Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety dają oczka na sympatii przeciętniakom

Polecane posty

Gość gość

Jestem tam od paru dni, wysłałem kilka oczek żadna nie odpowiedziała, pisze do mnie jedna sama zagadała całkiem atrakcyjna kobieta ale tak poza tym to posucha, dostałem tylko jedno oczko, tam się liczy tylko wygląd? przeciętniacy chyba nie mają co tam szukać

Gość ŁaciataŻabka
Ale to nie jest tak ze odrazu zasypią Cię mailami, a Ty jak książe na tronie bedziesz wybierał i przebierał. Tu chyba trzeba troszkę inicjatywy, nawiązać kontakt, poślij kilka maili, z trzyzdaniowym opisem siebie, tak by nie zanudzać. Same oczka, to jak powiedzenie sąsiaowi dziendobry

Gość gość
Kobiety nikomu nie puszczają oczka

Gość gość
Jakie dylematy :o

Gość Laila89
Jeśli interesuje Cię dziewczyna to do niej napisz... Ale nie coś w stylu "cześć" albo nie wklejaj jednego tekstu do wszystkich bo to można poznać i jesteś spalony już na starcie...Oczka też sobie daruj... Gdy tam byłam to nawet na nie nie patrzyłam gdyż dostawałam ich dużo jak zapewne większość dziewczyn... Napisz do dziewczyny coś w odniesieniu do tego co napisała na profilu...Co do przeciętniaków to myślę że 80% mężczyzn tam to właśnie ludzie przeciętni;) Więc trochę cierpliwości.

Niech pisze właśnie cześć albo niech sobie stworzy jakaś ciekawą wiadomośc spamując nią profil każdej dziewczyny, która mu się podoba. Nie ma co tam się silić na kreatywność, jak się dziewczynie nie spodoba wizualnie to i tak nie odpisze albo walnie jednowyrazową odpowiedz na odczepnego :D