem patrzę na wszelakich frustratów,wiecznych nieudaczników, poszkodowanych przez los,niespełnionym seksualnie,zdewociałych i zgorzchniałych,którzy innym zazdroszczą wszystkiego sami nie umiejąc wyrwać się z gorsetu obwarowań.

Gość gość
pracuję w szpitalu.obserwuję ,rozmawiam i dochodze do takich wniosków że za wszystko w życiu trzeba wcześniej czy później zapłacić.

Gość gościówa 29
Wszystko ma swoją cenę.

Gość gość
ty ze szpitala, nie zauważyłaś czasem, ze cnotliwi i świeci też chorują i umierają w cierpieniu ??? dziwna argumentacja.

Gość gość
tępy kark dresiarski...tylko odmóżdżona z takim się puści.

Gość gość
Gościówa 29 chyba musi mieć jakieś straszne kompleksy.Tak ciągle musieć sobie coś udowadniać -to musi być męczące. Skąd to się bierze? Z jakichś traum z dziecinstwa?

Gość godne politowania fakt
03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gościówa 29 Z politowaniem patrzę na wszelakich frustratów,wiecznych nieudaczników, poszkodowanych przez los,niespełnionym seksualnie,zdewociałych i zgorzchniałych,którzy innym zazdroszczą wszystkiego sami nie umiejąc wyrwać się z gorsetu obwarowań. Jak tak czytam co piszesz to odnoszę wrażenie że teraz opisałaś siebie dość dokładnie.Pytanie tylko dlaczego ciągle tkwisz w tym gorsecie obwrowan?Inni już od dawna hasają na wolności i nawet o nim nie pomyślą przez chwilę, a Ty wciąż się tam gdzieś wstecz w dawne lata,wieki odwracasz, ciągle się czegoś boisz i na siłe starasz sie pokazać jaka to jesteś ''wyzwolona''.To takie śmieszne,jakaś walka z wiatrakami,z nieistniejąca niewolą :D

Gość gościówa 29
No tak,w odwracaniu kota ogonem do przodu jesteście nieźli, jak niektórzy politycy. Najwyraźniej na innych polach czujecie się malutcy, nie dopuszczacie wręcz do sobie myśli,że kobiecie może nieszczególnie zależeć na waszych zalotach, bo sama potrafi wybrać sobie faceta,nie wzdycha, nie rozpacza,w nosie ma wasze humory,zdrady i wasze zadowolenie seksualne. To JA mam zadowolona z niego a ON ma się starać o moje zadowolenie i akceptację. Dlatego nie wmawiajcie kobietom,że mają się czegokolwiek wstydzić a wszystko o czym piszę jest oparte na realnych sytuacjach a nie jest fantazją jak wasze wypociny. Bajkopisarze trzepiący kapucynów lewą ręką a prawą klikający w klawiaturę,niech skupią się na pierwszym z tych zajęć, bo poplamią monitor.

Gość do zwolenniczka konkubinatu
a ile masz lat?

Gość gość
moze twoj kuta*sek ma licznik ,moja malutka nie ma:-)

Gość patka43
przez to ze kobiety przestaly byc dyskretne faceci stali sie podejrzliwi i nie sa tacy naiwni i ufni. coraz trudniej o malzenstwo :((

Gość dokladnie jestesmy nieufni
i nie bedziemy sie zenic, bo nie znajac przeszlosc***artnerki kupujemy kota w worku

Gość gościówa 29
Koleżanki,czy czujecie się"kotami w worku"? Panowie raczą z kobietami nie żenić się!!! A w dooopie mam takich "panów",którzy ryją i grzebią w przeszłości kobiety, zazdrośnie śledząc przejawy jej samodzielności,myślących,że będzie chodzić jak pies na smyczy pana. Żadnych mężów!!!! Lepsze są wolne związki.

Gość gość
Mężów nie macie ale cieszysz szmato podkradacie

Gość gość
ja mam gdzies facetow zazdrosnych o moja przeszlosc :P takich omijam szerokim lukiem,bo to ja wybieram faceta z ktorym chce byc :P

Gość gość
moja przeszlosc niech nikogo nie interesuje ,bo nie jestem niczyja wlasnoscia !

Gość gość
gościówa 29 Udajesz tu wyzwoloną i pewną siebie kobietę. A powiedz Ty mi czy jesteś szczęśliwa? Tylko tak szczerze.

Gość do gość
wiekszosc facetow mysli o przeszlosci swojej partnerki

Gość gość
Ja jestem szczesliwa ;) bo to ja wybieram sobie faceta a nie musze zadnemu tlumaczyc sie z mojej przeszlosci.

Gość gość
niech faceci mysla lepiej o swojej przeszlosci,co kogo obchodzi moja ?

Gość gość
Mnie tez nie interesuje co on robil w przeszlosci.