Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carolyna95

Ubezpieczenie samochodu.

Polecane posty

Gość gość
Szybko i tanio można sobie wykupić OC przez serwis rankomat.pl. Profesjonalnie i uczciwie prowadzona porównywarka. Brakuje takich portali, które by trzymały równie dobry poziom i rzetelnie zestawiały oferty. Mają tylko aktualne oferty, a nie jakież z archiwum i też dużą różnorodność, nie ograniczają się do kilku polis na krzyż.

Gość gość
Weź sobie prawo jazdy oraz dowód rejestracyjny samochodu, a następnie wejdź na stronę www.najtaniejuagenta.pl Warto, żebyś się zastanowił nad parametrami ubezpieczenia OC. Według mnie pakiet OC i AC wychodzi bardzo konkurencyjnie. Po wypełnieniu formularza otrzymasz zestawienie wszystkich ofert branżowych w jednym miejscu. Wszystko działa za darmo, bez żadnych zobowiązań z twojej strony. Dane podajesz wyłącznie w celu poznania oferty najtańszego ubezpieczenia. Nie ma spamowania skrzynki, czy innych problemów z przetwarzaniem danych osobowych. Dodatkowo dochodzi za darmo rozmowa z agentem. Naprawdę się przyłożyli do projektu według mnie.

Gość gość
Ja przez kalkulator cuk szukam kto ma najtaniej OC.

Gość Niizzka22
No właśnie zgadzam się z Wami że internet to najlepsze miejsce do tego aby przeszukać dla siebie najlepsze oferty i zdecydować się na te jedyne. Zwłaszcza jest to szczególne ważne teraz kiedy ceny poszły tak drastycznie w górę. Ja musiałam powaznie się zastanowić nad nowym ubezpieczeniem zwłaszcza że często podróżuję do kraju po za Unią Europejską czyli do Ukrainy. Mam tam rodzinę dlatego parę razy w roku zdarza mi się podróżować tam samochodem. W końcu zdecydowałam się na wybór takiego ubezpieczenia jak https://www.gothaer.pl/pl-dla-ciebie-produkt/58319/66535/ubezpieczenie-oc-zielona-karta/ Dzięki tej ofercie mam pewność że w razie niebezpiecznego wypadku lub jakiegokolwiek innego zostanie mi udzielona kompleksowa pomoc. Tak jak napisałam wyżej to idealne rozwiązanie dla wszystkich podróżujących za granicę a już szczególnie do państwa po za Unią Europejską. Każdemu polecam zajrzeć na ich stronę internetową i samemu się przekonać jak wiele mają do zaoferowania. Jestem bardzo ciekawa waszego zdania na ten temat. Może któraś z Was chciałaby się wypowiedzieć jeśli ma takie ubezpieczenie ? Jestem bardzo ciekawa waszej opinii.

Gość gość
oc to nic ale akcyza idzie i to nawet od 4 tys za samochód

Podobnie jak koleżanka wyżej, swoje ubezpieczenie znalazłam przez www.rankomat.pl :)

Gość malas34
Na https://superpolisa.pl/ mają też sporo ofert ubezpieczeń. Można szybko wyszystkie sobie porównać i to w jednym miejscu. Mój mąż tylko z tego już korzysta. Mówi, że zaoszczędza czas.

Gość gość
Mi z kalkulatora cuk wyszło, które OC będzie najtańsze.

Gość gość
Myślę, że spokojnie możesz kontynuować w innej firmie, na twoim miejscu przejrzała bym ofertę od www.profit-ubezpieczenia.pl posiadają ubezpieczenia komunikacyjne, czyli OC, AC, NNW oraz ASS, czyli wszytko to, co będzie tobie niezbędne w tym przypadku. Mam u nich od trzech lat, nie miałam żadnych nieprzyjemności, a kontakt i współpraca przebiega bez żadnych utrudnień;)

Gość marek33ss
Na stronie http://rankomat.pl masz dobrą porównywarkę. Jestem parę dni po podpisaniu umowy na OC i warunki mi się podobają. Na pewno nie przepłacam....przepłacałem to wcześniej. Udało się wszystko dograć telefonicznie, nie musiałem chodzić do żadnych punktów, stać w kolejkach i krótko mówiąc – trafić czasu.

Gość gość
własnie niedawno stałam przed wyborem odpowiedniego ubezpieczenia dla mojego samochodu i wybrałam ofertę http://viabaza.pl/oferta/ - mam ubezpieczenie auta, OC/AC, także wszystko co chciałam w rozsądnej cenie :)

Ubezpieczenie samochodu to jeden z wielu opłat, jakie trzeba ponieść przy zakupie samochodu. Sprawa bardziej się komplikuje w przypadku aut sprowadzanych z Zachodu ponieważ zmieniły się zasady naliczania podatku akcyzowego. Dla osób które planują sprowadzenie takiego samochodu, polecam wejść na stronę http://www.kalkulator-akcyzy.pl/ i sprawdzić, ile wyniesie taka akcyza w konkretnym przypadku.

Gość gość
Polecam serdecznie również ubezpieczenia od www.profit-ubezpieczenia.pl mam ja, moi rodzice i wujkowie, naprawdę fajne oferty w korzystnych warunkach, warto zapoznać się z ich oferta i potem sobie ewent. porównać:)

Gość kokosanka222
Ja jakiś czas temu słyszałam o bardzo fajnej aplikacji https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.benefia.benefia24&hl=pl dzięki której możemy ubezpieczyć swój samochód w parę chwil bez wychodzenia z domu. To fajne rozwiązanie bo można zaoszczędzić sporo czasu i pominąć wiele formalności. Warto sobie rzucić okiem.

Gość gość
Dla mnie cena jest priorytetem. Kalkulator cuk muszę przetestować.

Gość gość
W cuk to się opłaca na 11 rat rozłożyć opłaty.

Gość gość
Porównywanie cen polis to dobra metoda.Kalkulator cuk też mogę polecić.

Gość gość
Ile taniej tobie wyszło za ubezpieczenie z tego kalkulatora cuk?

Gość gość
W cuk nawet 500 zł tańsze ubezpieczenie można wykupić.

Gość gość
A to z tego kalkulatora cuk tyle taniej wyszło do zapłaty?

Zanim wybierzemy ubezpieczyciela, warto zaznajomić się z ofertami jak największej liczby instytucji, porównać te propozycje, skorzystać z kalkulatorów na stronach i dowiedzieć się, ile wyniesie składka konkretnie dla naszego samochodu. Polecam stronę: https://najtaniejuagenta.pl/ergo-hestia/ - można sobie przejrzeć i porównać różne firmy.

Gość gość
Trzeba sprawdzać, porównywać.. Dobry jest ten kalkulator cuk.

Gość gość
Teraz concordia ma 10% zniżki na nowe AC dla wybranych marek (KIA, Hyundai) i 15% dodatkowej zniżki dla nowych klientów zawierających OC i AC. Ja mam u nich od dawna