Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 letnia dziewczyna w ciąży a jej ojciec straszy mnie sądem itd co mi grozi

Polecane posty

Gość gość
Najpierw porozmawiaj z ojcem dziewczyny... Widzę że on jest w stanie zaakceptować dziecko córki bo w twoich postach widzę że pogodził się już z jej ciążą, skoro już dziecko zaakceptował to ciebie jako zięcia (co powinno być ważniejsze od wnuka) również powinien.

Gość gość
pierwsze slysze ze ziec wazniejszy od wnuka

Gość gość
spaślak a ty nie przeginasz pały?

Gość gość
No taka prawda Dziewczyna ma 16 lat... autor nic nie piszę na temat ojca dziewczyny. Nie wiadomo czy to jest spokojny mężczyzna, który zdecydował się pomóc córce przy opiec nad dzieckiem czy też facet który zamierza coś zrobić z maluchem. A zięć w przeciwieństwie do nieślubnego wnuka mu wstydu nie przyniesie.

Gość spaślak_
nie wszystkie mlode mamy sa durne ty bezplodny frajerze>>>>no 16 latak ktora w 3 miesiacu sie kapnela ze jest w ciazy na pewno jest bardoz madra. to pewnie swiadome macierzynstwo bo male dzieci sa takei fajne bedzie chodzic do szkoly, opiekowac sie dzieckiem a po szkole jeszcze pracowac na jego utrzymanie, wezmie sluybb za rok zrobia sobie drugiego dzieciora za dwa lata beda mieli juz moze trojke i beda zyc dlugo i szczesliwie bo sa madrzy. madrzy ludzie nie rodza dzieci w wieku 16 lat.

Gość spaślak_
spaślak a ty nie przeginasz pały?>>z czym ? pyta to odpowiadam co mam mu mam napisac ze powinien sie cieszyc bo dziecko to szczescie a tesc pewnei go na piwo zabierze z radosci ? mogl myslec wczesniej teraz mleko sie rozlalo.

Gość gość
wiedzielismy praktycznie od początku, że ona jest w ciąży. to jej ojciec się właśnie dowiedział. a on stwierdził,że dziecko wychowa beze mnie bo nie będę mieć do niego żadnych praw

Gość gość
No skoro już zaszła to powinna urodzić!!!! A druga sprawa niech autor porozmawia z ojcem autorki że po urodzeniu dziecka weźmie dzieciaczka do siebie. Jak nie autor to jego mama może zająć się wnukiem. Autorze na pewno zapunktujesz w oczach przyszłego teścia, jeśli wystawisz mu taką propozycję.

Gość gość
A może spróbuj z teściem porozmawiać na temat alimentów. Zaproponuje sumę jaką będziesz co miesiąc płacił. Może ten tatuś sam chce wychować dziecko?? Nie jest to przypadkiem samotny ojciec?? ojciec który molestuje i g***** córkę, może dziecko jest w rzeczywistości jego.

Gość gość
Spaślak przeginasz z tym że piszesz o ubezwłasnowolnieniu dziewczyny i odebraniu jej praw rodzicielskich przez ojca. Ile masz wgl lat?

Gość gość
tą opcję bym wykluczył;) ale facet lubi alkohol..

Gość spaślak_
Spaślak przeginasz z tym że piszesz o ubezwłasnowolnieniu dziewczyny i odebraniu jej praw rodzicielskich przez ojca. Ile masz wgl lat?>>nie widze tu przegiecia co innego zrobic z glupim dzieckiem ktora niedlugo bedzie moglo robic co zechce ? nie jestem juz nastolatkiem moze stad moja trzezwa ocena sytuacji.

Gość gość
Lubi alkohol??? to dziewczyna już teraz powinna wyjdź z domu i się wprowadzić do Ciebie? U Ciebie dziecko będzie miało sto razy lepiej niż u dziadka alkoholika który na wstępie będzie nienawidził wnuka. spaślak - sam pomyśl co byś zrobił na miejscu teścia autora a potem na miejscu autora.

Gość spaślak_
Córkę oddałbym do psychiatryka a co do dziecka Gdyby to była dziewczynka to oddałbym ją albo ojcu albo do bidula Gdyby to był chłopiec to mam pewność NIE BĘDZIE PROBLEMÓW TAKICH JAK Z CÓRKĄ WZIĄŁBYM I WYCHOWAŁ NA SWOJE PODOBIEŃSTWO.

Gość spaślak_
podszyw ci nie wyszedl ja nie uzywam tak czesto entera

Gość gość
to pięknie urządziłeś młodą, niewinną dziewczynę.

Gość jaja że hej
umnie na ulicy 14ka zabrzuszyła,matka jak się dowiedziała,to aż zasłabła i karetkę wzywali,a żeby śmieszniej było,ciotka tej 14ki,zaszła kiedyś w podstawówce,jak brzuch widać już było to ojcu wmówili,że wątrobe jej wysadziło,w dniu rozwiązania wezwali pogotowie,ojciec zatroskany tłumaczy lekarzowi że wątroba córuni spuchła,a lekarz:panie,jaka wątroba,dziadkiem pan zostaniesz,dziewucha ma już swoją rodzinę,ale do dziś pozostała jej ksywka...no wiecie jaka?no, no,tak,brawo,,wątroba''

Gość gość
też bym ci wpierdoool spuściła tym masz głowe na karku? czy tylko główkę w rozporku??? Bzykasz się z małolatą i nie zakładasz gumowca? debilu