Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile macie wozkow dla dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Ja kupilam wlasnie jedna spacerowke (Na dluzsze spacery,jakby dziecko zasnego,chociaz z zasady nie spi juz na spacerach ale i np.z mysla o wakacjach i wyjezdzie by nie gonic na drzemke do kwatery,czy gdzie tam sie zatrzymamy)i chce dokupic druga bardzo leciutka na szybkie wyjscia np.na plac zabaw,zeby nie ciagnac tej ciezsze,tylko w razie czego bez problemu zarzucic na ramie na pasku,bo wazy troche ponad 3 kg. I juz na mnie w rodzinie patrza,ze jestem nienormalna,ze jedne wozek starczy i oszalalam. Niektorzy uwazaja ze wystarczylaby ta wielka spacerowka z zestawu 2w1. Wiem ze niektorzy maja hopla i np.po kilka wozkow,czesto je zmieniaja. A jak jest u was,wustarcza wam jeden uniewersalny?

Gość gość
My mamy dwie, zwykłą rozkładaną spacerówkę na dłuższe wypady i tzw. parasolkę, ale tą drugą dostaliśmy "w spadku" :D

Gość gość
Ja wózek 2w1 kupowałam z myślą, że będę tej dużej spacerówki używać przy domu (mieszkam w domu na wsi) a potem kupię taką zwykłą, lekką parasolkę na wyjazdy na zakupy itp. czyli tam, gdzie będę musiała ją przemieścić bo ta z wózka waży jednak 14 kg. Moim zdaniem to nie jest żadne wydziwianie bo znam dużo ludzi, którzy tak właśnie mają - wózki są przeważnie 2w1 a potem najtańsza parasolka kosztuje w sklepie 200 zł, w necie jeszcze taniej, a jest bardziej poręczna.

Gość gość
Jeden, kupilam bardzo droga spacerowke, z funkcja rozkladanja na plasko, zamienia sie w zwykly wozek, siedzenie mozna przekladac w Obie strony, wazy 8 kg;) moja corka z niej korzystala i teraz bedzie dla drugiej malutkiej:-)